Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

MALAYSIA

Taman Negara Nationalpark 3 dage/2 nætter

I Taman Negara får du storslået natur med eksotiske dyrearter, og vil opleve et naturfolk, som de fleste ikke længere troede eksisterede.

Der er afgang fra Kuala Lumpur fra morgenstunden til regnskoven. Herfra sejler I i longtailbåd på floden, der snor sig gennem den tætte bevoksning. Inde midt i regnskoven bliver du indkvarteret på dit værelse og om aftenen serveres middag i den flydende restaurant (husbåd) midt på floden, hvor alle måltider i øvrigt indtages.

Om aftenen, efter mørkets frembrud, er der "aften jungle vandring". Det er forbundet med en vis spænding, at følge efter guiden med lommelygte ud i junglen. Både træer og dyr virker langt mere eventyrlige i lommelygtens skær...

Du skal på en vandretur i junglen gennem den tætte jungle til det smukkeste udsigtspunkt. Her får du virkelig et indsigt i, hvor magisk regnskoven kan være! Vær forberedt på at blive afkølet af det friske flodvand, når den står på en smule riverrafting frem til den landsby, der ligger midt inde i regnskoven. De lokale i landsbyen minder en del om aboriginals. De flytter fra sted til sted, går på jagt og lever i pagt med regnskoven. Om aftenen har du mulighed for at tilkøbe endnu en nat-safari for at spotte vilde dyr. Denne gang fra ladet af en firhjulstrækker.

Efter morgenmaden på 3. dagen slutter turen og rejsen kan fortsætte tilbage til enten til Kuala Lumpur, videre til Perhentian Islands eller mod Cameron Highlands. Beliggenheden af Taman Negara gør den let at kombinere med andre dejlige steder i Malaysia.

Dagsprogram:

Dag 1:

Du bliver hentet på Ramada Suites By Wyndham Kuala Lumpur City ca. kl. 07.30, hvorefter turen går med bus til Labu Sentral Jetty. Læn dig tilbage og nyd en af turens højdepunkter. Du stiger ombord i en longtailbåd og de næste par timer sejler du ned ad floden, med regnskoven tæt på begge sider. Indimellem vil du måske se et par fisk springe op ad vandet, og du kan hilse på lokale fiskere, alt imens du kommer længere og længere væk fra civilisationen. En smukkere indgang til Kuala Tahan, hvor der er ankomst sent på eftermiddagen, fås næppe.

Du skal bo på Mutiara resort, der er det eneste sted, der ligger i selve junglen. Her bor du i egen hyggelig bungalow lige ned til floden. Der serveres en dejlige buffet på resortet. Alle transfers til og fra resortet er inkluderet, og køreturen til regnskoven er ikke lang. 

Om aftenen er det tid til "Night Jungle Walk" med en af de meget erfarne guider (husk lommelygte). Denne tur er ikke for jer, der er bange for kryb. I er jo i junglen, så man kan forvente lidt af hvert, men frygt ej – næsten hele turen går på afmærkede anlagte stier konstrueret af træ, så I er en anelse hævet over selve skovbunden. Der er vilde elefanter i området, men det er ikke sandsynligt, at man ser dem. Der er endda tigre og pantere, men det er meget usandsynligt, at de skulle være i nærheden, da de undgår områder med menneskelig aktivitet. Og så er det jo godt, at mindre også kan gøre det.

Der er god mulighed for at spotte slanger, og der er garanti for, at guiden indimellem lyser ned i en træstamme og frem dukker eksempelvis skorpioner på størrelse med menneskehænder. I vil se edderkopper og måske en fredfyldt fugl, der sidder og sover i et træ foran jer. Junglen er fyldt med spændende lyde og er med til at sætte en original kulisse. Fra udsigtstårnet Tahan Hide er det muligt, med en lommelygte, at skimte de vilde rådyr eller andre lignende flokke.

Måltider: Aftensmad.

Dag 2:

Efter en nærende morgenmad er I klar til dagens første oplevelse, I skal på jungletrek op ad Teresik Hill. På denne gåtur kommer I dybt ind i regnskoven, omringet af spændende fauna og flora, inden I kan nyde den helt utrolige panoramaudsigt fra toppen af Teresik Hill.

Herefter skal I ud på verdens længste hængebro, og nyde synet af den frodige regnskov fra toppen – 530 meter lang, og 40 meter over jorden. Her garanteres et sus i maven, og en helt fantastisk oplevelse af, hvor stor, mægtig, frodig og fyldt med tropisk plante- og dyreliv regnskoven er.

Efter frokost skal I på en bådtur på Sungai Tahan forbi Kelah Fish Sanctuary og Lata Berkoh Cascades – nyd synet af de dybe søer der dannes under vandfaldene. Her er vandet iskoldt, og strømmen er meget stærk pga. de kraftige vandfald, så det er desværre ikke tilladt med en frisk dukkert.

Aftenen byder på afslapning og endnu en overnatning på Mutiara Resort.

Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

Dag 3:

Efter morgenmaden - mæt i maven og mæt af oplevelser - går turen enten tilbage til hovedstaden Kuala Lumpur, eller videre mod næste planlagte destination. Det kunne f.eks. være charmerende Cameron Highlands eller en skøn badeferie på Perhentian Island.

Måltider: Morgenmad

 

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.