Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

LAOS

Den perfekte kombination af Thailand og Laos

På denne rundrejse kommer I til at opleve alt lige fra Nordthailands autentiske stemning og stammelandsbyer i bjergene, til Laos' uturistede charme, til et cruise på Mekong floden, der vil overvælde jer med den smukke udsigt af naturen, der flyder forbi. Der er med andre ord al mulig grund til at glæde sig til det eventyr, der ligger i vente på dette eventyr!

I starter jeres rejse i Chiang Mai, Thailands næststørste by. Til trods for byens størrelse er der mere ro på end i Bangkok, men ikke desto mindre lige så hyggelig. Her er der rig mulighed for at besøge byens mange lokale markeder, og I må ikke gå glip af natbazaren. En helt særlig og charmerende oplevelse med boder, der indeholder alverdens spændende ting og sager!

Fra storbyens pulserende liv går turen nu videre længere nord på. På vores My Dream udflugt kommer i helt tæt på de lokale stammelandsbyer, når vores vært Nan tager jer med ud i lokalområdet omkring hans hjem. En helt unik og enestående oplevelse I aldrig vil glemme! Nan og hans kone Polly danner de perfekte rammer for, at I kan gå på opdagelse i 'Den Gyldne Trekant', området hvor Thailand, Burma og Laos møder hinanden.

Herefter byder rejsen på et 2 dages cruise på den mægtige og livlige Mekongflod, til Laos og Luang Prabang. Det er virkelig noget helt specielt at opleve det livlige Mekongdelta fra havet, og så er udsigterne under hele turen virkelig noget for sig. Det er bare med at lade øjnene suge til sig af de mange indtryk og smukke udsigter. Overnatningen på 2-dags cruiset foregår på land, på et lille lokalt og hyggeligt hotel, hvorfra I sejler videre mod Luang Prabang morgenen efter.

Luang Prabang er en af de ældste byer i Laos, og har været hovedstad for flere kongeriger gennem tiden, hvilket også har påvirket byen på en helt speciel måde! Det er helt tydeligt at se forskelligheden mellem både huse og templer, og det er en smuk og utrolig oplevelse at gå en tur igennem byen og udforske udviklingen. Ved Luang Prabang må I ikke undlade at tage ud til det smukke vandfald, Kuang Si, og glem ikke badetøjet. Dette er en helt speciel oplevelse for de fleste.

Herfra videre til storbyen Bangkok, og med alt hvad der dertil hører af shopping og udflugter. Tag f.eks. på udflugten 'Det virkelige og autentiske Bangkok'. Bangkok er en af de mest autentiske byer i Asien med byens kontrastfulde bybillede, streetfood markeder, lokale markeder - og så er et besøg i Chinatown et 'MUST DO'.

Fra kaotisk charme i Bangkok afsluttes ferien på bounty-øen, Koh Chang. Her er der dømt ren afslapning på de lavvandede, lækre strande - under høje palmer og på et lækkert hotel. Her kan man hurtigt få tiden til at gå med en kold øl i hånden og sand mellem tæerne.

Her er der god tid til at fordøje alle de mange, mange indtryk og oplevelser, I har samlet ind på hele jeres rejse, så I er klar til at tage hjem igen med bagagen fuld af rejseoplevelser, I sent vil glemme!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Laos

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.