Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

THAILAND

Klong tur og Grand Palace

Bangkok er spækket med oplevelser
- men en sejltur på klongerne og et besøg i det kongelige tempelkompleks skal man ikke snyde sig selv for.

Den behageligt varme morgensol gør, at I starter turen ved Grand Palace, som er lige så meget Bangkok, som Eiffeltårnet er Paris, og Frihedsgudinden er New York. Det store kongelige tempelkompleks, og ikke mindst den liggende Guldbudda som strækker sig 46 meter i længden og 15 meter i højden, er absolut et besøg værd! Her må man betages af den utrolige tålmodighed visse thaier er udstyret med, når de forsigtigt med en pincet sidder og sætter små mosaik-sten op - én efter én - på de kæmpe templer!

Den kæmpemæssige flod Chao Phraya og den hektiske trafik på floden er en seværdighed i sig selv. Her sejles du igennem et tilsyneladende kaos af store og små både, som alle bruges til enten transport eller handel, og videre ind i de charmerende kanaler. Ét øjeblik er du i kaos og med udsigt til Bangkoks højhuse, det næste øjeblik befinder du dig i de snævre kanaler og kan på tæt hold følge dagligdagen for de thaier, der har valgt at bo i pælehuse direkte i vandet. Der findes ingen biler, så både postbuddet, købmanden og bageren kommer rundt på samme måde som du - nemlig i båd.

Denne rolige side af Bangkok vil unægteligt gøre et indtryk på en helt andet måde!

Læs mere om, hvad der venter jer...

I bliver hentet af guiden på jeres hotel allerede fra morgenstunden. Turen tager jer først til Thailands største attraktion nemlig Grand Palace. 

Det kongelige tempelkompleks blev bygget i slutningen af 1700-tallet af den første thailandske regent med sæde i Bangkok, kong Rama. Omkring de fantastiske guldspir er Bangkok så vokset, har taget form og har spredt sig som ringe i vandet. Det er her på den kunstige ø Ratchadamnoen, at byens kulturelle centrum ligger.

Set fra et urbant perspektiv kan det virke småt, men herfra menes at strømme en mægtig kraft, som beskytter hele Thailand. Thailands største tempelkompleks Wat Po ligger syd for Wat Phra Kaeo. Det er et spændende og overvældende sted fyldt med historie, meditation og en levende hverdag. Området udgør en selvstændig tempelby af munkeboliger, religiøse bygninger og hundreder af Buddhastatuer. Den mest kendte er den liggende Guldbuddha, som måler 46 meter i længden og 15 meter i højden.

Efter templerne går turen ned til den legendariske Chao Phraya flod, som skærer tværs gennem Bangkok. Floden har stadig stor betydning for transport og handel i Thailand, hvilket du vil opleve med det tilsyneladende kaos af store og små både, som utroligt nok ikke støder ind i hinanden på floden.

En del af Bangkoks skyline (højhuse) vil du se fra søsiden, før I sejler ind i de snævre kanaler. Her kommer du til at se ind i folks simple dagligstuer - i pælehuse direkte i vandet. Bliv dog ikke overrasket, når du et øjeblik efter passerer naboen, der har opført en luksusvilla. For mange af de rige byboere er blevet trætte af midtbyens støj og larm, og er nu flyttet ud på kanalerne - et sted hvor der ikke findes mange biler. Således kommer postbuddet, købmanden og ikke mindst bageren i båd, og besøger de lokale direkte ved døren (eller båden).

Du vil opleve en kulturel frodighed og et indblik i thaiernes levevis, som du ellers ikke vil møde mange steder. Og Bangkok vil unægtelig også gøre indtryk på en helt anden måde.

Efter et par timer på kanalerne vil I blive budt på en lokal thaifrokost ved Chao Phraya floden. Efter en dag rig på oplevelser bliver du kørt tilbage til dit hotel.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.