Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BORNEO

Borneo - på to hjul

I kan opleve Sabahs Country-side med støvede landeveje, off-road-ture langs floder og gennem rismarker. En sjov, anderledes og spændende tur!

I bliver hentet på hotellet om morgenen, og bliver kørt ud til Sabahs Country-side, hvor I får udleveret jeres cykler og hjelme. Turen går gennem de grønne rismarker og langs floden på små off-road stier, der fører jer langt ind i Borneos rustikke og betagende natur. I krydser floden flere gange på hængebroer, og nyder gang på gang de fantastiske udsigter over floden, junglen og rismarkerne.

Undervejs kommer I også igennem nogle små landsbyer, hvor dyrene går frit rundt mellem huse og hytter, og I får muligheden for at møde de lokale. Alle er meget imødekommende, og I får et unikt og inspirerende indblik i deres dagligdag og daglige gøremål.

Cykelturen går også forbi en lokal bonde og hans rismarker og gummiplantage. Han fortæller om den daglige gang på farmen, og sætter jer ind i både den daglige produktion og arbejdsgang.

Denne cykeltur rundt i Sabahs Country-side er en helt speciel og unique oplevelse - med scenerier, som var de taget direkte ud af et eventyr!

I er i trygge hænder fra start til slut.

Turene er guidet og planlagt af nogle af eksperter, således I kan opleve så mange nuancer af området og lokalkulturen som muligt.

Oplev området omkring Kota Kinabalu på en anderledes måde

Alt i alt er mountainbiketuren en fantastisk oplevelse, hvor der vil være rig mulighed for at få fejet benene væk af Borneos smukke natur – det vil I opleve helt tæt på, når I cykler langs floder eller krydser hængebroer.

Der er flere forskellige variationer af turen, så det er nemt at tilpasse turen efter, om man er nybegynder eller øvet. I kan vælge at bruge en hel dag på cykel på en tur, eller I kan vælge at cykle en halv dag, hvis det passer bedre til jeres planer og/eller niveau.

Derudover er det også muligt at arrangere en kombination, som består af en halvdags cykeltur på omtrent 3 timer, som afsluttes med en raftingtur på en af områdets mere stille floder. Turen varer cirka 1 ½ timer og foregår på en børnevenlig rute.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.