Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BORNEO

Vores kunder sender postkort

Hos Unique Travel elsker vi at høre om skønne ferier og oplevelser, og vi bliver så glade når I vender tilbage med fortællinger fra jeres rejser med os. Det inspirerer nemlig både os, og andre rejsende – og det gør os stolte når vi hører at vi har været med til at give vores kunder rejseoplevelser for livet!

Vi har samlet et uddrag af vores kunders "postkort" her på hjemmesiden.
Og vil du læse endnu flere, så kig forbi vores kunders anmeldelser på TRUSTPILOT   


Fantastisk tur til Borneo

Hej Ricko.

Men helt kort fortalt havde vi fantastisk tur, og vil helt sikkert anbefale Borneo som et rejsemål, jeg skal helt sikkert til Borneo igen :)

Alt i alt har det været alle tiders tur, med super fede oplevelser, og igen Borneo er altså min ynglings, er ked af vi ikke havde længere tid, jeg synes at man sagtens kan lave Borneo som en pakke for sig selv, også selvom det er en hel måned da der er meget at se over det hele på Borneo, hvis man altså er til regnskov og en masse spændende dyr. :) Vi havde forventet det var en kende dyrere at "leve" + betale hoteller/backpacker steder undervejs, men hvis man ikke er så kræsen mht. sovesteder, er det temmelig billigt, selv i storbyen Kuala Lumpur :)

Jeg anbefaler jer gerne til andre, i har været meget hjælpsomme og gode til at give råd osv. Tusind tak for samarbejdet, det er ikke sidste gang jeg bruger jer når jeg skal ud og rejse :)
 
Mvh. Mette Christensen