Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BALI

Cykeltur i Ubud

Cykeltur i Ubud - et absolut must-do!

På cykel oplever I naturen og det lokale liv på en helt anden måde, end fra en bil eller bus. Cyklen giver jer mulighed for at dufte og høre naturen, vinke og sige "hello" til de lokale, I møder på vejen, og ikke mindst giver den mulighed for at gøre så mange foto-stops som I ønsker undervejs.

På turen gennem rismarkerne og de lokale landsbyer skal I opleve den smukke natur, der omgiver Ubud. I kommer helt tæt på den lokale befolkning og ser, hvordan de dagligt arbejder i markerne. Jeres engelsktalende guide kommer selv fra området, og sørger selvfølgelig for at informere og fortælle om de ting, I passerer, og om den balinesiske kultur og livsstil. I har selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål.

Cykelturen køres ad små veje med meget lidt trafik, så alle kan være med. Børn skal dog være mindst 7 år. Turen tager ca. 2 timer, og der cykles ca. 15 kilometer i alt, i roligt tempo.

Hvis I kun skal på én udflugt, mens I er på Bali - så er det denne udflugt, I skal vælge!

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.