Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Bangkok, Khao Sok, Khao Lak & Koh Phi Phi

Denne 17 dages rejse byder på masser af oplevelser og afslapning. I starter jeres ferie i Bangkok, på et hotel i centrum ved floden - herfra har I det perfekte udgangspunkt for at gå på opdagelse i storbyens spændende gader, stræder, klonger (floder) og seværdigheder. Vi tilbyder flere forskellige udflugter i byen, og kan især anbefale, at I tager på vores sejltur på Klongerne eller på vores guidede cykeltur. Hvor farligt det end lyder at hoppe på en cykel i den kaotiske storby, så lover vi, at det er HELT sikkert, selv for børnefamilier. I cykler ad små veje, og kommer til dele af Bangkok, som man ellers aldrig ville se!

Bangkok er både en kaotisk, men også vildt charmerende hovedstad, fyldt med kontraster og muligheder - og det er svært at føle, at man har set og oplevet hele byen... Vi er faktisk ikke sikre på, at man nogensinde kan blive HELT færdig. Det er et utroligt sted!

Fra storby til Khao Soks jungle, hvor I skal bo i en hyggelig hytte i toppen af junglens træer. Her kommer man virkelig til at føle sig i ét med naturen, og aktiviteterne i junglen er nærmest endeløse - og ligger og venter på én, LIGE uden for døren. 

Vi kan især anbefale, at I tager en sejltur på den smukke Cheow Lan Lake, med de høje kalkstensklipper, en trekkingtur på junglens frodige stier, på gåtur og ud at bade med elefanter eller en kanotur - uanset hvad I vælger, så venter der jer en af Thailands absolut største naturoplevelser. I kan se et udpluk af vores udflugter i Khao Sok her.

Fra den frodige og aktivitetsrige jungle i Khao Sok går turen videre til badeferie i Khao Lak, som byder på lækre strande og ren afslapning! Fra Khao Lak kan I, udover at nyde de lækre strande og det klare vand, også vælge at sejle ud til Similan-øerne og snorkle eller dykke - undervandlivet og koralrevet omkring øerne regnes for noget af det bedste, man kan finde!

Badeferien fortsætter afslutningsvis på det mere rolige ø-paradis, Koh Phi Phi, hvor I kan nyde de sidste 4 dage af jeres rejse i Thailand for denne gang. Koh Phi Phi har de smukkeste hvide strande med høje palmer, der svajer let i vinden. Foruden smukke strande er Koh Phi Phi et super fedt sted at snorkle, så tag snorkeludstyret med på tur, og se hvad revet omkring denne ø har at byde på! Her kan I nyde godt af ø-livet på den smukke paradis-ø med solbadning på stranden, en svømmetur i de rolige bølger eller et dyk i hotellets pool, inden turen igen går hjemad!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.