Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

MEDARBEJDERE

Medarbejdere 

Ricko & Tilde

Vi er gift - og sammen startede vi Unique Travel i 2010.

Vi har dannet par siden 1999 og har brugt det meste af vores tid sammen på at rejse! Vi er begge uddannede rejseledere og har arbejdet på flere forskellige destinationer, og da vi rejste jorden rundt med rygsæk i 2004, så blev vi blot bekræftet i, hvor fantastisk mange minder man skaber, når man rejser. Gode minder - og dem kan vi ikke få for mange af. 

Ud over at vi 4-5 gange årligt rejser ud på inspektionsture, så rejser vi også som familie til verdens fjerne lande - så ofte vi kan komme til det - sammen med vores 2 rejselystne sønner Milo på 8 år og Felix på 7 år. De har været med på rejser, siden de var 5 måneder gamle, og de elsker at komme ud og opleve verden. Rent erfaringsmæssigt, så kan vi i den grad bidrage med rådgivning til vores kunder om det at rejse med børn!

Vores inspiration til at starte Unique Travel kom meget naturligt. Vores rejseerfaring fra rejser rundt om i verden gjorde, at familie og venner begyndte at bede os om hjælp til at sammensætte og arrangere rejser til dem, hvilket er fantastisk, når man selv brænder for, at så mange mennesker som muligt skal opleve, "hvad der findes ude i den store verden". Unique Travel skulle egentlig "bare" have været vores hobby-virksomhed, men allerede et år efter opstart var efterspørgslen på vores service så stor, at Ricko måtte træde til på fuld tid. Det var for Ricko drømmejobbet, der nu blev til virkelighed!

Ricko er kernen i Unique Travel, og nok én af dem i Danmark der har set flest hoteller i hele Østen. Samtidig har han en utrolig sans for at huske alle stederne, han har været og formidler det videre på dejlig letforståelig måde. Der findes ikke mange spørgsmål omkring Østen - store som små - som han ikke kan svare på øjeblikkeligt. Og så elsker han at tale om rejser og dele rejseerfaringer med vores kunder!

Tilde har hele tiden været med på sidelinjen, men da hun havde en fuldtidstilling som rådgiver i Danske Bank, så begrænsede det sig i første omgang til administrativt arbejde og lign., som kunne gøres i fritiden. Men i takt med den gode udvikling i Unique Travel, så valgte Tilde også at dedikere sin tid til familievirksomheden. Nu varetager hun primært ledelse, kunderådgivning og salg, samt lidt administrative opgaver. Hun har besøgt store dele af verden, ikke mindst i Østen, og kan rådgive om rejser til størstedelen af stederne.  

Ricko og Tilde 2

 
Natascha, Yoo, Janine og Bo 

Natascha Rasmussen er vores tidligere kontorelev og startede sin uddannelse hos os i februar 2019 og sluttede eksamen af med flot resultat i feb 2021. Natascha er stadig en del af Team Unique Travel, og hun har kendskab til alt fra rejseplaner, fakturering, bogføring, kundeservice og administrative opgaver. Hun er som regel altid at fange på telefonen, hvis I skulle have spørgsmål - og det er altid en glad stemme I vil blive mødt af! 

Yoo (Palawatjittana) er bosiddende i Thailand og arbejder fra vores interne kontor i Chiang Mai. Hun har været en del af Team Unique Travel siden august 2019. Yoo er kontoransvarlig i Chiang Mai, og hendes daglige og primære opgaver består i at udarbejde alle jeres rejseplaner og tilretninger af rejseplaner - samt tæt kontakt med vores lokale agenter.

Janine (Naowarat Khampingchai) er også en del af vores Team Thailand og arbejder fra vores interne kontor i Chiang Mai. Hun blev ansat i december 2019, hvor hun i samarbejde med Yoo, udarbejder rejseplaner og rettelser til alle jeres spændende rejser.

Bo Toftegaard Petersen er nyeste medlem i Team Unique Travel. Han har været med på sidelinjen det seneste års tid, men er officielt ansat i juni 2021. Bo er ansvarlig for vores europæiske destinationer, og hele vores skiprogram under Unique Ski. Bo har selv rejst meget i Europa, primært Østrig, Italien og Kroatien. Derudover er han en habil skiløber, og han har - siden han var 3 år - kørt rigtig mange kilometers pister i både Norge, Sverige, Italien, Schweiz og ikke mindst Østrig. Han er mere end klar til at lave skirejser til vores kunder, med vægt på at få mest mulig ud af tiden på ski og indkvarteringen der passer til både par, familier eller store grupper af venner. Der er skal være noget til alle, og det er ikke samlebåndsarbejde. Bo sætter en ære i sit arbejde og hjælper altid kunderne med et smil på læben. Han brænder for at give kunderne en god oplevelse, både før rejsen og på rejsen, og det er helt i tråd med resten af Unique Travels DNA. 

...Og herudover sørger alle vores agenter og gode samarbejdspartnere ude på destinationerne for, at vores kunders rejser bliver helt uforglemmelige. De er ikke en del af Team Unique Travel, men det føler vi, de er :-) 

 Personale