TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

Vores kunder sender postkort 

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders "postkort" her på hjemmesiden. 
Og vil du læse endnu flere, så kig forbi vores kunders anmeldelser på TRUSTPILOT.    


Sommerhilsner og en skøn ferie i Malaysia

Hej Tilde og co.

1000 tak for hjælpen med vores rejse til Malaysia, og ikke mindst at vi fik den sidste svigerdatter med kort før afrejse.

Vi har haft en skøn og varm ferie, hvor alt bare klappede fra start til slut.

Når folk spørger hvem vi har rejst med ,roser vi jer det bedste vi har lært:-)

for det er bestemt ingen hemmelighed at jeg da aldrig har fået sådan en god behandling og service før, (og vi har rejst meget).

når vi engang skal afsted igen , kommer i helt sikkert til at høre fra mig igen;-)

de varmeste sommer hilsner fra Bitten og Familien

Vi vil bare sige tak

Hej Ricko og Unique Travel

 

Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk, varm og oplevelsesrig ferie.

En ferie som vi længe havde drømt/talt om er nu desværre allerede slut. Tøjet er vasket og vi ville ønske at vi allerede kunne tage afsted igen - bare vi kunne skrue tiden tilbage.

 

Ferien er gået som planlagt - ikke en eneste gang ventede vi på chauffør og guide, det har været en super oplevelse at rejse med jer og vi vil ikke tøve med at kontakte jer, når nye feriedrømme skal opfyldes.

I har lyttet til vores ønsker og behov, så vores ferie kunne blive perfekt  - både oplevelser og afslapning har vi fået.

 

Orangutanger, næseaber, skildpadder, turkis vand og hvidt sand var oplevelser vi havde drømt om og det fik vi.

 

Endnu engang tak for en dejlig ferie.

 

Hilsen Emil, Magnus, Kim og Malene Zachariassen

Alt i alt vil vi bare sige tak til jer for en go ferie

Hej Ricko
Vi har nu været hjemme lidt tid efter 4 ugers ferie. Kommet hjem fra en skøn, varm og oplevelsesrig ferie. En ferie som vi havde ønsket os. En ferie vi allerede tænker tilbage på med glæde og længsel. Samt ønsket om at vi kunne skrue tiden tilbage, så vi kunne komme afsted igen.
Ferien er gået som planlagt. Det har været en fornøjelse at rejse med Jer – og vi vil ikke tøve med at tage kontakt til Jer igen, når der skal ligges nye ferieplaner. Der er blevet lyttet til vores ønsker og behov og vi har fået det som vi havde ønsket os. En kombination af oplevelser og afslapning.
Især må vi sige at vores ophold på Meritus Pelangi på Langkawi står tilbage som et skønt minde. Her var alt vi kunne ønske os i forhold til et luksusophold. Skønt resort i fremragende omgivelser, yderst imødekommende og hjælpsomt personale. Bestemt en rejse værd.
Malaysia har været et positivt bekendtskab der måske skal udforskes igen en anden god gang.
Kuala Lumpur og Singapore har budt os på mange spændende og flotte oplevelser og anderledes kultur. Byer vi varmt kan anbefale at rejse til. Især har Singapore ramt os. Det er en skøn by der har masser at byde på og hvor vi sagtens kunne have brugt mere tid end de 4,5 dag vi havde lagt ind på vores rejse.
Alt i alt vil vi bare sige tak til Jer for en go ferie
Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår til jer på Unique Travel
Med venlig hilsen Tina, Steffen & Mette

Alt på rejsen levede fuldstændig op til vores forventninger

Hej Ricko.
Vi vil bare sige tak....
Alt på rejsen levede fuldstændig op til vores forventninger og mer.
Vi har været yderst tilfredse med både jeres og alle andre på rejsens hjælp !!!
Mvh Tina


Dejligt med jeres inspiration og gode tips

Hej Tilde og Ricko!

Vi vil bare sige tusind tak for jeres hjælp med vores tur til Malaysia og Koh Lipe!
Vi havde en super dejlig tur, alt fungerede perfekt efter planen, vi blev hentet og bragt på alle de tidspunkter der var aftalt osv. Rigtig fedt!
Dejligt med jeres inspiration og gode tips - vi er især så glade for, at I foreslog Koh Lipe. Det havde vi aldrig selv tænkt på, og det var et fantastisk sted.

Mange hilsner
Vibe og Lærke


Rejsen har været en kæmpe drøm – der er gået i opfyldelse

Hej Ricko – Jeg har skrevet til Trustpilot :-) og det jeg skrev til dig på facebook med billeder – må du meget gerne anvende på jeres facebook.

Du har være fantastisk Rikco – og rejsen har været en kæmpe drøm – der er gået i opfyldelse…

Vi vender tilbage i efteråret til næste år – når vi skal have rejsen til Sydafrika på plads. Du må meget gerne i mellem tiden tænke over, hvad vi skal se dernede – igen vil vi gerne se The Big Five (mange dyr) – men også lidt storby og hvide sandstrande med turkis vand 

Tusind tak fordi du anbefalede både Sukao Rainforest Lodge (Noa, Ardi og Stepen – fantastiske mennesker – og et fantastisk sted) – og tusind tak fordi du anbefalede Tuna Bay – virkelig et paradis…

Tusind tusind tak Ricko.

Med venlig hilsen / Best regards,
Betina Lindberg Lauritsen

Vi havde en super lækker tur

Hej Ricko.

Tak for hjælpen med planlægningen af vores tur til Malaysia d. 26 juli - 13 august.

Vi havde en super lækker tur, med en blanding af natur, kultur og solferie, som var perfekt kombineret i forhold til vores behov.
Vi havde virkelig ingen problemer/forsinkelser eller lign. i de små tre uger vi var afsted.

Det bliver en tur som vi altid vil kunne tænke tilbage på med et stort smil på læben! :-D

Mvh.

Lasse og Camilla :)

Tak for god tilrettelagt tur

Hej Ricko
Ville bare sige , vi er kommet godt hjem efter en helt fantastisk god tur . Alt var bare godt , vi blev hented til tiden alle steder , guider osv. Var bare super . Tak for god tilrettelagt tur . Mvh Lotte Messerschmidt .


Det har været en vidunderlig ferie

Hej Ricko,

Vi kom hjem torsdag morgen og er nu ved at være landet, vi ønsker med denne mail at give forskellige kommentarer til turen.

Det været en vidunderlig ferie, der har været perfekt for en familie med teenage-børn på 18, 20 og 22, samt en frisk farmor på 65.

