Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

MALDIVERNE

Mere om Maldivernes paradis-øer og luksuriøse resorts

Maldiverne er vores absolutte paradis på jord! Her er sandet lidt hvidere, vandet lidt mere turkis, fiskene lidt mere farverige, og drinksene - de er nok de samme som andre steder, men når de nydes i disse omgivelser, så er de også en tand mere eksotiske!

Maldiverne består af en stor gruppe atoller (øer) i det Indiske Ocean, sydvest for Indien. Det er kendetegnende at der nærmest kun ligger ét resort på hver ø, dog med undtagelse af lokaløen Maafushi (læs mere nedenfor). 
Hver ø er derfor også forskellig. Resorts er af forskellig standard, og nogle af hvide sandstrande og bølgebrydere, andre øer har husrev og mulighed for snorkling ved rev direkte fra stranden.
Der er noget for enhver smag - og for enhver pengepung, måske med undtagelse af pungen med et meget lille rejsebudget. For det er dyrt at rejse til Maldiverne, men de har også en varer som ikke findes andre steder i verden. 

Vi har samlet en række resorts som vi primært bruger på Maldiverne. Fælles for mange af den er, at de ligger i sejlafstand fra Malé, hvilket gør, at man kan spare en del penge i forhold til den dyre vandflyver.
Gå på opdagelse og find den ø der passer bedst til jeres drømme og ønsker. 

 

Olhuveli Beach and Spa Resort

På Olhuveli Beach & Spa Resort, kan du: "Være så aktiv som du vil - Være så afslappet som du vil - for her er tiden helt din egen". Øen ligger ca. 1 times sejlads med speedbåd, syd for Male, og her står svajende palmer i det kridhvide sand på en lille ø, som dog forlænges en smule af de betagende vand-villaer, der står på pæle i vandet. Her får både krop og sind lov at mærke, hvordan du slapper helt af – du glemmer hurtigt både tid og sted! Det luksuriøse resort der både har smukke hvide strande og husrev, tilbyder også to lækre infinity pools. Når du ikke lige slentrer en tur igennem det bløde sand, eller soler dig på liggestolen, så er der mulighed for at få pulsen lidt op i fitnesscenteret eller på tennisbanen. Snorkling og dykning er selvfølgelig et MUST, og øens har sit eget dykkercenter. Når sulten melder sig, er der hele 4 restauranter, og solnedgang kan sagtens nydes fra én af øens 3 barer. Eneste advarsel er, at man godt kan blive afhængig af omgivelserne! 

Holiday Inn Kandooma

De færreste har set noget lignende..., for Holiday Inn Kandooma er et topmoderne resort i stilrent design, hvor der er gjort ekstra ud af omgivelserne både inde og ude. Her får du uden tvivl et rigtig lækkert resort med super flotte værelser og et poolområde, som tager pusten fra de fleste, med både infinity pool og børnepool. Her er plads til romantik for par og ægte familiehygge for børnefamilier. Underholdning er der masser af, da resortet både tilbyder børneklub, legerum og børnevandland. For de voksne er der fitnessrum og løbesti rundt om øen, og glem ikke at unde jer selv en skøn massage i resortets spa. For de surfer-interesserede danner revet perfekte bølger, på den anden side af øen. Dette er i sandhed en drømmedestination! 

Adaaran Club Rannalhi

Adaaran Club Rannalhi tilbyder 3-stjernet indkvartering, men 5-stjernet strande! Både bred strand af den bedste kvalitet, og flere steder på øen også mindre små strand-laguner, omgivet af  små buske og træer, hvor du kan smide dig på solsengen eller et håndklæde, og føle dig helt alene i paradis. Værelserne og vand-bungalows er en smule slidte, men det opvejes bestemt af omgivelserne! Et rigtig godt bud, hvis du vil bo lidt billigere, men ikke vil gå på kompromis med strand kvaliteten lige uden for døren. Dette resort har ingen pool. 

Paradise Island Resort & Spa

Det er ikke uden grund, at resortet hedder Paradise Island. Her må man stadig på dag 3 knibe sig i armen, når man står op om morgenen. Strandene er lange og brede, sandet kridhvidt, vandet varmt og krystalklart og med en farve som gør at der ikke kræves filter eller redigering af dine billeder. Du kan gå øen rundt på ca. 40 min i slentretempo, men hvorfor ikke gøre stop ved et lille stykke paradis-strand, hvor du er helt for dig selv. Med undtagelse af de allerbilligste værelser, så er alle bungalows med havudsigt, og vender ud mod stranden. Vil man betale lidt mere, og i stedet bo Water-Villa på vandet, så er det her at du får de flotteste Water villaer til de billigste penge.

Øen har bølgebryder, og derfor er vandet oftest helt roligt. Der er fisk at kigge på bare man går lidt ud i vandet, men ønsker du at snorkle/dykke ved koralrev, kræver det en tur ud med båd. Stedet har en dejlig pool med børnepool direkte ud til stranden. Dette er stedet, hvor du ikke bliver træt af udsigten, og hvor kameraet kommer på overarbejde...

