Kort over Bali (og de omkringliggende øer)

På dette kort kan du nemt få et overblik over vores destinationer på Bali

På ovenstående kort over Bali, Gili-øerne og de omkringliggende øer i Indonesien, som er en del af de små Sundaøer, kan du få et overblik over områdets størrelse og afstanden mellem de forskellige øer.

Balis hovedstad hedder Denpasar og med sine næsten 4 millioner beboere, er øen indbyggermæssigt ikke langt fra Danmark.

Oplev Bali og øer - fra top til strand

På Bali finder du masser af udflugtsmål, som du også kan spotte på vores kort over Bali - blandt andet snorkle-paradiset omkring Menjangan Island, frodige rismarker omkring Ubud og hele 3 vulkaner. En af disse vulkaner, Gunung Agung, regnes blandt de farligste vulkaner i hele verden. 

Derudover er der masser af kultur at opleve, både på Bali og også på de omkringliggende øer, såsom Gili-øerne - forskellige kunstformer inklusive malerier, træsnit og skulpturer. For slet ikke at tale om de verdensberømte danse og optrædender i det hele taget.

Omkring den frodige ø, som du ser på vores kort over Bali, ligger flere spændende øer, der også er værd at udforske. Unique Travel tilbyder blandt andet ture fra Bali til Gili-øerne, Nusa-øerne, Lombok, Komodo og Rinca-øerne. Gå på opdagelse på vores kort over Bali, Gili-øerne og de andre små øer, som er nogle af vores yndlings destinationer på og omkring Bali - læs mere om vores udflugter her, eller se hele vores udvalg af rejseforslag.

Hos Unique Travel finder du et stort udvalg af rejser til Bali - rejseforslag der tilpasser sig enhver pengepung.

Skab din drømmerejse ud fra vores kort over Bali

Hos Unique Travel finder du et stort udvalg af rejser til Bali - rejseforslag, der tilpasser sig enhver pengepung. Vi er selv de personlige eksperter, da vi elsker at have rejst til alle vores destinationer.

Du er hos os sikret personlig og kompetent rejsevejledning, som giver dig mulighed for at skræddersy din unikke drømmerejse. Med det helt rette kendskab til øernes smukke skjulte skatte, kan vi vise dig rundt på et kort over Bali før din tur, og inden du beslutter, hvilke ting I vil opleve.

Det smukke ved Indonesien er desuden, at der ikke er langt mellem de forskellige små øer, om det er Gili-øerne, Lombok, Borneo, Java eller de andre, så kan du nemt opleve flere ture på samme rejse. Lige fra vulkaner på Java til hvide sandstrande på Bali.

Vejret på Bali

Mange spørger os ind til, hvordan vejret på Bali er, og hvornår det er bedst at rejse hertil. Det gode ved denne destination er, at det ligger tæt på ækvator, hvilket indebærer, at der er rigeligt med solskinstimer. Ser du på et kort over Bali, kan du derfor vælge stort set alle områderne, og du vil være sikret solskinstimer.

Dog ligger Ubud højere, og der er ofte mere frodigt grundet placeringen i junglen. Men de varme temperaturer vil ofte holde ved, selvom fugtigheden stiger i nogle af øens smukke områder.

Hvad skal du være opmærksom på før, under og efter din afrejse?

Du kan finde vores vejledning og praktiske informationer til din tur på Bali her på siden. Desuden anbefaler vi dig også at søge yderligere information på Udenrigsministeriet.