Diverse kommentarer kort:

 • Ved at flyve fra Hamburg sparede vi 10.000 kr, når vi fraregnede benzin, brobizz, etc. Selv for sjællændere er det køreturen værd.
 • Kuala lumpur er en spændende by, men når man kun har 3 uger er 3 gange til Kuala Lumpur meget, specielt da turen fra lufthavn til city tager en time. At have første nat i Kuala Lumpur var fint og de sidste par dage var fint. Men skulle vi gøre turen om, ville vi i midten af turen havde fløjet direkte fra Kota Kinabalu til Johur Bahru og så taget taxa til båden til Tioman. Og så efter Tioman have taget taxa transfer fra båden til Kuala Lumpur (som vi også endte med at gøre).
 • Jordskælvet på Mount Kinabalu var ærgerligt, men de 2 ture vi fik i stedet var gode erstatninger for bjergbestigningen, gode ture og gode guider.
 • Sandakan Wildlife Wonder var helt fantastisk, hvor vi også havde en virkelig god guide. Det var desuden godt at vi havde turtle Island med i pakken, da vi mødte mange, der ikke havde det. Det var feriens højdepunkt.
 • Tioman opholdet var skønt. Vi valgte at opgradere til den næst bedste kategori af værelser. Det kan virkelig anbefales, da merudgiften er begrænset i forhold til at man på den måde bor i strandkanten i skønne værelser, hvor man med de billigste værelser bor på den anden side af vejen. De aller bedste værelser skulle være bedre, men har en dårligere beliggenhed.
 • Den ene af mine sønner og jeg tog PADI certifikat, resten af familien snorklede og vi spillede tennis, samt var på stranden. Skønt! Vi havde også en dejlig sejltur øen rundt. Høj kvalitet og super service. Anbefal kommende gæster at gå på den mindre restaurant, frem for den kæmpe buffet restaurant. Kvaliteten er væsentligt bedre og langt bedre stemning til nærmest samme pris. Tioman er godt.
 • Færgen til Tioman er et cirkus, men der er vidst ikke noget alternativ….
 • Vi valgte at bruge den samme minibus/taxa-chauffør, da vi flere gange havde vanskelligt ved at få taxaer til mere end 4 personer.Så for grupper på mere end 4 kan det anbefales at arrangere så meget transfer som muligt hjemmefra.

Som i kan fornemme er vi mere end tilfredse med turen. Og vi har allerede anbefalet andre at anvende jer som arrangører.

Vi kommer tilbage om nogle år – for at bestige Mount Kinabalu, genbesøge regnskoven og holde bade/dykker ferie på den lækre del af Borneo – når Indoneserne er holdt op med at kidnappe turister….

Stor tak for denne gang.

KH,,

Christina og Michael og resten af familien Grubbe

Fantastisk tur rundt i Malaysia

Hej Ricko
 
Vi vil gerne takke dig mange gange for at have tilrettelagt en fantastisk rejse for os! Under selve planlægningen af turen viste du et utrolig stort engagement, og vi var ikke i tvivl om at vi var i gode hænder. Vi havde mange ønsker samtidig med at vores budget ikke var så stort, men du fik alligevel det hele til at gå op, så vi endte med at få alle vores ønsker opfyldt.

Vi snakkede med andre rejsearrangører inden vi valgte jer, men det var tydeligt at I kunne tilbyde os langt mere. Hos jer får man en fantastisk personlig service og gode anbefalinger samtidig med at I arbejder hårdt for at finde de absolut bedste løsninger. Vi har derfor allerede anbefalet jer til mange i vores omgangskreds og vil fortsat gøre det.

Vores rejse startede med 4 dage i Singapore – en utrolig smuk og velfungerende by, hvor vi blev mødt med stor venlighed af de lokale. De mange flotte grønne træer i bymidten giver en fornemmelse af luft og ro, selvom det er en storby. Det er uden tvivl værd at besøge Singapore, selvom der er dyrere at bo og leve end i nabolandene.

Derefter tog vi til Sabah på Borneo. Her havde vi en enkelt overnatning i Sandakan, hvorfra vi blev hentet af vores guide fra Sukau Rainforest Lodge. De næste tre dage tilbragte vi der – et helt fantastisk eventyr! Personalet gjorde lodgen til en dejlig oase, hvor vi følte os hjemme og meget trygge. Vidunderlige mennesker og omgivelser! Vi oplevede den imponerende natur og det rige dyreliv på tæt hold. Den vildeste oplevelse var da vi en eftermiddag sejlede ud for at finde elefanter. Vi fandt en stor flok, der stod på flodbreden og badede i floden. Det var helt fantastisk at se dem i deres naturlige omgivelser. Også de mange legesyge aber i trætoppene, de fascinerende krokrodiller i vandoverfladen og de mange farverige fugle gjorde stort indtryk. Dette ophold var klart rejsens højdepunkt, og vi vil anbefale alle at tage dertil. Det er svært at beskrive med ord, hvad vi har oplevet, men vi kan garantere at man ikke fortryder at tage til Sukau Rainforest Lodge. Gør det!
 
Efter vores eventyr på Borneo tog vi til Kuala Lumpur, hvor vi var i tre dage. Her blev vi ligesom i Singapore og Borneo mødt af en utrolig oprigtig venlighed fra de lokale. Der er ikke så mange store turistattraktioner i byen, men den lækre mad, de søde mennesker og de hyggelige atmosfærefyldte gader er grund nok til at man bør besøge KL.
 
Sidste stop på vores rejse var Perhentian Islands. Dejligt ferieparadis med utrolig smuk natur. Vi boede på Coral View Beach Resort. Maden var ikke særlig god – i hvertfald ikke i forhold til de andre steder vi havde været. Vi vil anbefale andre at prøve Santai Restaurant på Perhentian Kecil. Den lidt kedelige mad ødelagde dog ikke begejstringen over den skønne natur.
 
Det har alt i alt været en meget veltilrettelagt rejse, som har levet op til vores forventninger – og mere til. Vi håber at få glæden af at samarbejde med jer igen på en fremtidig rejse.
 
Mange hilsner
Katri & Julie

 

 

Vi vil klart anbefale jeres firma til vores venner og bekendte

Hej Ricko

Mange tak for jeres for jeres grundige og engagerede planlægning af vores Malaysia rejse. Alt gik som det skulle og det har været en god oplevelse at planlægge turen sammen med jer, noget alene, og noget sammen med jeres kontor i Thailand. Det har været nemt og overskueligt. Jeres anbefalinger har været gode og passet fint med de faktiske forhold i landet. Rart med flere muligheder/anbefalinger vedr. hoteller mm. så man selv i ro og mag kunne vælge noget i en prisklasse som var passende.

Vi vil klart anbefale jeres firma til vores venner og bekendte.

