Rejser til Singapore

  • Verdens reneste storby

  • Skyskrabere og imponerende havnefront

  • Kombiner nemt Singapore med badeferie på hvide sandstrande

  • En lille verden af kulturel underholdning

 

"Udsigten fra Marina Bay Sands, hotellet formet som et skib på pæle, er fuldstændig fantastisk!"

POPULÆRE REJSEFORSLAG

Se alle rejser til Singapore

 

Singapore, et trafikalt knudepunkt - med sjæl

Singapore er en by - en stat - og et land. Alt sammen under samme majestætiske navn. En storby med kæmpe skyskrabere, en havnefront med flere containere end man kan tælle, en afgørende rolle i verdens fragt og logistik, og alligevel med en atmosfære, der giver dette sted sjæl. Ingen tvivl om at man forstår at gøre byen storslået, og på flere parametre. Som kontrast til de mange moderne højhuse, får man i byens China Town et kig ind i byens fortid blandt templer, udsmykkede huse og små gadeboder, der byder på smagsoplevelser fra hele verden. Byens store grønne områder og parker, er i sandhed en oplevelse i sig selv.  

Singapore er storby, som har udviklet sig kraftigt de senere år, og er i dag den næsrigeste nation i Sydøstasien, kun overgået af Japan. I Singapore har store befolkningsgrupper af både kinesere, malaysiere og indere fundet hjemsted og det bidrager til en multietnisk atmosfære. Det er umiddelbart også den reneste storby man kan besøge, hvor man aldrig vil finde graffiti, skrald eller sågar et tyggegummi på gaden. Måske fordi man kan risikere en bøde på 5.000 kr. hvis man tygger tyggegummi i deres højtudviklede metrosystem. Så bare hellere lade vær'...

Nogle af vores absolutte yndlingssteder i Singapore er Gardens by the Bay, et stykke regnskov i to store glaskupler. Det er Singapore Zoo, hvor hele haven er bygget som om der ikke er hegn mellem dyr og publikum. Det er udsigten fra det berømte svævende "skib" Marina Bay Sands, hvor en kølig drink sjældent har smagt så godt. Det er Waterfronten, og det er den lille oase af alverdens restauranter og live musik - og virkelig lækker mad! Og så er vi jo også nødt til at nævne Formel 1. Det er en KÆMPE oplevelse at overvære det med byens kulisse som baggrund. Wow! 

 

Findes der billige rejser til Singapore?

Singapore er et trafikalt knudepunkt, for mange rejser til Asien generelt, men også Australien, Bali og Philippinerne, der ofte kræver et kort stop i Singapore. Men Singapore er så meget mere end et stop-over.

Det er måske ikke det billigste sted at overnatte, men man kan også sagtens nøjes med nogle få dage i byen, inden turen går videre mod andre eventyr. I stedet for blot at tilbringe nogle timer i lufthavnen, så forlæng dit stop i nogle dage. Det behøver flybilletten ikke at blive dyrere af - og så kan man godt lave en billig rejse til Singapore.

Der er frit valg med hensyn til rejsetidspunkt, hvis man besøger Singapore. Der er både masser af sol og dejlig varmt hele året rundt. Singapore er derudover kendt for at holde mange forskellige festivaler, så man kan planlægge sin rejse ud fra, hvilke festivaler man gerne vil opleve. Det sværeste ved Singapore er at få tid til det hele! 

 

SåDAN GØR DU

Vejen Til Din DrØmmerejse

phone-icon.svgKontakt rejsekonsulent
Din rejsedrømme og vores personlige rejseanbefalinger er afsættet for DIN UNIQUE rejseplan. Helt uforpligtende, selvfølgelig!
airplane.pngSkræddersyet rejsetilbud
Du modtager første udkast til din personlige rejseplan. Vi booker først, når rejsen lever op til alle dine rejsedrømme!
pictures.pngDin drømmerejse
I god tid modtager du dine billetter, og vi ønsker jer en god rejse! Undervejs er vi, og vores agenter, aldrig mere end et opkald væk.