Bandos Maldives

Vil familien gerne have både strand, swimmingpool og husrev (koralrev) lige udenfor døren, så er Bandos stedet. Øens strande ligger som små laguner rundt om hele øen med masser af grønne træer og buske, til at sikre fred og ro - og ikke mindst give lidt skygge for solen. Swimmingpoolen er stor, og børnepoolen er god. Begge har direkte adgang til poolbaren, så forældrene kan få sig en kold drink og børnene en cola, uden at skulle forlade poolen. Det er muligt at leje snorkeludstyr og booke dykkerture direkte fra øens dykkercenter. Fra stranden bliver det relativt hurtigt dybt, og du skal ikke langt ud før, at du kan udforske livet på koralrevet. Steder hvor der er husrev, er der ikke bølgebryder, da det forstyrer havets mekanisme. Bemærk derfor at der kan være større og mere kraftige bølger ved disse strande.

Standarden på bungalows er ganske god, og spiser du i buffeten, så serverer de et stort udvalg af god mad med noget for enhver smag - også for børnene.

Fihalhohi Island Resort

Klart et af de billigste ø-resorts man kan vælge at bo på, og her er plads til hele familien. Som et af de ganske få steder på Maldiverne tillader de hele to ekstra opredninger på de fleste værelser, så I som familie kan bo samlet. Her er lavvandet lagune, masser af skyggeområder fra træer og buske og store åbne sandstrande. Perfekt for børnefamilier. Resortet er 3-stjernet og har ingen pool, men til gengæld er strandene absolut af bedste kvalitet. Det er et fint resort, der tager hensyn til pengepungen. Nogle steder kan resortet virke lidt slidt, men værelserne er ganske fine. 

Cinnamon Velifushi Maldives

På sin egen lille atol, ligger Cinnamon Velifushi Maldives, og sjældent har man set mage. Dette 5-stjernet hotel har primært vand-villaer, og de ligger som en smuk vifte på et større område end øen i sig selv. Beachbungalows er bygget i 2 etager, således at alle på resortet har havudsigt fra deres værelse.

Standarden er høj, og faciliteterne byder på både stor swimmingpool, fitnesscenter, aftenunderholdning og børneklub. Derudover kan man selvfølgelig prøve kræfter med forskellige sportsaktiviteter, når man ikke lige udforsker livet under vandet med dykning og snorkling. Resortet har nemlig - ud over flotte sandstrande - også eget husrev. Står den på egen-forkælelse så tag forbi Mandara Spa, tilbyder spa-behandlinger, der reflekterer havet og naturen.
Er det heller ikke nok, så tilbyder hotellet også ture til andre øer (herunder lokale øer), samt idyllisk solnedgangs fiskeri.

Centara Ras Fushi Resort & Spa (voksenhotel)

Absolut sindsro ønskes..., Centara Ras Fushi har det! En kort sejltur på bare 20 minutter fra Maldivernes international lufthavn, ligger denne oase. Resortet henvender sig til voksne, og tillader kun besøgende over 12 år at bo her. Det er derfor fortrinsvis par der ønsker en romantisk rejse, eller bryllupsrejse, der nyder dette tropiske fristed. 

Hotellet er indrettet i et stilrent design, hvor naturens farver er inddraget i indretningen. Der er sensationel udsigt over Det Indiske Ocean, og du kan vælge mellem at bo ved stranden eller i hytter over vandet. Afslapning, sol, sand, vand, snorkling, vandsport, lækker mad og drikke er nøgleordene for jeres ophold her.  

Øen Maafushi

Blot 1,5 times sejllads med færge fra Male lufthavn, ligger øen Maafushi. Øen er lokal, men har efterhånden et større udvalg af hoteller. På Maafushi bor du lidt billigere end ude på de mindre øer, men får til gengæld stadig meget hotel for pengene. Øen er muslimsk, og der er steder med regler for påklædning. Nogle steder er det ikke tilladt at gå rundt i bikini. Nedenstående resorts har dog tilladelse til solbadning i badetøj på stranden og ved poolen. Der må ikke serveres alkohol på øen, men for at tilgodese turisterne kan du sidst på eftermiddagen nemt blive sejlet 150 m. ud fra kysten, til nogle lidt større både, og her serveres der kolde øl og drinks i solnedgangen.
Øen rummer desuden masser af spisesteder, hvis man ikke har tilkøbt halv eller helpension på hotellet. 

Du kan nemt starte din ferie på Maldiverne med 3-4 dage på Maafushi og herefter tilbringe 3-4 dage på én af de mindre og mere luksuriøse øer. Det er i hvert fald én måde til at få feriebudgettet til at række længere.

Arena Beach Hotel

Et mindre, og rigtig dejligt hotel, som har en god beliggenhed og - ikke uvæsentligt - ligger DIREKTE på stranden! På flere af værelserne har man mulighed for havudsigt. Dette er klart stedet man skal bo, hvis det skal være det bedste på Maafushi.

Kaani Beach Resort

Rigtig hyggeligt hotel, som ligger blot 70 meter fra stranden. Stedet har dog ingen pool, men er et rigtig godt sted at bo på Maafushi.

Kaani Village & Spa

Samme standard og ejer som Kaani Beach Hotel. Ligger lidt længere væk fra stranden (150 meter), men til gengæld har stedet swimmingpool.