Vores rejse omfattede en rundrejse til Langkawi, Penang, Kuala Lumpur, Tamanagara Rainforrest, Cameron Highland og Perhentian Island fra d. 4. juli til 1. August.

Langkawi: jeres anbefaling vedr. Overnatning på Sungroup kunne ikke lade sig gøre,
                  idet stedet skulle lukke. Vi boede på Resort World som var meget fint, stille
                   Og med en stor lækker pool. Ingen strand. Lækker mad med fantastisk
                   udsigt fra restauranten. Ikke mange gæster i starten af juli.

Penang:     På jeres anbefaling boede vi 4 nætter på Bay view hotel. Meget fin
                   Beliggenhed men 3 nætter havde været nok. Hyggelig by, nemt at gå
                    rundt, gratis bybus, god mad.

KL:            Furama hotel var rigtig dejligt. Havde et super familie værelse, og god
                 morgenmad. Hotellet lå meget tæt  monorail, og mange shopping malls.
                 Personalet var effektivt og meget venlige.  Boede der medio juli. Ikke så
                 mange morgemadsgæster. Rigtig godt fitnesscenter.

Regnskov: boede på det lækre Mutiara Resort med morgenmad incl.  og øvrige
                   Måltider på Floating restaurant. Morgenmaden skulle spises på ressorter,
                   men øvrige måltider på en tarvelig backpacker restaurant på den anden
                   side af floden. Virkelig dårlig mad, som der heller ikke var ret meget af.
                    Arrangeret af HanTravel.... Anbefal kun overnatning med fuldpension.
                    I øvrigt var 4 nætter meget passende... En god oplevelse.
Cameron
High land:  vi havde 3 nætter på HERITAGE Hotel. Stille og roligt, lækker morgenmad.
                    Få gæster hvilket gav en afslappet stemning. Kan anbefales. Ligger højt
                    med udsigt over byen ca. 10 min. fra hovedgaden hvilket er fint.
                     Kan anbefales.

Perhentian:  boede på Abdul CHARLET ... Meget stille og roligt. Ingen rengøring af
                     Værelser. Udskiftning af håndklæder på eget iniativ. Muslimsk ejer =
                      ingen alkohol. Billig mad, men meget langsom betjening.
                      Var forbi Coral view hvilket så meget lækkert ud, men der havde vi
                       desværre ikke mulighed for at bo i 6 dage.  Abdul's var også rigtig
                      godt pga. Af den stille beliggenhed. Stranden blev revet og renset hver
                      dag.

Med venlig hilsen
Fam. Esbensen

 

En rejse til Malaysia, fuld af store oplevelser for alle i familien

Hej Ricko, Christian og Jakob

Mange tak for en helt fantastisk og veltilrettelagt rejse. Vi har oplevet rigtig god service hele vejen gennem forløbet.

Det var en positiv oplevelse at planlægge rejsen med Ricko. Ud fra vores samtaler og mails var du meget god til at foreslå, hvad der ville passe til vores familie. Vi følte, at vi blev taget alvorligt, og ikke skulle passe ind i en færdigpakket rejse. Også stor ros for at ramme vores budget, så vi ikke følte, at vi allerede fra start måtte spare oplevelser væk.

Da vi kom afsted oplevede vi, at det var det bare var de helt rigtige steder for os. Som oftest passede antallet at dage, de forskellige steder også rigtig godt.

Vi startede med 1½ dag i Bangkok. Perfekt for en familie med små børn – ikke for meget tid i kæmpe by.

Derefter 4 dage på husbåden. Helt fantastisk.

Derefter var vi nogle dage i Hintok. For os voksne var der ikke så meget at lave. Vi havde på vej til husbåden set og oplevet rigtig meget om krigen og broen, så da vi kom til Hintok var der ikke meget nyt under solen. Børnene nød det rigtig meget, og det var et fedt sted.

Dagene i Hua Hin derefter var også dejlige. God afveksling mellem natur og by.

Khao Sok var helt fantastisk. Vi var lidt skeptiske, da vi kom til parken og så alle hoteller og guesthouses ligge side om side, men da bilen blev ved med at køre, og vi endelig kom til Our jungle house, var det bare helt unikt. Den bedste oplevelse på hele turen.

Vi kørte med nattog 2 gange. Begge gange var toget 3-4 timer forsinket. Det var lidt svært med trætte børn. Der røg 2 dage af rejsen til at sove ud. Det er et rigtig billigt alternativ til fly og også et godt alternativ til at køre hele dagen, men måske man kunne nævne at togene meget ofte er meget forsinkede?

I har fuldstændig ret, når I skriver, at Abduls chalet på Perhintian Island er det bedste for pengene. Rigtig dejligt og ok billigt sted. Man kan altid spise fint – og dyrt- på Tuna bay.
Derefter gik turen til Taman Negara. Rigtig spændende sted. Der var meget tørt, og derfor ingen dyr i udkanten af parken, men sådan  er det jo. Vejret er i trods alt ikke Herrer over.
Han travels udflugter her var ganske ok, men med i pakken fra Han travel var der frokost og aftensmad. Vi spiste på deres restaurant Mamachop 1 gang. Desværre eneste gang på hele turen, hvor vi fik dårlig mave. Det var en ret ulækker restaurant, så her spiste vi ikke mere, selv om det var med i prisen.

Men alt i alt, en helt fantastisk rejse – en rejse fuld af store oplevelser for alle i familien. Vi oplevede ikke udfordringer, der var for store for børnene.

Tak for hjælp med planlægning og bestilling.

Med venlig hilsen Lars og Mette Bonde

Fantastisk udsigt over det flotte turkisblå hav på Perhentian

Hej Kenneth.
 
Jeg vil lige takke dig fordi i har formidlet denne gode rejse for os ( Anni Pedersen og Britta Poulsen )til Malaysia. Det gik rigtig godt og vi fik en fin modtagelse, hotellet var fint og lå centralt i Kuala Lumpur. Der blev sørget godt for os og vores transport gik lige som den skulle. Det var en stor oplevelse at komme ind i regnskoven og jeg gik over hænge broerne selv om jeg ikke kiggede så meget ned. Folkene der var meget søde og der var styr på det og guiderne fortalte og var rigtig venlige. Turen til Pehentian Island var en helt fantastisk flot ø og strande, søde aber der besøgte hotellet. Fantastisk personale der var så hjælpsomme, og nogle gode sejlture med en masse flotte fisk. Det var ok der ikke var alkohol det gav en anden ro ingen støj, og den frisk pressede juice var jo bare så lækkert. Man kunne jo også købe lidt øl og vin at tage med på værelset hvis man havde lyst. Hytten lå helt på stranden med en fantastisk udsigt over det flotte turkisblå hav. Så alt i alt en rigtig god tur som jeg varmt kan anbefale til andre :)

Mange hilsner fra Anni Pedersen

Perhentian Island var nok turens højdepunkt

Hej Ricko

Håber det ikke er for langt :-) men vi har også oplevet meget.

Malaysia (Kuala Lumpur, Taman Negara, Perhentian Island, Østkysten)

Vi takker for en skøn og spændende rejse. Vi føler, at vi hele vejen igennem har fået god og professionel vejledning af såvel Unique Travel og Sawan Travel. Selve bestilling, betaling og gennemførelse af rejsen forløb uden overraskelser og problemer og turen til Malaysia levede op til vores ønsker og forventninger. Informationsmaterialet, som vi fik forud for turen, var absolut brugbart. Vi ville gerne have haft endnu mere af det.

Kuala Lumpur:

 • Kuala Lumpur er en multikulturel storby, hvor de forskellige befolkningsgrupper og religioner lever side om side. Byen har ikke mange spektakulære         seværdigheder, men med sine templer, moskéer, mondæne centrum, Chinatown og Little India, så er byen en kulturel oplevelse i sig selv.
 • Den største seværdighed er nok Petrona Towers. Vi købte billetter hjemmefra, hvilket viste sig at være en rigtig god idé, da de ellers ville have været udsolgte. Vi tog turen op i tårnene ved solnedgang, så vi kunne nyde den enestående udsigt både i dagslys og i aftenmørket. Tårnene er utrolig smukke både indefra og udefra. Afslutningsvis så vi det mest fantastiske springvand-lys-show til romantisk musik af Sting. En god afslutning på en dejlig dag.
 • Vi besøgte også den nationale moské, som er et ganske flot og stilfuldt bygningsværk. Kvinder skal være fuldstændig tildækkede før de må komme ind i moskéen. Vi medbragte selv lange kjoler og bluser og kunne derfor nøjes med at få udleveret et tørklæde til håret. Dette gjorde, at vi kunne springe køen over. I moskeen var der unge frivillige muslimer, der beredvilligt fortalte om moskeen og deres muslimske tro. Den unge pige, som kom hen til os, var utrolig sød og sympatisk.
 • Fugleparken og Batu Caves var en tur værd, men hører nok ikke til verdens største turistoplevelser. Det var dog i Batu Caves, at vi så de eneste aber på turen. Aberne var temmelig scenevante, men faktisk sjove og søde og ikke nær så pågående som frygtet. Fugleparken var flot anlagt, og vi så da også nogle meget interessante skabninger.
 • Vi benyttede udelukkende offentligt transport for at komme rundt i Kuala Lumpur. Det var både nemt og billigt.


Taman Negara:

 • Turen var rigtig god og sjov og svarede fuldstændig til det, som Rico beskriver i sin folder. Måske bør man dog også tilføje, at Taman Negara, ud over at være et naturreservat, også er turisme. Men på den anden side, så er det jo også den professionelle tilgang til turisme, der sikrer, at man får set og oplevet præcist det, som man er kommet for. Guiderne var engagerede og gjorde deres bedste for at vi fik det optimale ud af turen. Oplevelser var der mange af. Men en enkelt erindring står dog særligt tilbage, nemlig en badetur i Junglens flodbred.  Det var ret grænseoverskridende at kaste sig ud i det okkerbrune flodvand. Men bunden var fin og vandet frisk og dejligt. Under vores ophold overnattede vi på Rainforest Resort. Forholdene på stedet er ok, men måltiderne på den flydende restaurant var bestemt ingen Gourmetoplevelse; men det er jo heller ikke det, man kommer her for. Hvis man er til kylling og ris, så får man rig lejlighed til at mætte sig i det. Store dyr så vi ikke mange af, egentlig kun vandbøfler under indsejlingen til junglen. Et par rådyr blev det dog også til under natjungle turen. Til gengæld fik vi set en del kryb; til og med en kakerlak i risen. Man skal ikke være for sart sådan et sted. Men langt det meste kryb, inklusiv de store edderkopper, holdt sig artigt til deres anviste plads i junglen; så hele familien klarede turen i fin stil, selv de mest krybforskrækkede medlemmer af familien.


Perhentian Island:

 • Perhentian Island var nok turens højdepunkt. Efter at have svedt i storbyens jungle og dernæst i Regnskoven, så trængte vi alle sammen til lidt afslapning ved stranden. Og stedet levede da også op til vores forventninger. Abdul´s Chalets var et pragtfuld sted.  Vi vil give Rico ret i, at det må være øens bedste og mest hyggelige sted. Priserne er lave og atmosfæren afslappet. Både hytter og restaurant har en god beliggenhed og stedet er ideelt som udgangspunkt for små ture til vands og til fods. Snorkelforholdende på øen er superbe, og vi fik set utallige fiskearter, inklusiv revhajer og kæmpeskildpadder. Vi benyttede os af muligheden for at tage speedbåden til de bedste snorkelsteder, hvilket kun kan anbefales. Vi var også ude at vandre i junglen, hvor vi fik set lidt småkryb, men også et par kæmpe veraner.
 • En ekstra bonus var, at vi var i dejligt selvskab med andre danske gæster, som ligeledes var rejst med Unique Travel. Det blev til mange gode hyggetimer, før vi skiltes igen.


Østkysten: (Ulek Beach Resort, Kuala Terengganu)

 • Den sidste uge af vores ferie tilbragte vi på østkysten nær Dungun. Vi boede på Ulek Beach Resort, som var et meget autentisk malaysisk ferie resort. Østkysten er mindre turistet end vestkysten og befolkningen er overvejende muslimsk. Vi besøgte stedet midt i Ramadanen, hvilket betød, at der var lukket ned for de fleste aktiviteter. Det var næsten en smule kedeligt at være de eneste turister i området og på resortet; men det var samtidig også en meget intens oplevelse. Ulek Beach resort er et godt udgangspunkt for de forskellige seværdigheder i området. Det skal dog siges, at seværdighederne ligger temmelig spredte i dette område og at afstanden hurtigt bliver til 100 km. Man må derfor påregne en del taxatransport, da resortet ikke i sig selv byder på megen underholdning udover den relativt lille swimmingpool. Da turismen håndteres mindre professionelt på østkysten sammenlignet med  resten af Malaysia, så var det lidt en udfordring af få arrangeret vores udflugter. Vi hyrede en chauffør og en guide gennem hotellet, men sprogproblemer gjorde, at vi den ene dag missede vores destination. Det blev der dog rettet op på dagen efter, omend ikke med fuld økonomisk kompensation for den ekstra taxatur.
 • Resortet har en rigtig god kok. Hun led og sled i køkkenet i sommervarmen, vel og mærke uden mad og drikke. Alligevel formåede hun at fremtrylle den mest overdådige Ramadan aftenbuffet.  Buffeten var velbesøgt af den lokale befolkning og det var også en interessant oplevelse for os at se muslimerne kaste sig over maden så snart gong gongen har lydt. Vi fik smagt på mange lokale specialiteter, hvor nogle af retterne var meget lækre, mens andre nok mere hørte hjemme i kategorien særpræget.
 • Som navnet antyder, så ligger Ulek Beach Resort tæt ved stranden. Dog er badning forbudt på selve stranden udenfor resortet. Desuden var der måske også lidt for meget affald på stranden for vores smag. Ca. 10 minutters kørsel derfra, kan man til gengæld finde den mest pragtfulde strand, hvor de lokale efter sigende holder picnic. Der var dog ingen andre personer end os på stranden, sikkert på grund af Ramadanen. Men også på denne strand var der opsat skilte, der fraråder badning. Vi tog dog chancen og smuttede ud i bølgerne. Vi gik ikke længere ud i havet end til navlen. Havet virkede fredsommeligt og der var ingen understrøm. Det var det skønneste badevand med dejlig sandbund og bløde, mellemstore bølger.
 • Højdepunktet var turen til Monica Bay, hvor vi sammen med en guide og midt om natten så kæmpeskildpadder komme i land og lægge æg. Desuden fik vi lov til at hjælpe nyligt udklækkede skildpaddeunger tilbage til havet. Det var en utrolig spændende oplevelse at følge skildpadderne i deres æglægnings proces. Vi var en lille gruppe på syv personer (vores familie på fem + to malaysiske turister). Det betød, at det virkelig blev en intens oplevelse.
 • Næste aften/nat var vi på en sejltur i junglen, hvor vi så millioner af ildfluer (fireflies) i træerne. Igen var vi de eneste turister på floden og vi gled lige så stille og fredfyldt gennem nattemørket. Også det var en meget smuk og meget tur, som vi sen vil glemme. (Tip: Fireflies ses bedst, når det er nymåne, altså i relativt mørke.)
 • Efter et par dage følte vi, at vi trængte til lidt mere liv og flyttede til et hotel i byen Kuala Terengganu. Vi så krystal moskéen, som er utrolig smuk udefra. Men selv her i storbyen var der mere eller mindre lukket ned for turismen pga. Ramadanen; så de sidste to dage i byen blev lidt lange. Vi boede på et enkelt, men relativt nybygget muslimsk hotel ved navn, Grand Puteri Hotel, som bestemt kan anbefales, især på grund af prisen og den centrale beliggenhed. Hotellet ligger overfor en moske. Vi fik derfor glæde af de lange og intense Ramadan aften- og morgenbønner. Men det forstyrrede os nu egentlig ikke, for det var jo charmen ved denne tid og denne del af landet.
 • Som det nok fremgår af vores beretning, så var det en speciel oplevelse at besøge den østlige del af Malaysia i Ramadanen. Vi ville måske have oplevet lidt mere, hvis vi var kommet udenfor Ramadanen, men Ramadanen var en oplevelse i sig selv; og hvis man værdsætter ro og intimitet, så er det jo lige tidpunktet. På trods af den fysiske udmattelse og sløvhed der følger med Ramadanen, så har vi sjældent oplevet et venligere folkefærd end muslimerne i Malaysia. Desværre var der kun få malayer ved østkysten, der kunne tilstrækkeligt godt engelsk til at man kunne føre en samtale med dem.

 

Med venlig hilsen

Christina

 

Dejlig ferie i Singapore, Malaysia og Hong Kong

Hej Ricko,

Vi er netop hjemkommet fra en rigtig dejlig ferie i Singapore, Malaysia og Hong Kong. Tidligere har vi altid selv planlagt vores mange rejser uden brug af rejsearrangør  - men denne gang fik vi lidt tilfældigt fat i dig - og du hjalp os med del-elementer af rejsen nemlig Taman Negara turen, transporten i Malaysia samt booking af opholdet på Perhentian Island. Det har for os været en perfekt løsning. Den bestilte transport fungerede helt som aftalt og vi havde et 5-stjernet ophold hos Abdul på Perhentian Island. Vi vil til enhver tid anbefale familie og venner at gøre brug af Unique Travel til planlægning af hele eller dele af ferien.
 
Med venlig hilsen
Mette Ginnerup

Alt i alt en fantastisk og uforglemmelig rejse til Malaysia

Hej Ricko,  

Mange tak. Alt klappede ift. afhentning i lufthavn, hoteller, resorts, toge, udflugter, færger, speedbåde osv.

Vi havde nogle super spændende dage i Bangkok med klongturen og cykelturen. Ibis var et fint hotel ift. det kun var 2-stjernet med god central placering. Dog var der mange taxaer der ikke kendte det, da det vist var ret nyt.

Our Junglehouse i Khao Sok var en stor oplevelse og virkelig flot natur. Personalet var flinke og de lavede lækker og billig mad.

Vi havde en del dyr i hytten om aftenen (firben, frøer, mus osv.), men heldigvis ingen slanger eller edderkopper som vi havde været lidt nervøse for. Det fungerede super fint med det store myggenet der var spændt ud over sengen og badeværelset var fint. Vores Overnight Laketrip var en stor naturoplevelse som kan anbefales. Dog var vi ikke opmærksomme på, at vi efter ankomsten til hytterne skulle på en 4 timers vandretur igennem junglen, som var en smule krævende for piger.

Men det var et flot sted vi overnattede i simple hytter med myggenet og faktisk ok toiletforhold på land. Vi var desuden på en bådtur om natten, og en igen om morgenen for at se aber, ørne, ugler osv. Begge var super gode oplevelser.  

Sensi Beach Resort på Koh Tao var fantastisk lækkert og lige hvad vi havde brug for efter junglen. De har det mest venlige og varme personale, lækker mad, privat strand med koralrev og lækre hytter. Det er ikke sidste gang vi har været der. Vi tog dykkercertifikat på Ban’s Diving Center ca. 20 min gang fra vores resort. Det kan klart anbefales og vi havde bestilt dansk dykkerinstruktør hjemmefra.  

Perhentian var som taget ud af et postkort og hytten ned til vandet på Abdul’s Chalet var rigtig fin. Personalet var dog langtfra som på Sensi Beach og maden var So-So. Det var dog også hvad vi havde fået at vide hjemmefra og ganske rigtigt var der bedre mad på Tuna Bay. Vi lejede en lille bådtaxi en hel dag og sejlede øen rundt, snorklede med revhajer, havskildpadder, barracudaer, triggerfish og meget mere. Det er bestemt heller ikke sidste gang vi har været på Perhentian!  

