TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

BADEFERIE

Kuala Lumpur & Perhentian Islands

Jeres 12 dages rejse starter i Kuala Lumpur, Malaysias hovedstad. Her har I et par dage til at gå på opdagelse, shoppe og nyde Østens mest velfungerende storby.

Kuala Lumpur er en by fuld af kontraster, hvor øst møder vest – og hvor mange forskellige kulturer og minoriteter gennem tiden, har været med til at forme byen, som den er i dag.

Oplev østens charme på et af de mange lokale markeder, eller tag på et kulinarisk eventyr på streetfood markedet i China Town. Du må heller ikke snyde dig selv for at opleve de berømte Patronas Towers og de store moderne shoppingcentre hvor de store modehuse står klar til at tage imod dig og dit kreditkort.

Der er mange ting at se og opleve i storbyen, og hvis I vil have ”en hjælpende hånd”, til at se de største seværdigheder, og de gemte perler der er i byen, så vil vi selvfølgelig hellere end gerne assistere! Vi kan enten planlægge nogle udflugter til jer, eller give jer nogle praj om, hvad I kan bruge jeres dage på!

Efter et par dage på egen hånd i Kuala Lumpur, rejser I videre til Perhentian Islands. Perhentian Islands er i sandhed et ægte bounty-paradis.

Her har I mulighed for at bo i en beachfront bungalow, og vågne op til synet af den smukkeste sandstrand. På Perhentian Islands kan du snorkle direkte fra stranden og gå på opdagelse under havets vandoverflade, eller bare dase under de høje slanke palmer, med en god bog og en kold drink.

Perhentian Islands er stedet, hvor du smider skoene når du kommer, og ikke tager dem på igen før du skal hjem igen 7 dage efter – og en af vores fortrukne badeferie-destinationer. Det er den helt perfekte måde, at afslutte sin Malaysiarejse på, og et skønt, skønt sted at holde badeferien.

Kom helt ned i gear og lad op, inden turen går hjem til Danmark igen med fornyet energi og kufferten fuld af oplevelser!

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Malaysia