TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

River Kwai, Bangkok, Koh Kood & Koh Chang

I hele 18 dage står den på oplevelser, afslapning og badeferie. I starter jeres rejse i rolige omgivelser, indlogeret i flydende bungalows direkte på den berømte River Kwai. Det er i sandhed en oplevelse i sig selv at slå dørene op om morgenen, gå ud og sætte sig på den lille veranda og nyde udsigten og stilheden.

Den sidste og fjerde dag på River Kwai er det tid til en lokal udflugt. Turen går blandt andet forbi den verdensberømte bro, byens museum "Thailand-Burma Railway Museum", de allieredes kirkegård, og på vejen til Bangkok går turen også forbi de smukke Erawan vandfald.

Fra stilheden til en charmerende larm i storbyen Bangkok. Her bor I lige ned til floden i centrum af Bangkok. Et perfekt afsæt for nogle af vores udflugter eller udforskning af byen på egen hånd. Bangkok er nok den mest autentiske by i Asien. Byen er fuld af kontraster, og har et broget, men charmerende bybillede.

Oplev Chinatown og gå på opdagelse i de mange gadekøkkener, tag på lokale markeder og besøg templer. Bangkok har mange ansigter, og I bliver aldrig rigtig færdige med at gå på opdagelse i byen. Så bliv ikke overrasket, hvis I får lyst til at tage tilbage!

Turen går herfra videre til de 2 smukke øer Koh Kood og Koh Chang – to af vores personlige favoritter!

Kood er, hvad man kan kalde, et ægte ferieparadis - her finder I fantastiske resorts, skønne hvide strande og svajende palmer. På Koh Kood står tiden stille, og stedet gør indtryk på alle, der kommer til øen - det er en fredelig ø med langt mellem resortene, og på trods af den stigende popularitet blandt turister mærker man ikke meget til dette. Øen er relativt stor, og har gode veje, så vi kan anbefale jer at leje en scooter, smide et håndklæde bagpå og køre ud og finde en strand. På Koh Kood findes der stadig strande, hvor man kan ligge helt alene! Her har I virkelig mulighed for at trække stikket og lade tiden stå stille.

Koh Chang er én af Thailands største øer, og er dækket af 80% frodig grøn natur og hjemsted for mange lækre strande. Selvom turismen har fundet hertil, og øen er en ret populær destination på mange Thailandsrejser, så kan I stadig finde små uspolerede perler både natur- og kulturmæssigt. Den generelle stemning på øen præges stadig af en afslappet atmosfære.

Koh Chang er desuden også en ø med et væld af udflugtsmuligheder. Tag f.eks. på snorkeltur til Koh Mak, gå på opdagelse i øens jungle, eller nyd dagene med tæerne i sandet på en af øens fantastiske strande.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand