Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BALI

Solopgang/Solnedgang ved Mount Batur

I bliver hentet på jeres hotel tidligt på natten imellem 01.00 og 02.00. Derfra tager I afsted mod bunden af Mount Batur. Her vil I blive briefet om morgenens eventyrlige trek og sikkerhedsforanstaltningerne herom.

Nu er I klar til at begive jer afsted, godt udstyret med lommelygter, så I kan ramme de smalle stier op ad Mount Batur, vulkan-krateret. I vil passere vulkansk aske, sand, små klipper og tydelige spor fra sidste gang Batur var i udbrud.

Det stiger godt, men der vil blive holdt pauser undervejs, når der er behov for det! Lad de spektakulære omgivelser og vibrationer fra den hellige jord fylde jeres sind og sjæl. Efter ca. 2 timers trek nærmer I jer selve kraterfeltet med Mount Batur-søen.

Mount Batur ligger 1.717 meter over havets overflade, og er uden tvivl øens bedste udsigtspunkt. Find et sted at gøre jer det behageligt. I afventer nu den smukke solopgang. Slap af og nyd stedet, og det første lys af dagen der rammer Bali og de nærtliggende bjerge, Mount Abang og Mount Agung.

Mætte i sindet, skal I også mættes i maven, og der bliver serveret en simpel morgenmad på Mount Batur, før I igen vender tilbage til trekking-stien og denne gang nedad. Dette trek er anderledes – da alt nu kan nydes i solens skær og udsigten nydes ubesværet. Se de mange lavastrømme fra de seneste udbrud, den ødelagte vej og det storslåede og klippekantede område.

Når I igen ankommer til bunden af vulkanen, kan I for en merpris kombinere udflugten med enten lækre varme kilder eller rafting - inden I siger tak for i dag, og der afgår transfer tilbage til jeres hotel.

Måltider: Morgenmad

Denne tur kan også laves som en solnedgangsoplevelse.

Hvis I ikke er morgenmennesker, kan I trekke til Mount Batur og se solnedgangen over det smukke Bali. Her vil I blive hentet på jeres hotel imellem 12.30 og 14.00 og være tilbage på hotellet igen kl. 23.00. Der vil her blive serveret en lækker sandwich på toppen af Mount Batur krateret. Ellers er programmet stort set det samme som solopgangsturen.

Afhentningstid: Nusa Dua: 12:30 Kuta, Sanur, Seminyak, Canggu: 12:30, Ubud: 13.30

Solopgangsturen kan kombineres med rafting

Rafting:
Når I er nede igen fra jeres trek på vulkanen, så fortsætter jeres eventyr på en 2 timers raftingtur på Fu Ayung-floden. I køres i bil hertil. Her får I spænding, fart, adrenalin og en uforglemmelig natur oplevelse, som får blodet til at pumpe.

Vandet er jeres hastighed, og den kan kun justeres via manøvre med båd og årer. Det er en uovertruffen måde at værdsætte naturens kræfter på! I vil blive sikkert instrueret og få jeres egen raftingguide med jer i båden.

Fu Ayung-floden er en af Balis spektakulære floder, der løber igennem uspoleret regnskov, vandfald og klippeformationer. Floden er en af de bedste i Bali til raftingeventyr  gælder også for, hvis I er begyndere! Det er en forholdsvis rolig flod, så der er masere af tid til at nyde den storslåede natur med rigt dyre- og planteliv.

Vælger I at udforske Mount Batur og Ayung-floden i regnsæsonen, så er det intet problem, da de dygtige guider er meget professionelle, og altid sikrer et godt eventyr!

 

 

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.