TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

Khao Lak, Golden Buddha Beach Resort & Koh Yao Yai

Jeres rejse starter i Khao Lak på det lækre Ramada Resort By Wyndham. Resortet ligger lige ned til stranden, og omgivelserne er frodige med flere nationalparker, der bare venter på at blive udforsket. Nyd godt af det luksuriøse resorts omgivelser, der blandt andet inkluderer en stor pool, masser af liggestole, direkte adgang til stranden, lækre værelser og kort adgang til både lokale markeder, nationalparker, templer og meget mere.

Fra Khao Lak kan I, udover at nyde de lækre strande og det klare vand, også tage på et hav af oplevelsesrige udflugter - sejl ud til Similan-øerne for at snorkle eller dykke - undervandslivet omkring Similan Island er meget populært blandt hærdede undervands-eventyrer, og er helt sikkert en dagstur værd. I kan også tage til Khao Sok Nationalpark, som byder på et væld af oplevelser og aktiviteter. Antallet af udflugtsmulighederne er næsten uendelige – og det sværeste er faktisk at vælge. I kan se et udpluk af vores anbefalede udflugter i Khao Sok her.  

Fra Khao Lak går turen nu videre til gemte paradis, Golden Buddha Beach Resort. Golden Buddha Beach Resort er en perle af luksus, gemt væk på en ægte øde ø, omringet af hele 12km lang, uberørt strand. Søger I en destination, hvor I virkelig kommer væk fra menneskemængden, turismen osv., uden at gå på kompromis med luksus, service og omgivelser – så er Golden Buddha Beach Resort det perfekte sted!

Golden Buddha Beach Resort er desuden et Eco resort, og der bliver gjort alt for, at resortet slider mindst muligt på naturen og verden. Det betyder vand, der bliver varmet af solceller, økologisk mad, affaldssortering og genbrug, alt imens resortet så vidt muligt søger at støtte lokalsamfundet. Her kan I altså, alt i alt, nyde luksus i uberørte omgivelser med god samvittighed.

Rejsen afsluttes på det uberørte ø-paradis på Koh Yao Yai. Efter en kort sejltur på det klare blå vand, ankommer I til den lille ø.

Øen er en af Thailands endnu uspolerede perler, og der er ikke mange turister, der kommer forbi her. Dette betyder også, at I får en helt unik mulighed for at opleve den traditionelle thailandske livsstil på en lille ø, hvor der mest af alt, er masser af ro og fred.

I bliver indlogeret på det luksuriøse Eco Resort, Santhiya Resort & Spa – et utroligt lækkert resort, på en utroligt lækker ø, en HELT perfekt kombination.

Resortet ligger helt ned til stranden, har en vandfalds-pool, luksuriøse spafaciliteter, fantastiske restauranter, og en service i verdensklasse. På Santhiya Resort & Spa kan man virkelig sætte tempoet helt ned og nyde livet til fulde. På mange af resortets værelser kan man fra terrassen sidde og nyde en fantastisk udsigt.

Koh Yao Yai er en lokal ø, hvor I kan komme helt tæt på lokalbefolkningen og opleve deres daglige arbejdsgang i rismarkerne – både resortet, og vi hos Unique Travel, kan hjælpe jer med at planlægge nogle spændende udflugter i lokalområdet.

Øen er omgivet af smukke strande med udsigt til høje kalkstensklipper - et perfekt sted at nyde solen i løbet af dagen, og nyde solnedgangen med en kold øl i hånden om aftenen. Hvis I virkelig vil opdage hele øen, kan vi anbefale, at I lejer en kajak eller en scooter og tager på opdagelse rundt på, eller rundt om den smukke ø - og naboøen Koh Yao Noi er også et besøg værd!

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand