TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

Khao Sok, Railay Bay (Krabi) & Koh Phi Phi

Turen går til vestkysten på denne 15 dages badeferie i Thailand. I bliver hentet i lufthavnen og kørt direkte ud til Khao Sok Nationalpark, hvor jeres spændende rejse starter.

I Khao Sok bliver I checket ind i en træhytte oppe i trætoppene, på Eco-resortet Our Jungle House. Her bor man i ét med naturen og de mange junglelyde.. Det er virkelig en utrolig oplevelse både at falde i søvn i den ro, der falder over junglen, og derefter at vågne op med hele junglen, dyrelivet på jorden, i himlen og i træerne.

I Khao Sok Nationalpark er der masser af aktiviteter og udflugter, man kan tage på. I kan bl.a. tage på trekking, kanotur, en gåtur med elefanter, sejltur på den smukke Cheow Lan Lake og meget andet - se et udpluk af vores anbefalede udflugter i nationalparken lige her.

Uanset hvilke aktiviteter I vælger, så er Khao Sok uden tvivl en af de største naturoplevelser, I får i Thailand.

Fra Khao Sok går turen videre til Railay Bay i Krabi. Den eneste måde man kan komme til Railay Bays smukke, lukkede bugt er med båd, og allerede her får man en fantastiske oplevelse. Udsigten fra båden til den smukke bugt med de majestætiske kalkstenklipper, det rolige vand og nok fastlandets BEDSTE strand i Thailand. Her kan kombinationen af afslappet stemning på stranden, nemt kombineres med en shop-amok-dag i selve Krabi.

Railay Bay er et sandt paradis, især også hvis man er afsted som familie. Strandene er meget børnevenlige, der er gode shopping-og spisemuligheder. Det er virkelig et skønt sted!

Snyd ikke jer selv for at nyde en kold øl og udsigten fra stranden, når solen går ned over bugten og de smukke kalkstensklipper!

Herfra sejler I videre til det rolige ø-paradis på Koh Phi Phi, hvor de sidste 4 dage af ferien skal nydes. På Koh Phi Phi finder I smukke bounty strande med høje palmer, kridhvidt sand og azurblåt vand - alt omgivet af de smukkeste klipper og skønneste udsigter! Og så er der tilmed gode muligheder for at gå på opdagelse under havets vandoverflade med en snorkeltur. Tag snorklen i hånden op hop i direkte fra stranden eller lej en longtailbåd, så I kan komme lidt længere ud!

Hvis I ønsker lidt mere livlige dage, med shopping og flere restauranter, så er Koh Phi Phi en ret turistet ø - og I kan derfor, på havneområdet, finde kendte butikker, masser af restauranter og barer... og mange mennesker! Turismen mærker man dog ikke meget til, hvis man holder sig til de mere rolige steder på øen... Og det er jo helt fantastisk, at der er mulighed for begge dele!

Fra Koh Phi Phi sejler båden til Phuket, og derfra afgår flyet tilbage mod Danmark.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand