TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

SRI LANKA

Rejser til Sri Lanka

 
  • Teplantager, majestætiske bjerge, hyggelige byer og lækre strande
  • Elefantsafari, hvaler, delfiner og store havskildpadder
  • Et mangfoldigt folkefærd, masser af historie, kultur og krydderier
  • Unique Travels rundrejser er skræddersyet - og næsten alt er inkluderet!

 

"Jeg husker specielt farverne. Tøjet, husene, naturen - alt i de smukkeste farver"

POPULÆRE REJSEFORSLAG

Se alle rejser til Sri Lanka

TURE OG UDFLUGTER

Se alle  


Lad sanserne gå på oplevelse

På den smukke ø forsvinder tiden, mens sanserne går på den ultimative oplevelse.

Interessen for rejser til Sri Lanka er de seneste år steget i takt med at mange charterselskaber tilbyder rejser dertil. Sri Lanka er dog meget mere end blot sol og vand og en solseng i 14 dage. Snyd ikke dig selv for de utroligt mange, og til tider åndeløse, naturoplevelser, gemte kulturperler, imponerende dyreliv, imødekommende befolkning og køkken som bugner af friske råvarer, nyfangede fisk og fremmedartede krydderier.

Vi har skræddersyet alle vores rundrejser, både i indhold og længde, og som både vil overraske, underholde og begejstre - uanset om man er barn eller voksen. For Sri Lanka skal opleves, både med krop, sind og sjæl. 

Næsten alle de ture og udflugter som vi anbefaler på Sri Lanka har vi inkluderet i vores rundrejser - så gå på opdagelse i vores rejseforslag!

Billige rejser til Sri Lanka

Alt er relativt når det kommer til pris. Vi vil måske ikke betegne en rejse til Sri Lanke som "billig" - men til gengæld får du ret meget for dine penge. Value for money!

Når vi laver rejser til Sri Lanka, så er alle med en kortere eller længere rundrejse inkluderet. I løbet af alle rundrejsens dage, har du en privat bil eller minibus - og en privat chauffør der samtidig fungerer som din guide. Dvs. at du kan gøre stop når du har brug for det, tage billeder når du har ønsker, og stille din guide alle de spørgsmål du har på hjertet - lige når du har lyst. Ikke noget med at sidde i en stor turistbus og lytte dagen lang. Det er DIN rundrejse. Og det er vel fair nok at betale en smule mere, for at få så meget mere ud af din rejse til Sri Lanka. 

Derudover har vi skåret alle de "kedelige ting fra". Og hvordan ved vi hvad der er kedeligt for dig?! Det ved vi heller ikke, men vi har taget udgangspunkt i vores egne besøg, og tillagt de oplevelser værdi hvor vi virkelig synes vi fik noget ud af seværdigheden. Og skåret de seværdigheder fra, hvor man kører 3 timer i én retning for at se et par væltede sten fra en gammel ruin, for så at køre 3 timer samme vej retur. Her vil vi hellere optimere din ferietid og dine oplevelser. Og det kan du være sikker på at der er taget højde for på vores specielt sammensatte rundrejser - KUN til Unique Travel's kunder.