Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

ZANZIBAR

Alt det bedste fra Zanzibar - DELUXE

Deluxe-udgaven

Oplev alt det bedste på Zanzibar og bo på 3 super lækre hoteller, der giver hver deres helt specielle oplevelse. Fra de smalle livlige gader i Stone Town til den pulserende atmosfære ved de verdenskendte azurblå strande i nord. Afslut med en ægte swahili-badeferie i en lille privat park på østkysten.

I hjertet af Stone Town, 2 nætter

Fra hotel Maru Maru træder I direkte ud i Stone Towns smalle gader. Hotellet ligger helt centralt. Fra tagterrassen er der den mest fantastiske udsigt ud over Stone Towns hustage og ude i horisonten skinner det azurblå hav.

Den store tagterrasse er hotellets samlingspunkt. Her kan I blive kølet ned i poolen og bestille en kold drink eller en opkvikkende kop kaffe med friskbagt kage. Om aftenen serveres maden ved de små borde, mens solen går ned over hustagene. Den lækre mad er ligesom Stone Town en interessant kombination af swahili, kontinental, italiensk, kinesisk og indisk, som er hotellets signatur.

Når I træder ind ad den massive trædør med de smukke traditionelle udskæringer, kommer I ind til et orientalsk inspireret lyst univers kombineret med havets azurblå. I midten af hotellet ligger en atriumgård med et lille springvand og svalegange hele vejen rundt.

Værelserne er lyse og åbne. De store himmelsenge sørger for, at myggene ikke bider om natten.

Et af Afrikas hippeste designerhoteller helt ned til stranden, 4 nætter

Z hotel emmer af afslapning blandet med moderne London-inspireret design. Hotellet er beliggende i en tropisk have lige ned til den kridhvide prisbelønnede Nungwi strand og azurblå vand. Bogstaveligt talt - ved højvande er det klare vand helt oppe at kysse hotellet. Nungwi strand er ikke så påvirket af høj- og lavvande, som de andre strande på øen er.

Z hotel er et af Afrikas mest trendy hoteller, der tilbyder alt hvad I behøver for en fuldkommen fantastisk badeferie væk fra det hele. De er kåret til et af Afrikas mest trendy hoteller og tilbyder moderne komfort kombineret med palmer, smukke planter og afrikanske designs og farver.

Fiskerestauranten serverer deres super lækre mad direkte på stranden, nogle af bordene står i sandet direkte ned til vandkanten. Retterne er i meget høj kvalitet.

Morgenmad- og frokostrestauranten ligger lidt hævet over stranden med en stor overdækket terrasse. Ved siden af ligger den store pool med strandsenge og parasoller.
Fra tagterrassen kan i bestille en drink eller kold øl og nyde synet af de mange små både og dhows, der ligger og gynger ude i det smukke blå vand.

Værelserne er moderne indrettet med LCD-tv, kabel-tv, wifi og dockingstationer. De lyse og luftige værelser vender enten ud mod den tropiske have eller ud mod det azurblå vand. 

En perfekt kombination af total afslapning ved stranden og poolen - og en unik placering i forhold til det livlige byliv med markeder, barer, caféer og mange restauranter, der lige som Z Hotellet har bygget deres terrasser på pæle ude i vandet. Til venstre ligger stranden og til højre ligger byen.

Bo i en frodig plantage i swahili-inspirerede huse, 5 nætter

Zanzibar Pearl Hotel ligger i en 39.000m2 stor beplantet oase lige ned til den smukkeste strand i Matemwe på den østlige kyst. Her emmer af fred og idyl.

De smukke huse er opført efter swahili-traditioner med luftige høje tagrygge og kølige værelser. Husene er bygget lidt forskelligt, så de naturligt falder ind i den frodige park, der næsten minder om en lille tropisk jungle

Via små stisystemer bliver man ført direkte ned til den smukke private strand med hvidt sand og azurblåt vand. 

Den nye lækre pool ligger lidt tilbagetrukket fra stranden bag et smukt grønt læhegn. Her kan man trække sig tilbage og nyde skyggen, når der er lavvandet. På østkysten er der større forskel på høj- og lavvandet. Når det er lavvande, så har vandet trukket sig helt ud - men til gengæld er det virkeligt smukt, når det er højvande.

Solopgangen er spektakulær. Stå tidligt op og tag ned på stranden og nyd dagens første stråler. Farverne ændrer sig i det gyldne skær og vandet er fantastisk smukt. Langsomt vågner verden til en ny dag.

Restauranten ligger lige ned til stranden. Maden er virkelig lækker og bygger på århundreds skik. De friske lokale råvarer - eksotiske frugter, friske grøntsager og varme krydderier er i centrum. Retterne bliver kombineret med friskfanget fisk, saftigt kød eller efter traditionelle veganske opskrifter.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere bestseller

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.