TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

MALAYSIA

Rejser til Malaysia

  • Stå 421 m. oppe i KL Tower og se solnedgang og byens lys der tændes
  • Natsafari gennem den tætte jungle i Malaysias ældste regnskov
  • Besøg en lokal nomadelandsby der lever i og af junglen
  • Smid skoene på verdens bedste strande og snorkel med havskildpadder

 

 "Spørger du mig, så har Malaysia lidt af alt. Et af mine yndlingssteder i hele verden er Perhentian Islands"

POPULÆRE REJSEFORSLAG

Se alle rejser til Malaysia

TURE OG UDFLUGTER

Se alle  

 

Storby, regnskov og verdens bedste strande

Malaysia er landet der hurtigt kan tage pusten fra dig. Ikke på grund af et hæsblæsende tempo - tværtimod - men fordi man indenfor overskuelige afstande kan få så mange forskellige ferier samlet i én rejse! Her findes alt fra moderne storby med højtudviklet togsystem, shoppingcentre med dyre mærkevare og store hoteller. Men også en by hvor Chinatown når mørket falder på, lyser op med sine gadekøkkener, kulærte papirlamper og små boder der sælger en masse kopivare til meget billige penge.

Få timers kørsel nordpå ligger verdens ældste regnskov Taman Negara, hvor det er muligt at sejle i longtailbåd igennem junglen, trekke, gå på verdens højeste hængebro mellem trætoppene, på indblik i det meget lokale og primitive liv i junglen og selvfølgelig forsøge at spotte nogle af junglens dyr. 

Mod vest ligger højlandet Cameron Highlands, et lidt køligere område hvor der dyrkes både frugter og grøntsager, og et område der ikke minder om resten af Malaysia. Her skal man ikke snyde sig selv for at besøge de store  grønne bakker med te-plantager eller det eventyragtige Mossy forest.
Helt ude ved kysten ligger den civiliserede ø Penang, og længere mod nord findes øen Langkawi, der er Malaysias mest turistede ø. Det gør den bestemt ikke til noget dårligt sted, og i kombination med den thailandske ø Koh Lipe ikke langt derfra, har man mulighed for at holde badeferie i Malaysia hele året. 

I det nordlige Malaysia ligger endnu et pragtfuldt stykke natur, Belum Nationalpark, som er et rigtig godt alternativ til den mere kendte Taman Negara regnskov. Også her er der mulighed for at spotte dyreliv i form af gibbonaber og næsehornsfugle, slentre gennem junglen til naturlige vandfald, forsøge at spotte den sjældne Rafflesia blomst og besøge én af de mange lokale stammelandsbyer.

Og så er der øerne på østkysten. Åh, de smukke øer, hvor du finder nogle af verdens allerbedste strande. Strande som man normalt kun ser på billeder! Der er restriktioner for ny bebyggelse, hvilket betyder at der ikke kommer flere hoteller til, og dermed heller ikke flere turister end det tilladte. Det betyder dels at man skal være hurtigt ude med at booke, men det betyder også at når man ankommer dertil, så er det ikke masseturisme du kommer til at se. Det her er barfodsparadiset, hvor du tager skoene af når du ankommer, og tager dem på igen når du rejser derfra. 
Ikke kun turister elsker at komme her, det gør skildpadder også. Og alle gange vi har snorklet ud fra strandene på Perhentian Islands, har vi fået selskab af havskildpadder.  

Findes der billige rejser til Malaysia?

Ja, det gør der faktisk. Og endnu bedre - prisniveauet når du befinder dig i landet er absolut overskueligt. Man kan sagtens få et aftensmåltid for 50 kr. bestående af grillet haj, eller andet fisk som er fanget samme dag. Så er du klar? Vores rejser til Malaysia har det hele - der er frit valg på alle hylder - og det er billigt!