Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

Skræddersyet rejser

Er du til standardløsninger, hurtige uspecificerede afbudsrejser eller 14 dages charterferie i Phuket i Thailand, så er det IKKE os, du skal ringe til. 

Ønsker du derimod en pakkerejse, en personlig rejseplan der er udarbejdet 100% ud fra jeres ønsker til rejsens indhold, og tilmed noget af branchens bedste kendskab til destinationerne?
- JA, SÅ ER DU KOMMET TIL DET RETTE STED! 

Betal mindre - opleve mere

Når du tager kontakt til os, vil den første snak handle om tanker, planer, budget osv. Herefter går vi i gang med at stykke rejsen sammen og sender jer kort efter et rejsetilbud. Vi gør meget ud af kun at anbefale steder, hoteller og udflugter, som vi personligt selv har set/oplevet, så vi kan stå inde for de produkter, vi anbefaler vores kunder.

Rejsetilbuddet er et forslag, som I kan ændre på lige så mange gange, I ønsker. Så det kommer til at passe fuldstændig til jeres behov og ønsker.

Konceptet giver jer mulighed for at blive guidet og hjulpet afsted på en fantastisk rejse - også selvom man måske aldrig har rejst på egen hånd før - og samtidig spare nogle penge. Vores priser er yderst konkurrencedygtige, og samtidig får I branchens bedste service. Vi introducerer jer til steder, der vil give helt uniQue oplevelser, og vi lover, at I får MANGE oplevelser og ferieminder med hjem!

Når vi sammen er blevet enige om rejsens indhold, går vi i gang med at booke jeres rejse. Vi sørger for at booke alle jeres hoteller, transfers og udflugter ud fra rejseplanen. Vi giver jer besked, så snart hotellerne er booket og bekræftet, og fremsender kort derefter en faktura på depositummet, som skal betales senest 3 dage efter. Restbeløbet skal først betales 60 dage før afrejse. 

Vi bruger agenter, der bor i de pågældende lande - flere af dem er danskere - og det gør vi, fordi de har det bedste kendskab til landet, de taler det lokale sprog, og det giver en klar fordel, når der skal forhandles priser, lokale samarbejsaftaler og hotelkontrakter. Derover er administrationen i udlandet oftest billigere end et bookingbureau i Danmark, så vi kan på den måde kombinere den høje danske service med de bedst opnåelige priser og med størst mulig flexibilitet. Det giver os mulighed for at udvikle vores egne produkter, og ikke mindst at vi kan skræddersy rejserne 100% til vores kunder. 

Vi adskiller os fra andre rejsebureauer...

...og det er stadig PAKKEREJSER, vi sælger, og vi er også medlem af REJSEGARANTIFONDEN (2874).

Ét af de punkter hvor vi adskiller os væsentlig fra den øvrige del af branchen er vores viden, kendskab og vores høje serviceniveau. Vores passion for rejser og det vi laver, smitter af på vores service, og I får en bedre rejse!

Vi adskiller os også i forhold til bestillingen af flybilletter, da vi tilbyder fuld valgfrihed. Når I bestiller en rejse hos, står det jer nemlig frit for, om I selv ønsker at bestille flybilletterne på internettet (oftest billigst), eller om I ønsker at vi skal booke dem for jer. 

  • Vælger I at vi skal booke flybilletterne for jer - så gør vi meget gerne det. Dermed er flybilletterne en del af den samlede PAKKEREJSE, og dermed dækket af pakkerejselovens betingelser.

  • Vælger I løsningen hvor I selv bestiller jeres flybilletter, så hjælper vi jer igennem hele bestillingsprocessen step-for-step, enten ved hjælp af vores hjælpevideoer eller ved telefonisk assistance. Vi har valgt at give vores kunder denne mulighed, da flybilletter som regel fås billigst ved at booke dem direkte på internettet hvor der er synlig konkurrence blandt udbyderne. Her kan man opnå store besparelser i rejsebudgettet, men man bør være opmærksomme på at flybilletterne dermed ikke er en del af den restrende pakkerejse. Resten af rejsen (hoteller, transfers, ture mm) som I booker hos Unique Travel er stadig en PAKKEREJSE, og den del vil være dækket af pakkerejselovens betingelser. 


Udførlig rejseplan og din egen rejseside

Vi udarbejder en lækker rejseplan til dig, så du kan se præcis, hvordan din rejserute ser ud - dag for dag - på din rejse. Heraf fremgår det tydeligt hvilket hotel, værelsestype, transport mm., der står klart til dig, når du ankommer. Vi har lavet links, så du nemt kan klikke dig ind på hotellets hjemmeside og se endnu flere billeder og information. Bagerst i rejseplanen vedhæfter vi din faktura og alle betalingsoplysningerne.  

Når du booker din rejse hos Unique Travel, så får du tildelt et log-in til din egen rejseside. Her vil din rejseplan fremgå i detaljer, og det er også her, at du altid kan tilgå fakturaer, kvittering, tjekke betalingstidspunkt, downloade praktisk info om jeres destination og meget mere. Vi sørger for, at det er de gældende dokumenter, der ligger klar til jer - også selvom I foretager ændringer i rejsen inden afrejse. Du skal derfor ikke lede efter en specifik mail med et specifikt rejseforslag - det hele ligger på din rejseside.

LÆS MERE OM PROCESSEN FRA DU KONTAKTER OS TIL DU SKAL REJSE - LIGE HER >


Hvem er vi så?

Vil du gerne sætte ansigt på dem du snakker med? Selvfølgelig! 

MØD TEAMET BAG UNIQUE TRAVEL - LIGE HER >

 

> > > Ledige stillinger hos Unique Travel

Vi søger lige nu:

 


Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Vi er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden - nr. 2874.

Ligeledes er Unique Travel som andre seriøse rejseselskaber medlem af DRF, Danmarks Rejsebureau Forening. 
Unique Travel er desuden en del af Primo Tours familien.

 RGF logo edit        DRF footer