Sun Siyam Olhuveli Maldives

Sun Siyam Olhuveli Maldives byder selvfølgelig på fantastiske villaer, bygget på pæle direkte over vandet - præcis som et ægte postkort fra Maldiverne! Der er dog også mulighed for at bo inde på land i nogle af resortets lækre hytter.

Strandene på øen er SÅ smukke, og farverne er SÅ klare, at man må knibe sig selv i armen… op til flere gange. For det er næsten et uvirkeligt syn, der møder én, næsten lige meget hvilken vej man vender sig. Krystalklart hav hele vejen om øen, kridhvide sandstrande og et tropisk centrum på øen. På Sun Siyam Olhuveli Maldives finder I en ægte Robinson Crusoe ø - men kun øde på den RIGTIGE måde. Nemlig uden for mange mennesker, masser af plads til at nyde sin egen del af stranden og stadig fyldt med luksuriøse ydelser. Øen er 700x100 meter, og et rent paradis med masser af faciliteter!

Der er hele 2 infinity-pools, 4 restauranter, 3 barer og en certificeret dykkerskole. Der er mulighed for at bestille spabehandlinger af flere forskellige slags, strandene er lækre, og der organiseres også dagsturer i receptionen. Der er masser at tage sig til, men også mulighed for at blot at slappe af og nyde de fantastiske omgivelser.

Snorkling på revet er muligt via en gangbro, og undervandsparadiset er der heller ikke sparet på.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne