TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

Rafting i Ubud

Paddel ned ad en af ​​Bali's smukkeste floder i en white-water båd. Nyd udsigten, få adrenalinen op og mærk suset, når I passerer den uberørte regnskov via de oprørske strømfald. Her kræves ingen erfaring på forhånd - blot en lyst til eventyr!

Denne udflugt giver jer valget imellem to forskellige rafting ture, alt afhængig af, hvor stor en udfordring I ønsker på floden! Telega Waja-floden, der med sine klasse 3 strømfald er i den mere action prægede ende eller den noget langsommere og mindre udfordrende Ayung-flod.

Når floden ikke kræver jeres fulde opmærksomhed, vil der også være tid til at indtage en masse indtryk og nyde den fantastiske frodige natur, der omgiver Ayung-floden.

Indtag de smukke og betagende omgivelser og få en på opleveren. I kommer forbi tårnhøje kløfter, vandfald og frodige landbrugsarealer, hvor farmerne kan ses arbejde i markerne. Godt halvvejs gør I holdt og lægger til bredden. Her er en unique mulighed for at bade i floden eller simpelthen blot hengive sig og lade naturen underholde.

Raftingturen tager ca. 2 timer, og der sejles ca. 11 km i alt. 

Udvalget af rafting ture

Rafting tur nr. 1:

Udflugten der henvender sig til folk, der ikke har noget imod at blive våde, og som tager spænding og adrenalin i kroppen som en oplevelse. Kulissen omkring floden Ayung er fantastisk frodig, og det kan man suge til sig, når floden ikke kræver besætningens opmærksomhed.

Til gengæld er det nok mest de forskellige "rapids" i klasse 2 og 3, med fald og pools, der stjæler opmærksomheden, når strømmen tager til, og floden ujævne terræn får båden i bevægelse. Den erfarne raftingguide ombord på båden sørger selvfølgelig for, at kursen holdes nogenlunde, og giver instrukser til alle ombord i båden.

Billeder taget af folk der rafter, har som regel én ting til fælles; Smilende ansigter, der udviser energi - for underholdningen er i topklasse!

Børn skal være minimum 7 år gamle for at kunne deltage, og kan kun deltage på Rafting tur nr. 1.


Rafting tur nr. 2:

Ønsker man endnu mere udfordring på floden, kan man vælge Rafting tur nr. 2, hvor der sejles på Telaga Waja River med mere udfordrende rapids i klasse 3.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet