Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

MALDIVERNE

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge Maldiverne?

Maldiverne er et fantastisk valg hele året. Atollerne byder på sol, hvide sandstrande og lækre badevandstemperaturer i det krystalklare turkise hav året rundt. 

En mild brise ude fra havet, er med til at gøre varmen behagelig og korte regnskyl, som oftest falder om natten, frisker luften op og holder de grønne øer frodige. Om natten falder temperaturen lidt og giver en dejlig svalende nattesøvn.

De tørre måneder er oplagt til badeferie og afslapning under parasollen

Januar, februar, marts og april

De lange dage med høj blå himmel er oplagt til en drømmeferie på de kridhvide sandstande og snorkling i det krystalklare vand.

Det er Maldivernes højsæson med høj blå himmel, flest solskinstimer og mindst regn. Den milde brise ude fra havet sørger for, at varmen føles behagelig. 

Det tropiske klima betyder, at der falder lidt regn - men bare rolig, normalt falder regnen om natten.

I disse måneder får du mest for pengene - og ja, de falder i vores sommerferie

Maj, juni, juli og august

Maldivernes lavsæson falder i vores feriemåneder. I løbet af disse måneder er priserne for hoteller lavest og I får mest for pengene. 

Solen skinner fra en smuk blå himmel og temperaturen på 29 grader er perfekt. Det regner lidt mere - men regnen falder oftest i løbet af natten og de korte og kraftfulde byger passerer hurtigt.

Nyd jeres sommerferie på en kridhvide sandstrand omkranset af grønne palmer og det turkisblå hav.

Regntiden er oplagt til at opleve hammerhajer og hvalhajer

September, oktober, november og december

Lad jer ikke skræmme af ordet regntid. Maldiverne byder som altid på sol, varme, smukke hvide sandstrande og dejlig varmt turkisblåt hav. Uanset årstid er Maldiverne er et paradis på jorden.

Det regner lidt mere i denne periode, men de kraftige tropiske byger falder oftest om natten. Hvis det regner i løbet af dagen, så er de varme byger hurtigt overstået og solen skinner igen fra en skyfri himmel.

Hvis I vil kombinere badeferien med at opleve de imponerende hvalhajer og hammerhajer, så vil vi anbefale, at i rejser i denne periode. Den øgede regnmængde er med til at sænke havtemperaturen til omkring 28 grader, hvilket giver bedre betingelser for de større havdyr. Havtemperaturen er stadig dejlig varm og indbyder til at snorkle i timevis med farverige fisk, koralrev og kæmpe skildpadder.

Temperaturer og regnmængder i løbet af året

Det tropiske vejr i Maldiverne er stabilt med temperaturer mellem 29 og 31 grader året rundt.

Badevandstemperaturen er helt fantastisk og ligger ligeledes stabilt mellem 28 og 30 grader - og det er uanset om det er i den tørre periode eller i regntiden. 

Maldiverne ligger udenfor cyklonbæltet og tæt på ækvator. Placeringen udenfor cyklonbæltet betyder, at regnen ikke falder som heldagsregn. Bygerne er kortvarige og kraftige og falder oftest om natten. Falder der regn i løbet af dagen, så er bygerne hurtigt overstået og solen skinner igen fra en skyfri himmel. I højsæsonen er solen på himlen mellem 10-12 timer og i regntiden skinner den 7-8 timer.

Herunder har vi samlet gennemsnitstemperaturer og nedbørsmængder for Maldiverne. Har du spørgsmål til rejsevejret, eller ønsker vejledning til hvornår på året I får mest ud af at rejse til Maldiverne, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig på både mail og telefon.

Maldiverne

 
Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
29 29 30 31 30 29 29 29 29 29 29 29
25 26 27 27 26 26 26 26 25 25 24 25
75 50 73 132 216 172 147 188 243 222 201 232