TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

En bid af Bangkok - food tour på tuk tuk

Gør dig klar til en fantastisk aften og den bedste lokale street food tour i Bangkok med et twist af tuk tuk-charme.

På denne aftentur kan I godt glæde jer til at forkæle ganen med diverse lækre retter fra det traditionelle thailandske køkken. Sæt jer godt til rette i jeres tuk tuk og sørg for at have lidt ekstra plads i mavesækken denne aften - der er nemlig rigeligt med mad på menuen tør vi godt love.

I vil undervejs besøge flere forskellige charmerende gadekøkkener og blive klogere på den thailandske kogekunst. For ikke nok med den velsmagende mad, så vil I også få serveret saftige facts om den thailandske kultur og historie. Det er en oplevelse i sig selv at besøge de familiedrevne køkkener, hvor du kommer tæt på de lokale og ser maden blive tilberedt foran jer. Gennem hele aftenen vil I have jeres tuk tuk til rådighed som vil tage jer fra det ene køkken til det andet.

Undervejs på turen vil I komme forbi flere vartegn og seværdigheder, så I kommer ikke til at kede jer imens I slår mave. Uanset om man er ny i Bangkok eller har besøgt byen flere gange, så er denne tur en oplevelse for alle. Det er en fantastisk måde at få så meget Bangkok som muligt ind under huden på én gang som efterlader dig med en ægte bid af Thailand.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet