TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

Chiang Mai, Khao Sok & Khao Lak

I starter jeres 16 dage lange rejse i det nordlige Thailand, i Chiang Ma. Chiang Mai er Thailands 2. største by. Her er både kulturen og stemningen helt anderledes end i de andre dele af landet. Gå på opdagelse på de skønne markeder, hvor man nærmest får tingene foræret - og snyd ikke jer selv for at opleve Chiang Mais natbazar. I Chiang Mai finder I også flere store shoppingcentre - så her kan man virkelig få stillet shopping-lysten!

Foruden dette, vil vi især også anbefale jer at gå ture i de små gader i den gamle bydel, på indersiden af muren. Her finder I massevis af små, hyggelige restauranter og caféer, et spændende sted at gå rundt om aftenen. I området omkring Chiang Mai finder I desuden en helt utrolig natur, og flere spændende oplevelser venter på jer. Tag eksempelvis på tuk-tuk-tur, besøg et lokalt elefantreservat og hjælp personalet med at fodre og bade elefanterne, eller udnyt de mange spa-muligheder, der gemmer sig i byen, og som næsten ingenting koster!

Næste stop er i Khao Sok Nationalpark, hvor I skal bo i en hytte midt i junglen, oppe i trætoppene. Her er der dømt ægte naturstemning, og naturen ligger klar til at blive udforsket, lige uden for døren. Snyd ikke jer selv for en sejltur på den smukke Cheow Lan Lake, med de høje kalkstensklipper, en trekkingtur gennem junglen eller en badetur med elefanterne, på det lokale reservat (et af de steder, hvor alting foregår på elefanternes præmisser, og I er der for at føje dem. INGEN elefantridning. Blot fodring, badning og en gåtur).

Uanset hvad I vælger at bruge jeres tid i junglen på, så vil et besøg i Khao Sok være en af de største naturoplevelser, I vil få i Thailand.

Mættet af kultur- og naturoplevelser går turen videre til jeres badeferie - til det smukke Khao Lak, på et af de charmerende strandresorts.

Nyd Khao Laks fantastiske strande, den lækre lokale made og ikke mindst roen, der virkelig dominerer stemningen i området. Fra Khao Lak kan I, udover at nyde de lækre strande og det klare vand, også vælge at sejle ud til Similan-øerne og snorkle eller dykke. Det er et populært sted for mange, og det er ikke overraskende, når undervandslivet er så rigt, som det er!

I Khao Lak er der desuden rigtig god mulighed for at få shoppet de sidste ting i områdets spændende butikker og boder, og nyde de sidste kulinariske oplevelser, der gemmer sig på de lækre restauranter.

Herfra går turen igen hjem, med kufferten fyldt med oplevelser og minder!

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand