Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BALI

Trekking til Rinjani vulkanen på Lombok

En uforglemmelig 3 dages tur til toppen af vulkanen Rinjani.

Hvis I er til bjerge og udsigter, der kan tage pusten fra jer, så er Rinjani et af Indonesiens smukkeste seværdigheder. Turen derop byder på mange forskellige slags natur - men fælles er, at det er en fornøjelse at se på. 

Trekkingturen er inklusiv fuld forplejning og engelsktalende guide. Da der er tale om trekking og flere timers vandring op ad bakke, så det vil kræve, at I er i rimelig form. 

Dagsprogram

Dag 1: Lombok/Senggigi - Sembalun

Der er afgang fra jeres hotel i Singgigi området efter frokosttid, og I køres herefter i egen privat bil til Sembulan landsbyen, der ligger for foden af vulkanen. Køreturen tager ca. 3 timer, så I er fremme sidst på eftermiddagen, og har herefter mulighed for, på egen hånd, at udforske området. 

Både aftensmad og overnatning i gæstehus sker i Sembalun, så man kan lade op til morgendagens trekking. 

Måltider: Aftensmad.

Dag 2: Trekking - Sembulan til Pelawangan II

Der serveres tidlig morgenmad for trekkingturen starter allerede kl. 08.00 fra Sembalun Lawang, som er et af de mulige start-steder, når man skal til toppen af Mt. Rinjani. Det ligger i 1.156 m. højde, og er nøje valgt som jeres startsted, da turen herfra er kendt for sin spektakulære naturscener, der omgiver jer på turen op.

Efter at have indregistreret jer begynder vandringen mod den station på bjerget, hvor I skal tilbringe natten: Pelawangan II i 2.650 meters højde.

Dagens trekking forventes at tage ca. 6 timer (det meste af tiden op ad bakke), og vil foregå via 3 mindre bjergstationer i hhv. 1300, 1500 og 1800 meters højde. Frokosten serveres på et passende tidspunkt på ruten, og I vil ankomme til Pelawangan sidst på eftermiddagen. Her sørger jeres lokale team for at tilberede jeres aftensmad, inden kroppen får den velfortjente ro og afslapning resten af aftenen. Det er vigtigt at være udhvilet til morgendagens trekking til toppen - da der er tale om en kortere, men mere stejl, rute på noget mere ujævnt terræn. Overnatning foregår i telt på bjerget. 

Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

Dag 3: Pelawangan II til toppen af Rinjani (og tilbage til Senggigi)

Dagen starter meget tidligt - nærmere betegnet kl. 03.00 om natten for at være på toppen af Mt Rinjani i 3.726 meters højde, efter 3 timers hård vandring. Målet er selvfølgelig at kunne nyde den smukke solopgang fra toppen af vulkanen. Synet kan tage pusten fra de fleste, og med en blanding af stolthed og træthed er det en ubeskrivelig følelse at stå der og se solen stå op.

Når solen er stået op, tiden på toppen er nydt og kameraet har været på arbejde for at indfange alle øjeblikke, så går turen tilbage til basecamp (ca. 2 timer), hvor en velfortjent omgang morgenmad venter på jer, tilberedt af jeres lokale team. Herefter er der mulighed for at slappe af og nyde udsigten, inden I starter gåturen ned ad bjerget (ca. 6 timer). Frokost serveres på turen tilbage.

Tilbage ved start-stedet Sembalun venter jeres chauffør med kolde drikke og friske håndklæder. Det er tid til at tage afsked med jeres trekkingteam og guide, inden jeres private bil kører jer tilbage til det aftalte hotel i Senggigi. 

Måltider: Morgenmad og frokost.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.