Togturene (fra Bangkok til Surat Thani og fra Chumphon til den Malaysiske grænse) var ok ift. komfort osv., men pga. længden vil de nok blive udskiftet med en flybillet en anden gang.  

Alt i alt en fantastisk og uforglemmelig tur. Tusind tak for hjælpen og vi kan varmt anbefale Uniquetravel til andre, hvilket vi allerede har gjort!

Mvh Daniel

Fantastisk spændende rejse til Malaysia

Hej Ricko,

Tak for din mail - og ikke mindst tak for din hjælp i forbindelse med planlægningen af en fantastisk spændende tur.

Jeg har tidligere rejst rigtig meget, men det er sjældent at jeg har følt, at man har kunnet læne sig helt tilbage og bare være sikker på at det hele klapper.
Det kunne jeg på denne tur og det har været super dejligt !  Man bliver lidt varm om hjertet, når man tager om på den anden side af jorden og finder en mand i en lufthavn med ens navn på et papskilt.
Han står der trofast, destination efter destination - også selv om nattoget er 2 timer forsinket. Han står stadig og venter, nøjagtig som det er aftalt 3 måneder tidligere... Det er flot !

Vi har haft en vildt spændende tur og jeg føler mig godt "læst" i mikset mellem byliv i Bangkok, wildlife i regnskoven og strandliv i Malaysia.

Our Jungle House er et helt igennem fantastisk sted, men jeg ville gerne have mikset det med en overnatning eller to på tømmerflåde-hytterne på Cheow Larn-søen. Vi var derude en dag, men jeg ville gerne have sovet der. Det ville jeg tage med i planen, hvis jeg skulle gøre det om.

Abduls Charlets på Perhentian Islands var også et fantastisk sted, hvor man kommer HELT ned i gear. Man spiser elendigt, men der er jo tid nok til at sjoske andre steder hen... :-)  Og mørket og varmen i tropenætterne på stranden er så silkeblødt at man bare MÅ tilbage engang...

Efter Abduls tog vi til Kuala Lumpur på hjemvejen. Det var hårdt at komme til en storby igen. Kuala Lumpur er mere spændende end jeg egentligt havde forventet, men det var svært at rumme larm, by, chinatown og indkøb ovenpå den totale afslapning på Abduls palmestrand, hvor man kunne ro i kajak med havskildpadder til bagbord.

Bangkok i starten af turen var helt perfekt. Jeg er enig i, at cykelturen er et must. Stor oplevelse - men det er sejlturen på klongerne også. Og når der pludselig står en sprællevende varan på 1,50 meter lige ved siden af båden - så er man altså kommet meget langt væk hjemmefra...

Jeg har allerede inden vi tog afsted reklameret vidt og bredt for din hjemmeside til venner og bekendte - og min begejstring er ikke blevet mindre efter turen.
Jeg har kun den største ros til både dig og Sawan og er helt sikker på at jeg kommer tilbage til dig ved en senere lejlighed :-) 

Tak for nu og fortsat god sommer !


Mange hilsener

Claus Jensen

Så rig på oplevelser!

Hej Ricko

Vi har haft en utrolig dejlig rejse. Så rig på oplevelser!

I Bangkok havde vi en rigtig god guide(den samme) til både Tempelturen og klongerne om mandagen og til River Kwai om onsdagen. Han var super, god til engelsk, meget vidende og ville utrolig gerne fortælle om alt, hvad vi spurgte ham om, også når det ikke lige handlede om selve udflugtens program.

Cykelturen i Bangkok vil vi anbefale til alle, der vil lytte. Det var utrolig spændende, og vi kom nogle steder, man aldrig ville finde og bevæge sig rundt i på egen hånd.

Hin Tok tent camp er vi sikre på, vi vender tilbage til en gang. Vi havde kun en overnatning der, der ville vi gerne have været et par nætter mere, evt. på bekostning af Hua Hin.

Lake Safari og udflugterne derfra er noget af det bedste på hele turen. En god guide og de sødeste besætningsmedlemmer gjorde deres til en vellykket tur.

Hua Hin kunne vi godt have undværet, det var for turistet, det var noget af et antiklimaks efter de store og mere autentiske oplevelser nordpå.

Togturen til Malaysia var en spændende og anderledes måde at rejse på, helt klart også en god oplevelse.

Abduls Chalet og Perhentian er jo bare paradis. En dejlig måde at afslutte en oplevelsesrig ferie på.

Vi var noget nervøse for årstiden, egntid, men det havde vi ikke behøvet at være. Vi har da oplevet et par byger i Bangkok, og 1½dags regn oppe ved River Kwai, ellers har vejret været strålende.

Vi vil helt sikkert trække på jeres og Christians (Sawan) erfaringer igen.

Venlig hilsen
Marianne

Uforglemmelige minder

Kære Ricko

Vores rejse til Malaysia har været fuld af uforglemmelige minder, som vi meget gerne vil dele!

Vores første 4 dage i Kuala Lumpur var en stor og interessant kulturoplevelse. Vores hotel midt i
Chinatown, gjorde at vi følte os som en del af de lokale, og vi oplevede kulturen på helt tæt hold,
hvilket var en stor prioritet for vores vedkommende.
Vores ophold på Abdul's - Perhentian var et sandt paradis, fuld at imødekommende og hjælpsomme
mennesker. At bo direkte ud til havet, var en skøn oplevelse i sig selv! Øen er helt fantastisk fuld af
spændende dyr, og et krystalklart hav med hvid sandbund og masser af koraller.

På øen oplevede vi samtidig dyrene på helt tæt hold, både i form af snorkling og ture ud i junglen.
Vi fik set skildpadder, koralfisk, varaner, flotte fugle, og ikke mindst vilde aber, som var en hel
ubeskrivlig oplevelse! Det er helt klart et sted vi ønsker, at komme tilbage til, og råder andre til
at rejse dertil, da oplevelserne slet ikke er til at beskrive, men bør opleves!!!

Vi siger tak for en fantastisk service og behandling hos jer, og det er helt klart jer vi henvender os
til næste gang vi skal have sammensat vores drømmerejse!

Mange hilsner Signe og Martin

Vi har haft en dejlig ferie i Malaysia

Hej Ricko.

Tak for din mail.

Vi har haft en dejlig ferie, hvor alting er forløbet som forventet. Det er vores opfattelse, at Unique Travel har leveret varen. Vi vil derfor sikkert inddrage jer i vores ferieplaner igen en anden gang, afhængigt af vores rejsemål. Og vi vil ligeledes anbefale jer til andre.

Ha en god dag.

