TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

Maldiverne efteråret 2024

Forestil dig at træde direkte ind i et real life postkort, hvor det bløde sand omfavner dine fødder og det eneste du skal bekymre dig om er, hvornår du skal tage den næste dukkert. Sådan er livet på Maldiverne og lige nu kan du komme dertil på en skøn efterårs get-a-way - det er bare at vælge, hvor du vil bo under rejsen. Du får dine muligheder her: 

Safari Island Resort & Spa, Beach Bungalow inkl. helpension - fra pris pr. person 20.930 kr.* 
Safari Island Resort & Spa ligger centralt placeret i hjertet af North Ari Atoll - indhyllet af hvidt, pulverblødt sand og krystalklart vand. Omkring hver beach bungalow og water bungalow udfolder sig et imponerende husrev. Her kan der nydes mange timer både over og under vandoverfladen. Dette resort byder på enestående faciliteter, herunder luksuriøse værelser, en fremragende restaurant, en bar, udendørs pool, spa og meget mere. På Safari Island Resort & Spa er der fantastiske muligheder for at dykke og snorkle - her kan I se hvalhajer og måske endda mantarays, hvis I er heldige. 

Et formidabelt feriested på Maldiverne, der opfylder enhver drøm om en uforglemmelig ferie.

I vil ankomme til øen med vandflyver. 

Villa Park Resort (tidligere Sun Island), Beach Villa inkl. helpension - fra pris pr. person 17.340 kr.*
Resortet er den perfekte base for både par og familier – der emmer af en helt utrolig ro på øen - bølgerne er rolige, strandene bløde, og aktivitetsmulighederne mange. Villa Park Resort er et såkaldt ø-resort, og altså det eneste resort på øen, som desuden kan betegnes som en ÆGTE bounty-ø.

Midten af Villa Park er præget af frodige beplantning med palmer, som er omringet af kridhvide strande, der kun bliver brudt af de blide bølger, der roligt risler op på sandet. Øen er én af de større ø-resorts på Maldiverne, og der er derfor masser af plads til at udforske omgivelserne, både til lands og til vands. Tag på en rolig gåtur rundt på øen, eller hop op på en af resortets cykler. Vil I på udflugt, er der mulighed for at komme på en bådtur, hvor I vil kunne se større fisk og hvalhajer. 

På Villa Park Resort & Spa finder I både restauranter, en café, en kaffebar og en beach bar. Foruden flere forskellige træningsbaner, dykkercenter, vandsportsaktiviteter og selvfølgelig Villa Park Resort's eget spa, Arramu Spa. Her tilbyder de både massage, ansigtsbehandlinger, aromaterapi, dampbad, jacuzzi og meget mere.

I ankommer til øen ved først at flyve en kortere tur med et mindre fly, hvorefter I skal på en lille sejltur i speedbåd.

Thulhagiri Resort & Spa Beach Bungalow inkl. helpension - fra pris pr. person 19.655 kr.*
Thulhagiri Island Resort & Spa byder på den perfekte kombination af uberørt tropisk paradis og uovertruffen komfort. Beliggende idyllisk i den nordlige del af Male-atollen, indbyder resortet til en intim og vidunderlig get-a-way.

Thulhagiri Island, kun 220 meter lang, er omgivet af hvide sandstrande og frodige palmetræer. Med kun 20 minutters speedbådstur fra lufthavnen lander du i et paradis, som er svær ikke at elske fra første øjekast. Et særligt højdepunkt er det flotte rev, som øen er kendt for, perfekt til snorkel- og dykkeroplevelser.

Bandos Maldives, Standard Beachfront Room - fra pris pr. person 20.345 kr.*
Bandos Island Resort, på den smukke Bandos-ø i Det Indiske Ocean, er et oplagt valg for dem, der søger ro og enestående naturomgivelser. Med svajende palmer, kridhvide sandstrande og det klareste blå hav er øen en drømmedestination. Det imponerende rev ud for kysten byder på verdensklasse snorkel- og dykkeoplevelser.

Aktiviteterne på Bandos Island Resort spænder fra udflugter til de nærliggende øer til spaafslapning og familievenlige aktiviteter. Med et motionsrum, tennisbane og Kokkos børneklub er der noget for enhver smag. Gæsterne kan også nyde kulinariske oplevelser på øens restauranter eller nyde en romantisk middag på stranden.


*Alle priser er pr. person v/ 2 personer i delt dobbeltværelse. 
*RABAT, hvis du rejser med børn under 12 år.

Der er mulighed for at tilkøbe all inclusive 

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne