TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

Chiang Mai, My Dream, Bangkok, Khao Sok & Koh Yao Yai

19 dages yderst spændende rundrejse i Thailand. Autenticitet, natur, storby og lokalkultur kombineret med lækker badeferie. 

Turen starter i den nordthailandske by Chiang Mai. Chiang Mai er en storby, men med en hel del mere ro på end i Bangkok, på trods af, at byen er den anden største i Thailand. Chiang Mai byder på et hav af markeder, og I må ikke snyde jer selv for at gå på opdagelse på natbazaren. Den er kæmpestor, og ligger midt inde i byens gader - stemningen er helt utrolig, og så er der selvfølgelig en masse spændende ting i de mange, mange boder. Derudover er der rig mulighed for at tage på forskellige udflugter lige fra treetop-adventure til elefantbadning - det er bare med at vælge! 

Fra Chiang Mai går turen videre til My Dream Guesthouse. Her kan I glæde jer til 4 dage med den lokale familie, der ejer My Dream Guesthouse og jeres lokale guider. Her viser jeres guide jer rundt i området - Den Gyldne Trekant - hvor Thailand, Laos og Burma mødes. Jeres ophold bliver fyldt med fantastiske natur- og kulturoplevelser, som man ikke finder mange andre steder. Og der er ikke mange, der kan fortælle jer om området og lokalkulturen, som disse lokale guider kan. De er nemlig opvokset, og har boet her hele deres liv!

De kender alle omkring sig, og I får et HELT unikt indblik i dagligdagen hos de imødekommende stammer. Området er nemlig fyldt med stammelandsbyer, og et par trekkingture med Nan sikrer jer scenariske oplevelser fyldt med lokalkultur. Og masser af lækker, lokal mad.

Herefter tilbringer I nogle dage i den spændende og pulserende storby, Bangkok - her kan man virkelig snakke om en ændring af omgivelser! I går fra rolige, uberørte naturområder og lokale stammelandsbyer i rustikke huse til Bangkoks skyskrabere og travle, kontrastfyldte bybillede.

Vi kan især kan anbefale, at I tager jer tiden til at besøge Chinatown, de lokale markeder og streetfood boderne i China Town. Bangkok nok den mest autentiske by i Asien, og man bliver aldrig rigtig færdig med at udforske byens liv, seværdigheder og områder. Her findes et hav af udflugtsmuligheder, men I kan også sagtens få tiden til at gå på egen hånd. Vi vil dog anbefale jer at tage med på vores helt egen udflugt Det virkelige og autentiske Bangkok, for her kommer I virkelig ind under huden på Thailands hovedstad.

Fra storby-junglen går rejsen videre med nattog til Khao Soks frodige jungle. Her skal I tilbringe de næste 4 dage i Khao Sok Nationalpark i en hyggelig træhytte i toppen af junglens træer. Her finder I ÆGTE autentisk naturstemning i den uberørte og frodige jungle, og lige uden for døren af jeres trætop-hytte venter en af Thailands absolut største naturoplevelser på at blive udforsket! 

I Khao Sok Nationalpark er udflugts- og aktivitetsmuligheder mange, og det sværeste er egentlig at vælge... Der er sejlture på den smukke Cheow Lan Lake, der er omgivet af kalkstensklipper, forskellige trekkingture og et elefantreservat, hvor man kan hjælpe de ansatte med at fodre og bade elefanterne, eller I kan flyde med flodens strøm gennem den frodige jungle, på en badering. Se et udpluk af vores anbefalede udflugter i Khao Sok her.

Efter en kort køretur og sejltur på det klare blå hav ankommer I til Koh Yao Yai, en lille ø - et lille stykke uberørt paradis! Øen er en af Thailands endnu uspolerede perler, og der er ikke mange turister, der kommer forbi her. Dette betyder også, at I får en helt unik mulighed for at opleve den traditionelle thailandske livsstil og de lokales daglige arbejdsgang i rismarkerne. Foruden den autentiske ø-stemning er her ligeledes rig mulighed for at nyde solen på én af øens smukke strande.

Her er I garanteret at komme helt ned i gear, inden turen går hjem igen, med bagagen fyldt med nye indtryk og oplevelser!

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand