Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BORNEO

White Water Rafting på Kiulu-floden

Beliggende omkring en times kørsel fra Kota Kinabalu finder du Kiulu River, der med sine filmiske omgivelser indbyder til det perfekte billede. Floden ligger i Kiulu Valley, som er tæt på Tamparuli-byen.

Floden er omgivet af sceniske landskaber bestående af smukke lokale landsbyer, bjerge og bakker, der slynger sig i landskabet og dale så smukke, at de tager pusten fra dig. Så ikke nok med at action-delen er helt i top, så udleves hele oplevelsen i eventyrlige og naturskønne omgivelser.

Med et strømfald klassificeret fra 1 til 2, så kan Kiulu River White Water rafting tilbyde masser af sjov på nogle af Sabah’s nemmeste og mest sikre vandstrømme. En tur på netop denne flod er et godt valg til begyndere, som gerne vil prøve riverrafting samt til familier med børn eller ældre.

Selve rafting-turen strækker sig over 7-15 kilometer, alt efter vandstanden. Alt efter hvordan vandstrømmene er på tidspunktet samt jeres kunnen, er det muligt at få en 1 ½ til 2 timers tur med White Water Rafting action.

White Water rafting - Hvad er det?

White Water er en betegnelse, der bruges til at beskrive, hvor fremkommelig eller ufremkommelig en flod er. Det er en betegnelse, som anvendes i forbindelse med riverrafting, så man kan finde et niveau, der passer til en. I dette tilfælde er vi i bunden af skalaen, hvorfor turen er oplagt til nybegyndere og næsten alle typer af familier.

Eksempel på program

  • 08.00: Afgang fra Kota Kinabalu. Herfra er der en 1 ½ times kørsel til Kiulu-floden i Tamparuli.
  • 10.00: I ankommer til base-camp, hvor der vil være lette forfriskninger, før turen går videre til starting-point placeret cirka 20 minutter væk.
  • 10.30: I bliver gjort klar til turen med det rette udstyr. Herefter vil der være en kort briefing om sikkerhed under turen. Briefingen afholdes af en certificeret riverrafting guide.
  • 11.00: Raftingturen starter, og alt efter deltagernes kunnen og vandstrømme varer turen omkring 1 ½ time.
  • 13.00: Efter turen er slut vil der blive serveret frokost i form af en lækker (og sikkert tiltrængt) buffet.
  • 14.00: I bliver sat på bussen, som transporterer jer tilbage til jeres hotel i Kota Kinabalu.
  • 15.00-15.30: Estimeret ankomst til Kota Kinabalu.
Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.