TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

5-stjernet luksus på Sheraton Resort & Spa

Denne luksuriøse 5-stjernede rejse går til Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa på den private maldiviske paradis-ø, Furanafushi.

I skal tilbringe hele 7 nætter i de lækre omgivelser, der byder på kridhvide sandstrande, frodig jungle, krystalklart vand, og fantastiske, luksuriøse værelser.

Værelserne er indrettet i moderne maldivisk stil, med aircondition, udsigt over enten den smukke have, den hvide strand eller det rolige hav og super lækre faciliteter.

Derudover har resortet hele 7 spisesteder at vælge imellem, en ferskvandspool, spa-behandlinger, yoga undervisning, aktiviteter for børn og vandsportsaktiviteter. Lej snorkeludstyr, eller brug jeres eget, og tag på opdagelse i den spændende undervandsverden, der befinder sig omkring Maldivernes bounty-øer.

Her kommer I ikke til at mangle noget, hverken når det kommer til værelser, aktiviteter eller omgivelser - Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa er noget af det bedste, Maldiverne har at byde på!

...Og så er resortet HELT perfekt til børnefamilier! Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa er et 5-stjernet familieresort, fyldt med aktiviteter, lækre lavvandede strande, rolige, blide bølger... Her får I med sikkerhed en helt uforglemmelig familierejse!

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne