TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

3 dages jungletur i Rompin State Park

Rompin State Park er en af verdens ældste regnskove og er kendt for dens rige biodiversitet og utroligt smukke landskaber. Parken er en af de mindre kendte og er derfor ikke overrendt af turister, hvilket gør besøget hertil ekstra specielt og intimt. Indkvarteringen er for nyligt blevet renoveret og de nye rammer passer fantastisk ind i hele jungleoplevelsen. De store vinduer på værelserne gør, at man kan beundre regnskoven selv, når man opholder sig indendørs. Rompin State Park er desuden hjemsted for den malaysiske tiger, elefanter, tapirer og et utal af eksotiske fugle og krybdyr. Så hvis du elsker at opleve naturskønne og uberørte områder, så kan du roligt skrive Rompin State Park på listen.

Dag 1:

I vil blive hentet fra jeres hotel og kørt til Rompin State Park. I vil ankomme til parken om eftermiddagen, hvor I får en kort rundvisning på hotellet. Om aftenen kan I nyde en dejlig middag i hotellets restaurant, hvor der er god udsigt til regnskoven. Efter middagen har I mulighed for at tage med på en guidet night walk, hvor I sammen med jeres guide vil udforske det vilde dyreliv, som er særligt aktiv i aftentimerne. I får hver en lommelygte og følger guiden rundt på asfalterede stier omkring lodgen. Herfra hjælper jeres guide jer med at lokalisere edderkopper, frøer og skorpioner med lommelygten. Der er ikke noget at være bange eller bekymret for på turen. I støder ikke direkte på dyrene på den rute I skal følge, men kan blot betragte dem på afstand. Omkring kl. 21:00 er aftenturen slut og I kan benytte de sidste aftentimer med en kold øl i hånden, hvis I lyster inden I går til køjs.

Forslag: Har I lyst, kan I tilkøbe en guidet kajaktur om eftermiddagen inden I spiser middag i restauranten. Det er en skøn måde at ”blive et” med naturen på og få mulighed for at se landskabet og dyrene på en anden måde end fra land. I vil padle gennem det rolige vand, hvor I uforstyrret kan beundre junglens storhed. Efter en times tid er der et badestop på vejen, hvis I skulle have lyst til en kølig dukkert, inden I sejler videre. Vi kan ikke anbefale denne tur nok! – det er en vidunderlig oplevelse, hvor tiden synes at stå stille, hvor nærværet med naturen er det eneste, der tæller.

Måltider: Aftensmad 

Dag 2:

På anden dagen starter I med en frisk morgentur til Makhota Waterfall – et 50 meter højt vandfald, som ligger 1,5 times gåtur fra jeres hotel. Det er et fantastisk flot syn, så vi vil klart anbefale, at man står tidligt op og kommer med på denne skønne trekkingtur. På vejen til vandfaldet mærker man en ægte junglefeeling da I på vejen vil krydse små bække, vandhuller, ser på dyr og får mudder på skoene – et autentisk og ægte møde med den rå natur. Har I lyst til en forfriskende dukkert ved vandfaldet inden turen går tilbage til hotellet, er der mulighed for det. Synes man, at det er for hårdt at gå tilbage til hotellet, kan man blive hentet i bil.

Efter frokosttid vil I tage på et river cruise med jeres guide lidt uden for hotelområdet. I skal på en bådtur på den smukke og rolige Kinchin River. Her kan I sidde i ro og mag på båden og bare nyde den utroligt flotte udsigt. Herefter vil I gå en kort tur langs bredden (og delvist i floden) til I kommer til Sungai Kernem, hvor der ligger en lille lagune med krystalklart vand. Husk badetøjet på denne tur, da I skal være velkommen til at tage en svømmetur. En forfriskende dukkert er tiltrængt i det varme vejr. Der er desuden små fisk i lagunen – så tag gerne et par dykkerbriller med under armen. Når I har nydt opholdet ved lagunen en times tid vender I snuden mod hotellet. Resten af dagen kan bruges som I ønsker, inden I spiser aftensmad i restauranten.

Måltider: Morgenmad, frokost, aftensmad 

Dag 3:

Efter en lækker morgenmad på hotellet er det blevet tid til tjekke ud af jeres værelse og tage videre til det næste stop på rejsen.

Måltider: Morgenmad 

 

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet