TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

THAILAND

Rejser til Thailand

  • Bungalows direkte på stranden

  • Jungle og høje kalkstensklipper

  • Smukke templer og orangeklædte munke

  • Et rejsemål der ikke ødelægger feriebudgettet!

 

"Thailand gør et stort indtryk, og har man først været her én gang, så længes man efter at komme tilbage"

POPULÆRE REJSEFORSLAG

Se alle rejser til Thailand

TURE OG UDFLUGTER

Se alle  

 

Sæt aftryk på dine ferieminder

Mange tror fejlagtigt, at hele Thailand er fyldt med turister, og at landet har mistet noget af sin charme. Vi er lodret uenige i den påstand! Det er korrekt, at der er mange turister der rejser til Thailand. Det er også korrekt, at der findes nogle områder, hvor det oprindelige Thailand er sat lidt til side for at tilgodese turister. MEN..., det er ganske få steder, og Thailand er et kæmpe land med så utrolig mange muligheder. Så uanset om jeres ønsker til rejsen er skønne hvide strande, udsøgt eksotisk mad, frodig natur og betagende høje kalkstensklipper, glimtende templer og munke i orange klæder, stammelandsbyer, hvor grise lystigt løber rundt under pælehusene, billig shopping af alt hvad hjertet kan begære, romantiske øde strande, et fantastisk venligt og gæstfrit folkefærd ( - ja listen fortsætter herunder) ...så har Thailand det hele!

En skøn og vellykket ferie handler nemlig ikke kun om stederne, men også om den rette planlægning, den bedste transport, fordelingen af feriedagene og ikke mindst forventningerne til stederne. Alt det hjælper vi med! Vi arrangerer alle slags rejser til Thailand. Det er blot at fortælle os, hvad I godt kunne tænke jer at opleve, så skal vi nok stå for planlægningen af, hvordan vi bedst sætter det sammen.

Vi kan lave billige rejser til Thailand - helt sikkert!

Thailand er vores primære destination, og vi betegner os selv som eksperter på rejser til Thailand. Vi har besøgt størstedelen af landet, og set og oplevet stederne med egen øjne. Vores primære agent er lokaliseret i Thailand. Det gør, at vi kan tilbyde billige rejser til Thailand - uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten! Vi sørger for, at mest muligt er inkluderet i jeres rejse hjemmefra, så I blot skal nyde rejsen og tage alle indtryk ind fra dette land. Landet som har en helt speciel plads i vores rejse-hjerter.