Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BORNEO

Santubong-floden by night - dyreliv & delfin-spotting!

Sejlturen starter ud ved Sarawak Boat Club sen eftermiddag, hvor I vil komme ombord på jeres båd til en sejltur ud på den postkortsmukke Santubong-flod. Her vil I roligt glide afsted omgivet af bjerge i den fjerne horisont og junglens distinkte planter. Og hvem ved, om I er heldige at støde på de legesyge Irrawaddy-delfiner. 

Fra den åbne flodbank drejer turen videre ned ad floden langs mangroveskov for at spotte dyreliv ved bredden. Imens det bliver mørkere, vil I opleve de nuttede næseaber, der hænger i trætoppene, typisk i haremmer. Hold også øje med krokodiller på denne del af turen, idet de kravler op på mudderbanker eller svømmer i det stille vand omkring båden. Og en advarsel: hold hænderne fra vandet! 

Efter krokodille-spotting får I chancen for at opleve funklende ildfluer, der samler sig ved flodbredden i mørket, før båden vender tilbage til Sarawak Boat Club, hvor der er transport hjem til dit hotel. Følg med, når ildfluerne danser og blinker omkring mangrovetræerne og oplyser scenen som i en drøm. 

Turen til den naturskønne Santubong-flod er designet med henblik på en rejsende, der ikke ønsker at rejse i større grupper, men søger et autentisk og intimt møde med naturen og dyrelivet. Dette betyder, at vi giver jer muligheden for at bestemme startdatoen på jeres tur, ligesom vi altid gerne imødekommer særlige ønsker hos Unique Travel.

 

 

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.