Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BORNEO

Bako Nationalpark - et overvældende besøg!

På turen kan I se frem til mødet med et varieret dyreliv, herunder næseaben, sølvblads-aben og makak-aben med den lange hale. Men også vildsvin, forstenede firben i solen samt et utal af farverige fuglearter. 

Naturen i Bako Nationalparken - et syn for naturelskere i alle aldre. Naturen i Bako er alsidig og rangerer fra mangroveskov til kerangasskov, klippevegetation og planteliv i strandbredden. Mangroveskov kendetegnes ved at være tilpasset til at vokse i saltvand i tropiske kystområder og er et unikt syn, der danner rammer om dyreliv og beskytter kysterne mod havet. Kerangasskov beskriver træer, der vokser ud af den fugtige jord på Borneo. Plantelivet er på denne måde helt særligt for øen Borneo, så gå ikke glip af dette fascinerende syn. 

Borneos kyst - et væld af skjulte skatte! Kystlinjen i Bako Nationalpark er et overvældende syn med mindre bugter og paradis-strande, der kæmper om kampen som dit yndlingsspot. Besøger I Bako Nationalpark, vil I hurtigt opdage, at de sande perler kan findes i de afsondrede bugter, hvor synet af store klippeformationer formet af vind og vejr ligger hengemt i det skinnende blå vand. Et ikonisk Borneo-syn, der vil overvælde jer fra jeres spot på stranden. 

Dagsprogram:

08:00: Opsamling fra hotellet i Kuching om morgenen, hvorfra jeres chauffør tager jer på en 45-minutters køretur til Bako Fishing Village. 

Speedbåd over Det Sydkinesiske Hav: Fra landsbyen fortsætter rejsen med en speedbåd til hovedområdet i nationalparken ved Teluk Assam. Her krydser I Det Sydkinesiske Hav, hvilket udgør en sejltur på cirka 25 minutter.

Ankomst: Efter sejlturen er der ankomst til Bako Nationalpark på øen. I får nu chancen for en naturskøn gåtur med egen guide langs junglestier i det bjergtagende landskab. 

15.00: Forventet ankomst hjemme. I tages, efter frokost, tilbage med speedbåd til jeres chauffør, der sørger for en sikker tur hjem og sætter jer af foran jeres hotel. 

Måltider:
Frokost

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.