Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BORNEO

Endagstur til Crocker Range Nationalpark

I bliver afhentet i Kota Kinabalu om morgenen, hvorfra der er omkring 1-1,5 times kørsel til Crocker Range Nationalpark.

En rigtig jungleoplevelse venter jer, hvor I kommer helt tæt på naturen. Her kommer ingen andre end dem, som Shawn selv har med, da han ejer denne del af junglen. Han ånder og lever for naturen, og det er hans mission at videregive viden, så andre også kan få fantastiske naturoplevelser. Det er en oplevelse i sig at være sammen med ham og høre om hans passion.

Ved ankomst får I en briefing om stedet og jeres spændende endagstur gennem junglen. I bliver udstyret med det nødvendige grej, og herefter begynder jungletrekkingen.

I vil lære om de basale overlevelsesevner, der er nødvendige i junglen undervejs, og samtidig lære mere om Borneos jungle og dyreliv. Jeres dygtige guider vil også give jer et indblik i junglens planter, og de mange muligheder, der er med dem, f.eks. til medicinsk brug.

På turen er der en mulighed for - hvis I er heldige - at se blandt andet at se leoparder, orangutanger og mange spændende tropiske fugle og insekter.

Cirka halvvejs igennem jeres jungletrekking vil der blive serveret en frokost, inden den sidste del af trekkingen tager jer tilbage til udgangspunktet.

 

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.