TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

Vores kunder sender postkort 

Vi er stolte over at kunne være med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet! Og vi elsker når kunderne deler deres rejseoplevelser med både os og andre rejsende!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders "postkort" her på hjemmesiden.
Og vil du læse endnu flere, så kig fordi vores kunders anmeldelser på TRUSTPILOT.     


Min bedste ferie nogensinde

Hej Ricko 😊
Jeg slår lige fast med det samme, at Bali-turen har været min bedste ferie nogensinde! Jeg er ikke - og bliver nok heller ikke - færdig med Bali, Asien i det hele taget.
Hvor vi før har kunne ligge ved stranden en hel ferie, har vi jo denne gang været rundt omkring og fået mange oplevelser med os. Det var superfedt, at du fik os ledt i den retning, mange tak 😊

Det er stadigvæk svært at sætte ord på, ferien er stadigvæk i gang med at blive bearbejdet i tankerne - men hold nu kæft hvor har vi haft en dejlig ferie ❤ Det har været så fedt at opleve den forskellighed, der er på Bali. Vi har fået så mange oplevelser, og der var alligevel plads til bare at ligge ved poolen eller finde en dejlig strand. Jeg kan simpelthen ikke sige, hvad der har været det bedste - det hele har været det bedste 😊
Dog var Claus og jeg enige om, at køreturen fra Pemuteran til Sidemen var for lang. Vi synes, at vi brugte for lang tid i en bil - også selvom vi havde en virkelig god og spændende trekkingtur med Putu fra Mayong Tourism. Hvis vi en anden gang skal til det nordlige Bali (og det skal vi!) kan det nok være en god ide at kombinere det med en videre afgang derfra til en af Gili-øerne.

Vi har været meget meget glade for at gøre brug af jer, jeres erfaring og viden og jeres store hjælp til stort og småt - vi vender helt sikkert tilbage. 😊

Fantastisk bryllupsrejse med Unique Travel

Hej Ricko!
Tak for at planlægge en super ferie til os.
Jeres alternativ til Gili Meno var super - vi var meget glade for vores ophold på The Lovina. Tak for at finde noget så godt med så kort varsel.

Vi valgte Unique Travel, da kommunikationen gik ubesværet, og vi følte, der blev lyttet til vores ønsker - noget, vi ikke oplevede med de øvrige rejseselskaber, vi kontaktede, i forbindelse med planlægningen af vores bryllupsrejse til Bali.
Unique Travel anbefalede os en rundtur til tre dele af Bali og fandt nogle helt fantastiske hoteller med meget høj standard. Alle transfers mv. gik nemt og gnidningsfrit. Vi havde meget glæde af at booke guides til at køre os rundt og se seværdigheder eller trekke sammen med os - det kan anbefales fremfor at prøve at finde rundt selv og bevæge sig ud i den ret hektiske trafik. Vi endte med en god blanding af natur -og kulturoplevelser, hvor særligt snorkling ved Menjangan Island og trekking i solopgangen på Mount Batur skal fremhæves.
Der er mange turister på Bali, men også rigtig mange uopdagede skatte rundt omkring. Det kan derfor være en god idé at skifte nogle af de værste turistmagneter ud med mindre besøgte alternativer for at få en lidt mere autentisk oplevelse af Bali. Vi besøgte eksempelvis det meget store vandtempel Tirta Empul og det noget mere ukendte Gunung Kawi Sebatu samme dag, og sidstnævnte var mindst ligeså flot og magisk, og vi havde det fuldstændig for os selv.
Alt i alt havde vi en fantastisk bryllupsrejse med Unique Travel.

En måned spækket med oplevelser i Malaysia og Indonesien/Bali

Hej Ricko og resten af Unique.

Så er vi retur i DK efter en måned spækket med oplevelser i Malaysia og Indonesien/Bali – vi tænkte at vi lige ville gi’ en lille referat, som måske kan være til glæde for både jer hos Unique og jeres gæster?

Vores rejse gik til: Kuala Lumpur, Boneo (Sandakan, Kinabatangan Wetlands Resort, Kota Kinabalu), Perhentian Island (Tuna Bay), Bali (Kuta, Ubud, Lovina). Vi rejste en familie på 2 voksne og 2 børn (12, 14)

Det praktiske omkring rejsen har fungeret til absolut top-karaktér, intet er misset. Afhentninger i lufthavne, ture/udflugter, hoteller, fly – ALT har klappet, og det er bare en dejlig basis-forudsætning som er på plads, så fokus kan være på alle de oplevelser, som det jo handler om.

Tre generationer på tur – tak til Unique for hjælpen

Lidt inspirerende billeder fra vores bådtur hvor vi i 3 dage sejlede rundt mellem Komodo øerne – en ”must do” oplevelse og ikke mindst med  denne fantastiske båd ”Felicia” og enestående crew. 2 familier om bord, ældste i flokken 72 år og yngste 9 år.

Vi har aldrig oplevet noget så fantastisk – et møde med ekstremt god service, super dejlige mennesker ombord, natur uden grænser og oplevelser i særklasse både til vands og til lands. Vi så Komodovaraner, de smukkeste solnedgange,  1000 flagermus der var på vej på deres nattetogt, vi sprang i fra bådens front 8 m ned i vandet, vi fiskede, vi sov på dækket under millioner af stjerner og sidst men ikke mindst mødte vi fisk og koraller i alle størrelser og farver… og vi mødte en stor skøn Mantaray der svævende svømmede forbi os på en snorkeltur.

Billederne taler vist også for sig selv – det var en oplevelse for livet :)

Line og Jakob

Rejse til Bali og Gili øerne

Hej Ricko

Hjemvendt fra Bali Gili øerne i fredags.  Alt gik bare super godt....selv da hurtig færger blev aflyst , fandt jeres Agent hurtigt en anden løsning, dem kan i godt være stolte over :-)

BH   Peter og fam


Fantastiske oplevelser med hjem fra Bali

Hej Ricko

Tusind tak. 

Vi har fået  FANTASTISKE oplevelser med hjem fra Bali <3  Ubud var som forventet: larmende, mangfoldig, " spring for livet når du skal over gaden" agtig, frække aber og lækre butikker. På Junjungan Hotel, følte vi os meget velkomne og personalet var simpelthen så smilende, venlige og serviceminded. Shiwa tog mig med på en lang vandretur en tidlig morgen i Ubuds vilde natur - uden beregning og kun hun og jeg :-)

Videre til Bali Lush, hvor David og Cameron, var en oplevelse i sig selv, mennesker som os selv....sanser og handler meget fra hjertet og mindre i hjernen !!! :-.) Hytterne var smukke og meget personlige, og David viste os ( på motorcykler) natur som ingen turister før har sat deres fødder. På Bali Lush var der en helt særlig stemning - kan virkelig anbefales.