Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

MEDARBEJDERE

 

Ricko & Tilde

Vi er gift - og sammen startede vi Unique Travel i 2010.

Vi har dannet par siden 1999 og har brugt det meste af vores tid sammen på at rejse! Vi er begge uddannede rejseledere og har arbejdet på flere forskellige destinationer, og da vi rejste jorden rundt med rygsæk i 2004, så blev vi blot bekræftet i, hvor fantastisk mange minder man skaber, når man rejser. Gode minder - og dem kan vi ikke få for mange af. 

Ud over at vi 4-5 gange årligt rejser ud på inspektionsture, så rejser vi også som familie til verdens fjerne lande - så ofte vi kan komme til det - sammen med vores 2 rejselystne sønner Milo på 8 år og Felix på 7 år. De har været med på rejser, siden de var 5 måneder gamle, og de elsker at komme ud og opleve verden. Rent erfaringsmæssigt, så kan vi i den grad bidrage med rådgivning til vores kunder om det at rejse med børn!

Vores inspiration til at starte Unique Travel kom meget naturligt. Vores rejseerfaring fra rejser rundt om i verden gjorde, at familie og venner begyndte at bede os om hjælp til at sammensætte og arrangere rejser til dem, hvilket er fantastisk, når man selv brænder for, at så mange mennesker som muligt skal opleve, "hvad der findes ude i den store verden". Unique Travel skulle egentlig "bare" have været vores hobby-virksomhed, men allerede et år efter opstart var efterspørgslen på vores service så stor, at Ricko måtte træde til på fuld tid. Det var for Ricko drømmejobbet, der nu blev til virkelighed!

Ricko er kernen i Unique Travel, og nok én af dem i Danmark der har set flest hoteller i hele Østen. Samtidig har han en utrolig sans for at huske alle stederne, han har været og formidler det videre på dejlig letforståelig måde. Der findes ikke mange spørgsmål omkring Østen - store som små - som han ikke kan svare på øjeblikkeligt. Og så elsker han at tale om rejser og dele rejseerfaringer med vores kunder!

Tilde har hele tiden været med på sidelinjen, men da hun havde en fuldtidstilling som rådgiver i Danske Bank, så begrænsede det sig i første omgang til administrativt arbejde og lign., som kunne gøres i fritiden. Men i takt med den gode udvikling i Unique Travel, så valgte Tilde også at dedikere sin tid til familievirksomheden. Nu varetager hun primært ledelse, kunderådgivning og salg, samt lidt administrative opgaver. Hun har besøgt store dele af verden, ikke mindst i Østen, og kan rådgive om rejser til størstedelen af stederne.  

Ricko og Tilde 2

 
Natascha, Camilla, Yoo & Janine 

Camilla Rosenfeldt Sørensen ansatte vi i januar 2018, og hun er ansvarlig for vores markedsføring. Hendes primære opgaver ligger mest på den kreative og kommunikative side, med udarbejdelse af nyhedsbreve, opslag på sociale medier, og vedligeholdelse af hjemmesidens indhold. Camilla varetager også flere opgaver indenfor kundeservice.

Natascha Rasmussen er vores kontorelev og startede sin uddannelse hos os i februar 2019. Som kontorelev får hun kendskab til mange forskellige opgaver i virksomheden og varetager opgaver både indenfor kunderservice og økonomi. Hun er som regel altid at fange på telefonen, hvis I skulle have spørgsmål. 

Yoo (Palawatjittana) er bosiddende i Thailand og arbejder fra vores interne kontor i Chiang Mai. Hun har været en del af Team Unique Travel siden august 2019. Yoo er kontoransvarlig i Chiang Mai, og hendes daglige og primære opgaver består i at udarbejde alle jeres rejseplaner og tilretninger af rejseplaner - samt tæt kontakt med vores lokale agenter.

Janine (Naowarat Khampingchai) er også en del af vores Team Thailand og arbejder fra vores interne kontor i Chiang Mai. Hun blev ansat i december 2019, hvor hun i samarbejde med Yoo, udarbejder rejseplaner og rettelser til alle jeres spændende rejser.

...Og herudover sørger alle vores agenter og gode samarbejdspartnere ude på destinationerne for, at vores kunders rejser bliver helt uforglemmelige. De er ikke en del af Team Unique Travel, men det føler vi, de er :-) 

 Medarbejdere