Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BORNEO

Lankayan Island Resort

Denne tur strækker sig over 3 dage og inkluderer 2 overnatninger, så I er garanteret at få en tur, som I nok aldrig glemmer.

Turen går mod en lille ø, som ligger i Suluhavet, hvor I finder Borneos bedste strande – og østens svar på Maldiverne. Det tager omkring 1½ time i båd fra Sandakan, og selvom det ikke virker som lang tid (eller langt væk), så kommer I til en helt ubeboet og nærmest urørt ø, der er tætbevokset og tropisk.

Dette er den helt perfekte destination for jer, som søger ro og afslapning i uberørte, naturlige helt paradisiske omgivelser. Fra hytter og restauranten – begge bygget på pæle i vandet – kan I med fordel nyde en kold øl og opleve en fantastisk solnedgang.

Her vil I kunne opleve farverigt dyreliv, fascinerende rev, og fra marts til maj kan man være heldig at opleve de store, men helt ufarlige hvalhajer - drømmen for enhver dykker verden over! Der er helt fantastiske snorkle-steder på øen, hvorfor turen også er oplagt for børnefamilier.

Hvis I er heldige, kan I også spotte en havskildpadde, som også hører til i dette fantastiske område. Øen har deres eget Turtle Sanctuary, hvor I kan komme helt tæt på og opleve skildpadderne lægge æg - eller måske se de små skildpadder bryde ud af deres æg og begive sig ud i rejsen mod havet!

Trænger I til at forkæle jer selv, er dette lige stedet for jer!

Måltider:
Morgenmad, frokost og aftensmad alle dage.

 

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.