Med venlig hilsen
Kent Godiksen Holmgaard

Det har bare været en rigtig drømmerejse til Malaysia

Hej Ricko

Først vil vi bare sige: Vi har haft en fantastisk tur og har givet din hjemmeside-adr. til rigtig mange i vores omgangskreds:-)

Det har bare været en rigtig drømmerejse, perfekt skruet sammen med oplevelser og til sidst det perfekte sted at slappe af på Perhentian Island. Vi har set en masse dyr i junglen og også på øen og snorklet og set havskildpadder.

Alt fungerede perfekt også mht. transport rundt. Så en stor tak til dig og vi er lykkelige over, at vi faldt over din hjemmeside:-)

Men nu lige når vi talte om regnjakke....så havde det måske ikke været en så tosset idé - vi var ude på night-safari i vildt regnvejr, men altså det skal du ikke høre noget for:-)

Bedste hilsener og forhåbentlig

tales vi ved en anden gang

Bjarne & Tina

Vi har oplevet så meget i Thailand og Malaysia

Kære Tilde og Ricko

Mange tak for en rigtig dejlig tur som til fulde opfyldte vores meget store forventninger :-)

Alt gik som planlagt. Vi har oplevet rigtig meget og været på rigtig mange ture, men guiden, bussen eller hvad vi nu skulle være afhængig af var på rette tid og sted.

Når jeg tænker tilbage på de 3 uger er der mange ting som kan nævnes - men det der nok har gjort størst indtryk er cykelturen i Bangkok. Tænkt vi har cyklet i denne store by!!! Set sider af Bangkok som ikke ville være muligt fra en "turistbus" Vi har været der, set det, følt det! En tur der skal opleves og sagtens kan gentages!

Trekking turen: Sidde i en gummiebåd og sejle ned af floden - se naturen - og "høre" stilheden" - turen med elefanterne op af bjerget - stemningen i lejren om aften med sang og hygge. En stor oplevelse.

Vi har oplevet så meget, så det var rart med 6 dage på Perhentian Island, Malaysia inden turen igen gik til Danmark.

1000 tak for turen

Hilsen Ida, Mikke og Janne

Rundrejse i Malaysia

Hej Ricko

  
Tak for din mail. Vi har helt sikker haft en rigtig god tur med masser af spændende oplevelser. 

Selve bestilingen af rejsen forløb fint. Vi var dog lidt usikre på, om hvem der gjorde hvad. Vi er vant til at bestille alt selv, men det har været rart med de input, du er kommet med. Desuden har du været hurtige til at besvare mails.

Under selve rejsen har vi overhovedet ikke haft nogle problemer. Hotellet i Kuala Lumpur (Swiss Garden) havde en god beliggenhed - tæt på City Centre og andre attraktioner. De tre dages ophold i Kuala Lumpur var passende.

Da vi skulle til Taman Negara blev vi afhentet på hotellet på klokkeslettet. Opholdet på Tahan Guesthouse var ok. Som du sagde, var det ikke noget luksus, men det forventede vi heller ikke. Med den viden, vi har nu, ville vi nok have valgt at bo på nationalpark-siden, da man her har let adgang til regnskoven dag og nat. Vi var glade for at have en ekstra dag i Taman Negara.

På Perhentian Island boede vi som sagt på Tuna Bay. Det var helt perfekt. Serviceniveauet og restauranten var helt i top. Stranden var ligeledes dejlig, og koralrevet startede 2-3 meter fra vandkanten. Så kan det ikke blive bedre. Skulle vi til Perhentian Island igen, ville vi til enhver tid vælge at bo på Tuna Bay.

 

Vi kunne godt finde på at benytte os af Unique Travel igen og vil også anbefale det til familie og venner.Hilsen

Mike & Anne

23 dages gruppetur til Thailand og Malaysia

Hej Unique Travel
Vi vil gerne sige tusind tak for en fantastisk planlægning og gennemførelse af vores 23 dages gruppetur til Thailand og Malaysia.
Det gælder hele turen, først de fire dage i Bangkok med en rigtig god service på hotellet, udflugter (det store weekend marked, Grand Palace, sejlturen på Klongerne , Cykelturen gennem Bangkok, State Tower by night, turen til broen over floden Kwai  og de 7 vandfald - det var uforglemmelige oplevelser.
Den 5 dages Trekkingtur til Umphang med sejltur på floden gennem junglen, den fantastiske tur på elefantryg over et stort bjerg og overnatning i junglen, hvor det var sjovt at se vores børn spille bold med de indfødte, trods de ikke kunne kommunikerer sammen.
Derefter 3 overnatninger på Hotel Hilton i Hua Hin med en fantastisk morgenbuffet. Det var virkelig luksus og nok ikke noget vi nogensinde kommer til at prøve igen.
Den sidste uge på Perhentian Island var en ubeskrivelig afslutning på en dejlig ferie, ren afslapning på "vores egen lille Bounty ø", hvor vi snorklede med havskildpadder, revhajer og millioner af andre farvestrålende fisk. 
Endnu en gang tusind tak.
Hilsen familien Hansen fra Brørup

Rejse til Thailand & Malaysia 2011

Vi er 2 ud af en gruppe på 32 der i juli har været på rejse i Thailand, Vietnam og Malaysia arrangeret af Unique Travel. Det har været en super god oplevelse. Alt er "klappet" og der har været tjek på alle ting. Vi har "flyttet" os meget, men der var styr på tingene: Hoteller, fly, busser, skib, tog, tuk tuk, speedbåd - ja, selv elefanterne var der til tiden. De lokale guider på udflugterne var gode - nemme at forstå og meget engageret. Især cykelturen i Bangkok hvor 4 guider fulgte os på betryggende vis gennem trafikken og ned til den spændende cykeltur ved Klongerne.
De 5 dage i Vietnam var en stor oplevelse - når man lige vender sig til trafikken i Hanoi. Det var en stor nydelse på Halong Bay på det flotte træskib, stille sejlende forbi alle lime-stensklipperne. 8 retter til frokost og igen 8 retter til middagen flot pyntet med udskårne dyr af forskellige grøntsager. Super tur.
Derefter forkælelse på Hilton i Hua Hin og de sidste indkøb i Thailand kunne foretages. Til slut afslapning og balsam for sjælen på den skønne ø Perhentian i Malaysia. Absolut en tur der kan anbefales.
Susanne og Finn


