Skræddersyede rejser

Er du til standardløsninger, hurtige uspecificerede afbudsrejser eller 14 dages charterferie i Phuket i Thailand, så er det IKKE os, du skal ringe til. 

Ønsker du derimod en pakkerejse, en personlig rejseplan, der er udarbejdet 100% ud fra jeres ønsker til rejsens indhold, og tilmed noget af branchens bedste kendskab til destinationerne?
- JA, SÅ ER DU KOMMET TIL DET RETTE STED! 

Betal mindre - oplev mere

Når du tager kontakt til os, vil den første snak handle om tanker, planer, budget osv. Herefter går vi i gang med at stykke rejsen sammen og sender jer kort efter et rejsetilbud. Vi gør meget ud af kun at anbefale steder, hoteller og udflugter, som vi personligt selv har set/oplevet, så vi kan stå inde for de produkter, vi anbefaler vores kunder.

Rejsetilbuddet er et forslag, som I kan ændre på lige så mange gange, I ønsker. Så det kommer til at passe fuldstændig til jeres behov.

Konceptet giver jer mulighed for at blive guidet og hjulpet afsted på en fantastisk rejse - også selvom man måske aldrig har rejst på egen hånd før - og samtidig spare nogle penge. Vores priser er yderst konkurrencedygtige, og samtidig får I branchens bedste service. Vi introducerer jer til steder, der vil give helt uniQue oplevelser, og vi lover, at I får MANGE oplevelser og ferieminder med hjem!

Når vi sammen er blevet enige om rejsens indhold, går vi i gang med at booke jeres rejse. Vi sørger for at booke alle jeres hoteller, transfers og udflugter ud fra rejseplanen. Vi giver jer besked, så snart hotellerne er booket og bekræftet, og fremsender kort derefter en faktura på depositummet, som skal betales senest 3 dage efter. Restbeløbet skal først betales 60 dage før afrejse. 

Vi bruger agenter, der bor i de pågældende lande - flere af dem er danskere - og det gør vi, fordi de har det bedste kendskab til landet, de taler det lokale sprog, og det giver en klar fordel, når der skal forhandles priser, lokale samarbejdsaftaler og hotelkontrakter. Derover er administrationen i udlandet oftest billigere end et bookingbureau i Danmark, så vi kan på den måde kombinere den høje danske service med de bedst opnåelige priser og med størst mulig fleksibilitet. Det giver os mulighed for at udvikle vores egne produkter, og ikke mindst at vi kan skræddersy rejserne 100% til vores kunder. 

Vi adskiller os fra andre rejsebureauer...

...og det er stadig PAKKEREJSER, vi sælger, og vi er også medlem af REJSEGARANTIFONDEN (2874).

Ét af de punkter hvor vi adskiller os væsentlig fra den øvrige del af branchen er vores viden, kendskab og vores høje serviceniveau. Vores passion for rejser og det vi laver, smitter af på vores service, og I får en bedre rejse!


Udførlig rejseplan og din egen rejseside

Vi udarbejder en lækker rejseplan til dig, så du kan se præcis, hvordan din rejserute ser ud - dag for dag - på din rejse. Heraf fremgår det tydeligt hvilket hotel, værelsestype, transport m.m. der står klart til dig, når du ankommer. Vi har lavet links, så du nemt kan klikke dig ind på hotellets hjemmeside og se endnu flere billeder og information. Bagerst i rejseplanen vedhæfter vi din faktura og alle betalingsoplysningerne.  

Når du booker din rejse hos Unique Travel, så får du tildelt et log-in til din egen rejseside. Her vil din rejseplan fremgå i detaljer, og det er også her, at du altid kan tilgå fakturaer, kvittering, tjekke betalingstidspunkt, downloade praktisk info om jeres destination og meget mere. Vi sørger for, at det er de gældende dokumenter, der ligger klar til jer - også selvom I foretager ændringer i rejsen inden afrejse. Du skal derfor ikke lede efter en specifik mail med et specifikt rejseforslag - det hele ligger på din rejseside.

LÆS MERE OM PROCESSEN FRA DU KONTAKTER OS TIL DU SKAL REJSE - LIGE HER >


Hvem er vi så?

Vil du gerne sætte ansigt på dem du snakker med? Selvfølgelig! 

MØD TEAMET BAG UNIQUE TRAVEL - LIGE HER >

 

> > > Ledige stillinger hos Unique Travel

Lige nu er der ingen ledige stillinger, men du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning - KLIK HER

 


Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Vi er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2874.

Ligeledes er Unique Travel som andre seriøse rejseselskaber medlem af DRF, Danmarks Rejsebureau Forening. 
Unique Travel er desuden en del af Primo Tours familien.

 RGF logo edit        DRF footer