TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

Komodo og Rinca øerne

Er I klar - for her venter jer naturoplevelser af de helt store!

I skal på et tredages eventyr som rigtige globetrottere, hvor I kommer til at se den mere uberørte del af Indonesien - Komodo og Rinca øerne. På denne storslåede naturoplevelse vil I se noget af det bedste, Asien har at byde på. I vil tilmed opleve dyr, som kun findes her – og er I heldige, kan I opleve at svømme med skildpadder og de store mantarays.

Dagsprogram

Dag 1:

I starter dagen med at flyve de ca. 50 minutter det tager at komme fra Bali til Labuan Bajo, byen i den vestligste del af den indonesiske ø Flores. I bliver hentet i lufthavnen, og herefter kørt til havnen. Her stiger I ombord på den lokale båd, som vil være jeres egen for turen, og som skal sejle jer til øerne Komodo og Rinca.

På turen mod øerne serveres der frokost ombord, mens I i ro og mag kan nyde udsigten. Der vil være en lille pause ved Kelor Island, hvor I også får tid til at undersøge marinelivet med snorkel, eller I kan gå til bakkens top og opleve den fantastiske udsigt. I sejler herefter til Rinca, der er kendt for mængden af varaner, der lever på øen sammen med vildsvin, bøfler og et utal af fuglearter. Her går I i land på øen, og med lokalguidens anvisninger går I, via forskellige ruter på øen, ud for at finde de spektakulære øgler, der virkelig imponerer i størrelse. De kan blive mellem 2-3 meter lange, og at stå 2 meter fra dem i deres naturlige omgivelser er virkelig en storslået og unik oplevelse.

Hen ad eftermiddagen bliver der også gjort stop på Padar Island, hvor der er arrangeret et smukt solnedgangstrek - nyd den helt fantastiske panoramaudsigt, mens solens sidste stråler skaber det vildeste farvespil over omgivelserne!

Om aftenen - tilbage ombord på båden - indlogeres I i jeres kahytter, hvor natten skal tilbringes, inden middagen serveres til lyden af små bølgeskvulp mod båden. Bare det at tilbringe aftenen og natten på en lokal båd i så smukke omgivelser, er med sikkerhed en oplevelse, I sent vil glemme!

Måltider: Frokost og aftensmad.

Dag 2:

Dagen begynder tidligt ombord på båden, hvor der serveres morgenmad og gøres klar til et længere trek på Komodo Island, i Komodo National Park. Ved ankomst til øen går I i land, og jeres ranger viser jer rundt på øen, i komodovaranernes naturlige omgivelser. Igen vil I også se mange andre vilde dyr undervejs - der er et vildt og meget uforstyrret dyreliv her. Det er virkelig fantastisk at være vidne til.

På vejen dertil går I igennem et fantastisk stykke natur, spektakulære landskaber med masser af usædvanlige planter og dyr, der kan spottes undervejs. Lokalguiden deler selvfølgelig ud af sin viden og svarer gerne på spørgsmål. 

Efter vandreturen, gennem de grønne omgivelser, går turen videre til Pink Beach, hvor der er mulighed for at snorkle direkte fra stranden og opleve et rigt liv af både koraller og fisk, helt beskyttet af den stille og uspolerede bugt. 

Herefter sejler I videre til Manta Point, mens jeres frokost serveres ombord. Her er det igen tid til at snorkle, og der er god chance for at få lov at svømme med de kæmpestore mantarays. Det unikke ved dette område er, at der er så mange på samme sted. Der er dog ingen garanti, da det afhænger af held og sæson – og der er intet at være bange for, da mantarays er helt ufarlige.

Til sidst sejler båden tilbage mod roligt vand, og gør klar til endnu en overnatning ombord. Efter en dag med masser af indtryk og kæmpe oplevelser, I sent vil glemme, er det dejligt at kunne sidde med en kold øl eller et glas vin og nyde den fantastiske solnedgang fra sin plads på båden.

Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

Dag 3:

Dag tre vil byde på masser af snorkling og nydelse på hvide sandstrande. Det er den sidste dag på turen, så det er bare med at få suget de sidste indtryk til sig. Dagen begynder med morgenmad. Herefter er der tid til at få en morgendukkert og nyde undervandslivet omkring Kanawa Island, der er kendt for sine mange havskildpadder og uberørte strande. Sidste stop på turen er nået, og båden sejler videre mod Bidadari Island, mens der bliver serveret frokost. Igen er der tid til at snorkle lidt rundt og nyde de lækre strande, inden sidste sejltur mod lufthavnen.

Måltider: Morgenmad og frokost.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet