Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BORNEO

Selingan Turtle Island

Denne todages udflugt giver jer muligheden for flere oplevelser, der helt sikkert vil blive snakket om længe - og som ikke går i glemmebogen lige med det samme! I skal opleve majestætiske skildpadder, rehabiliteringen af de såkaldte menneskeaber og om bevaringen af verdens mindste bjørn.

På turen vil der være rig mulighed for at se skildpadderne lægge deres æg i de sene aftentimer, samt flytningen og klækningen af de små baby-skildpadder - en oplevelse, som i den grad hænger ved for livet. Turen er fordelt på to dage, og på anden dagen kan I komme helt tæt på orangutangerne i Sepilok Orang Utan Centre. Turen indeholder desuden et visit til Borneo Sun Bear Centre, hvor man kan opleve verdens mindste bjørn.

Eksempel på dagsprogram

Dag 1:

  • Ankomst med morgenfly til Sandakan lufthavn.
  • Herefter 1 times bådtur, hvorefter I ankommer til Selingan Island. 
  • Fritid med mulighed for udforskning af øen.
  • Aftensmad, hvorefter man venter på tegn fra parkrangeren.
  • Overnatning på Selingan Island.

Dag 2:

  • Efter en morgenmad forsætter turen med 1 times båd tilbage til Sandakan, hvorefter der er ankomst ved Sepilok Orang Utan Rehabilitation Centre.
  • Kl. 10.00 fodres orangutangerne.
  • Efter turen til Borneo Sun Bear Conservation Centre vil der blive serveret frokost.
  • Efter frokost går turen mod lufthavnen for dem, der skal nå flyet kl. 14.30 til Kota Kinabalu.

 

Udvidet beskrivelse af dagsprogram

Dag 1: Oplev nogle af verdens mest truede dyr på tæt hold

Efter ankomst ved Sandakan lufthavn går turen videre med båd mod Selingan Island. Her vil der være rigeligt med fritid, hvor man på egen hånd har mulighed for at udforske øen, som har et rigt plante- og dyreliv.

Efter aftensmaden må I vente i spænding på, at parkrangeren giver tegn - når han gør, så er det tid til at se de majestætiske skildpadder lægge deres æg på stranden, flytning af æg og sidst men ikke mindst, hvordan skildpadderne kæmper deres vej ud på det åbne hav.

Herefter er der overnatning i twin-share værelser.

Måltider:
Frokost, middag

Dag 2: Borneo: Hjem for “menneskeaberne”

Dagen efter går turen endnu engang mod Sandakan med båd - og selv på bådturen kan I være heldige at få en ekstraordinær oplevelse! Efter turen i båd skal I mod Sepilok Orang Utan Centre, hvor man kan blive meget klogere på orangutangernes liv; deres trænge kår, og hvilke tiltag der er gjort, for at arten skal kunne overleve.

Dette involverer blandt andet en informativ film og en kort gåtur ind i skoven, hvor man oplever orangutangerne blive fodret - og de er nysgerrige, så pas på kameraer og deslige!
Turen omfatter også et besøg til de mindste orangutanger, hvor man kan opleve, hvordan de bliver passet og plejet, så de kan komme tilbage i den fri natur.

Herefter følger et besøg til Borneo Sun Bear Conservation Centre, hvor man kan lære om bevaringen af verdens mindste bjørn.

Måltider:
Morgenmad, frokost

*Med mulighed for at besøge botanisk have og tage på fugle-safari

Efter to dage fyldt med oplevelse går turen så tilbage til lufthavnen, hvor der vil være fly til Kota Kinabalu. Til dem der tager aftenflyet, vil der være mulighed for at besøge Rainforest Discovery Centre, hvor man kan se på de fantastiske fugle fra en højtliggende hængebro samt udforske den botaniske have.

 

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.