Grupperejse Thailand & Malaysia

Kære Tilde og Ricko. Vi siger 1000 tak for sidst, og 1000 tak for en uforglemmelig ferie. Vi er så glade for, at vi også nåede at opleve den del af verden, den har jo været meget langt væk i vores liv og vores måde at holde ferie på. Tak for det.
Cykelturen er stadig en af de store oplevelser, Køre tværs igennem folks "boliger", og de sad bare og vinkede til alle os. Guiderne der stoppede al trafikken så vi alle kom sikkert over de store kryds, imponerende, og så cykelturen i junglen, det var spændende, holde balancen og nyde udsynet på en gang - det var svært, men vi kom alle igennem.
Den første dag på trekkingturen, vi sad i gummibåden, meget stille og ydmyg over det smukke landskab. Efter ca. 4 timer fik vi besked på at hoppe i land, gå op af skråningen, og der stod 12 elefanter og ventede på os. Det var meget overvældende, og de var bare store! Inden vi fik set os om var elefanterne pakket med vores rygsække og os, og så gik det stærkt. Elefanterne er meget store og klodsede, og de forstår da ingenting, troede jeg, men den tanke skulle komme til skamme. Den elefant vi red på samlede en pude op som en anden havde tabt, og sikke en balance da vi skulle op af bjerget 30% stining, og mudder til knæene. De følte sig frem med snablen, ledte efter et stabilt sted at sætte benene, Snablen skulle tømmes for u ønsket mudder, og det skal jeg love for at det skete, et stort "trut"!
Så var der togturen, turen med speedbåden, og øen, afslapning i lange baner. det var godt at slutte af der, så vi kunne snakke alle oplevelserne igennem igen og sammen. Til dig Tilde vil jeg sige tak for din velvilje til at hjælpe et par stykker til lægen.
Endnu en gang tak til jer begge to! Kærlig hilsen Arly og Gitte.

Grupperejse til Thailand & Malaysia

I første omgang troede vi ikke at Unique Travel kunne lave grupperejser, men vi blev klogere. Vi har som samlet gruppe sparet over 100.000 kr. ved at lade Unique Travel arrangere rejsen! Det er rigtig mange penge! Og vi lader selvfølgelig det gode rygte om Unique Travel gå videre til både venner og bekendte. Hilsen jyderne :-)


Malaysia var dejligt

Min mand og jeg havde en rigtig god rejse til Malaysia. Dette vil jeg klart anbefale enhver!


Fantastisk rejse til Singapore

Jeg havde en super god rejse til Singapore gennem UniqueTravel. Synes det var super fedt!


Rejse til Thailand og Malaysia

Vores første tur til Østen blev arrangeret af Unique Travel. Det har vi aldrig fortrudt. Det blev 3 skønne uger med oplevelser, vi aldrig havde haft eller drømt om. Vi var ialt 10 personer af sted – for de fleste den første ”store tur”.

Vi ankom til Bangkok – og tænkte: Hvad laver vi her. Men bare efter et par døgn, var vi klar over, at denne fantastiske by har alt. Seværdigheder, kultur, natur og meget billig at handle i. Det blev ikke sidste gang, vi var i Bangkok.

Unique Travel havde anbefalet os div. udflugter, som vi kunne selv kunne arrangere fra Bangkok: Klongerne, Grand Palace, med skytrain til marked, Erawan vandfaldene og broen over floden Kwai.

Hjemmefra havde vi bestilt en tur til Nordthailand på 5 dage. Det blev et af feriens højdepunkter. Vi blev kørt i LUKSUS-natbus til Mae-sott, hvor Mr. Lar sørgede for vi fik morgenmad, købt regntøj og gummistøvler (juli måned er regntid i Thailand) og igen serveret frokost, inden vores tur i songthaewen gik op i bjergene. Vi ankom til mr T. (manden som startede Umphang Trekking Hill for mange år siden). Her sov vi på rad og række i sovesal (det er skam vældig morsomt), inden vi næste dag var klar til 3 timer sejlads på floden. Herefter på gåben i 4 timer. Her var det, at ikke alle syntes, det var lige sjovt – men da vi nåede Nationalparken i bjergene (hvor der både lever slanger, bjørne og tigre) var alle glade og rigtig seje. Fed oplevelse. Vores primitive bolig af et telt var fint – vi var alle meget trætte. Næste dag gik vi til Tii Lou Suu vandfaldet. Et vandfald over 300 m i flere niveauer. Selv på afstand blev vi godt våde. Herefter par timers gåtur gennem den flotte regnskov, til vi nåede rismarkerne og karens-landsbyen Ko Tha. Her boede vi på et pælehus, med grise, høns, hund og katte under huset. En kæmpe oplevelse, hvor vi nok alle nev os lidt i armen – sad vi virkelig her i ”middle of nowhere”. Vi oplevede den lille by og dens indbyggere (børnene var først lige begyndt at have skolegang). Mændene i byen ”hang” vist mest sammen over noget spiritus og lidt ”tosse-tobak”. På hele turen havde vores 2 guider og bærere lavet mad til os. De var meget hjælpsomme og sjove at være sammen med. Næste dag skulle vi ned af bjerget igen, hvilket foregik på ryggen af elefanterne. Det var en tur på 3-4 timer. En smuk tur op og ned af bakke og bjerge. Da det var regntid og meget vådt, var det imponerede at se, hvordan elefanterne navigerede. Godt trætte i ryg og ben nåede vi tilbage til Mr T., hvor sangthaewerne ventede på, at bringe os det sidste stykke ned af bjerget. Her skulle vi igen i natbussen tilbage til Bangkok. Jeg tror, alle nød den bustur. Godt trætte og beskidte, men med en uforglemmelig tur med nogle fantastiske oplevelser, ankom vi til Bangkok igen næste morgen. En SUPER TUR – SOM VARMT KAN ANBEFALES ALLE. Herefter skulle vi slappe af. Vi nød turen med tog gennem Thailand. Oplevede landskabet ned gennem landet, inden der blev redt op til natten og en dejlig nat søvn. Udhvilede nåede vi grænsen til Malaysia, hvor vi hyrede nogle taxaer til at køre os kysten. Efter 1 times sejlads med speedbåd nåede vi baunty øen Perhentian Island og blev indlogeret på Abdul Ressort. På denne helt fantastiske ø smed vi ur og sko – det var ren afslapning. Virkelig balsam for sjælen. Dog blev det for meget afslapning for de unge på turen - de skulle prøve at snorkle, dykke og sejle i kajak. Mens solen gik ned, var der dagens udfordring. Et spil poker om en kold øl. Jo, det var noget alle kunne bruge. Alle var enige om, at DETTE STED MÅTTE MAN TILBAGE TIL. Vi påregner at Unique Travel igen i 2011 skal arrangere en tur for os til Thailand og Malaysia – og selvfølgelig slutte med 1 uge på Perhentien. Denne gang bliver vi sikkert ”kun 35”. Det glæder vi os alle til – det bliver helt fantastisk. Prøv det – kan anbefales – og så er det ikke dyrt……men med en masse unikke oplevelser.

På alle deltagernes vegne - Susanne