Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

REJSEBLOG

En flot tilbagemelding på en dejlig ferie til Thailand!

"Vi har haft den dejligste ferie i Thailand. Fyldt med oplevelser, som vi vil tage med os resten af livet." Det er så dejligt med alle de flotte tilbagemeldinger vi modtager fra jer - og tilbagemeldingen fra Anne-Sofie, og deres flotte billeder, ville vi rigtig gerne dele med jer!

"Hej Ricko

Vi har haft den dejligste ferie i Thailand. Fyldt med oplevelser, som vi vil tage med os resten af livet.

Vi har været meget glade for samarbejdet med jer. Det har været en perfekt kombination af planlagte ture fra jeres side, og dage hvor vi selv havde mulighed for at udforske vores destinationer. Også selve tidsplanlægning ift. antal dage per opholdssted har været rigtig god. Det har været tydeligt for os, at I har vidst, hvad I gjorde. Det har desuden været rigtig rart, at der var styr på al transporten til og fra vores forskellige destinationer. Det har fungeret upåklageligt. Vi synes også, at vi er kommet vidt omkring og fået mange oplevelser for pengene. 

Vi var meget imponerede over "Det autentiske Bangkok"-turen. Særligt vores guide gjorde det til noget helt særligt. Han var utroligt oplyst, havde en stor viden om buddhisme og det thailandske folk, kunne svare på alle vores spørgsmål og var for øvrigt rigtig god til engelsk. Og så var han i det hele taget bare rigtig behagelig og hjælpsom. Jeg håber, at I vil bringe vores ros videre til ham.

Vi vil gerne anbefale andre rejsende i Khao Sok at tage en vandretur i Nationalparken. Vi gjorde det på egen hånd, og det kan man sagtens. Vi stødte både på aber og varaner og badede i det smukkeste vandfald. Det var en meget stor oplevelse for os.

På Koh Lanta lejede vi en knallert. Det kan vi helt sikkert anbefale. Det var skønt at have friheden til at komme ud og udforske øen på egen hånd. Vi besøgte bl.a. Lanta Animal Welfare, hvilket også var en god oplevelse. Vi kan desuden anbefale Narima Resort. Der er ganske vist en del sten på deres strand, men det vejede alt det andet op for.

Stranden på Koh Ngai var noget af det smukkeste. Og det var helt fantastisk med alle de flotte fisk kun nogle få meter ude i vandet. 

Skulle vi havde lavet om på noget, kunne vi måske have håbet på at støde på lidt færre danske børnefamilier (og danskere generelt). Men det er formentlig lidt meget at bede om på øer som Koh Lanta og Koh Ngai. Vi tog på en "4-island-trip" på Koh Lanta, som vi godt kunne have været for uden. Snorklestederne var ikke noget at råbe hurra for, og man fik lidt fornemmelsen af, at man bare var en del af en pengemaskine, som skulle malkes mest muligt. Set i bagklogskabens klare lys ville vi hellere have brugt dagen på knallerttur i det sydligste Koh Lanta. Ellers har vi generelt været meget tilfredse med de ture, vi har været på. 

Mange tak for samarbejdet. Det er meget muligt, at vi vender tilbage en anden gang :)

Venlig hilsen Anne-Sofie"