Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BORNEO

Overnat i junglen, i Crocker Range Nationalpark

Har I forkærlighed for ”the great outdoors”, så vil I elske turen ud i den frodige, uberørte regnskov, der findes i Crocker Range Nationalpark. Her vil I møde uberørt natur og ujævnt (og måske ufremkommeligt) terræn, som den borneoske jungle kan tilbyde. I vil lære om de basale overlevelsesevner, som er nødvendige i junglen, og I vil samtidig blive klogere på den borneoske jungle.

I vil få rig mulighed for at teste jeres overlevelsesevne, når turen går dybt ind i den vilde jungle. Det stykke af junglen hvor turen foregår, er beliggende i Kimanis, som er omtrent 1-1,5 times kørsel fra Kota Kinabalu. Selvom junglen ligger forholdsvis tæt på Kota Kinabalu, er den næsten uberørt – og uudforsket, hvilket giver jer mulighed for at få en helt vildt autentisk oplevelse. Der vil være rig mulighed for at udforske den uberørte jungle, men I er omgivet af dens fredfulde, naturlige omgivelser.

En rigtig jungleoplevelse venter jer, hvor I kommer helt tæt på naturen. Her kommer ingen andre end dem, som Shawn selv har med, da han ejer denne del af junglen. Han ånder og lever for naturen, og det er hans mission at videregive viden, så andre også kan få fantastiske naturoplevelser. Det er en oplevelse i sig at være sammen med ham og høre om hans passion.

Dagsprogram

Turen strækker sig over 2 dage, så der er rig mulighed for at opleve junglen på tæt hold - og lade naturen komme helt tæt på jer. Vi garanterer, at I får ro i sjælen efter 2 dage i den uberørte jungle!

Dag 1:
Om morgenen afhentes I i Kota Kinabalu, hvor der vil være 1-1,5 times transport til junglen. Ved ankomst gives en kort briefing over stedet og om turen. Her vil I blive udstyret med det nødvendige grej.

Herefter begynder dagen med en jungle-trekking, som strækker sig over ca. 1 kilometer.
Ved ankomst til junglens campsite serveres frokost. Herefter vil der være endnu en briefing, hvorefter I vil blive vist til jeres køjer.

Efter aftensmaden tager jeres guide jer med ud på en aftentur i junglen, inden I herefter skal overnatte den åbne hytte i jeres "feltsenge" eller såkaldte Stretch-hammocks.

Dag 2:
Dagen begynder tidligt med morgenmad, hvorefter I pakker jeres ting sammen og forbereder jer på den sidste trekking tilbage. Turen slutter efter en frokost, hvorefter I bliver transporteret tilbage til jeres hotel i Kota Kinabalu.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.