TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

RUNDREJSER

Ubud, Kubu, Gili Air & Sanur

Jeres eventyrlige rejse begynder i hjertet af Bali, Ubud. Byen indhyller jer i en fortryllende atmosfære af grønne arealer og ikoniske risterrasser. Tag del i den ubeskrivelige natur på en guidet cykeltur gennem Ubuds betagende omgivelser og lad jer forføre af denne kulturelle perle.

For de eventyrlystne sjæle, der søger en ekstra dosis spænding, er der muligheder for at kaste sig ud i en raftingtur på brusende floder, der snor sig gennem regnskoven. Alternativt kan I udforske landskabet til fods, bestige majestætiske vulkaner eller begive jer ud på en jungle trekking. Efter dage fyldt med oplevelser kan I finde tilbage til roen på jeres hotel, hvor I kan dase ved poolen og de livlige gader, der venter på at blive udforsket.

I Kubu, ved Balis nordøstkyst, venter en sand perle af skønhed og eventyr. Med sin rolige atmosfære og enestående dykkermuligheder lokker Kubu jer til sine kyster. Dyk ned til det berømte Liberty-vrag, en af dykkerverdenens mest ikoniske destinationer. Kubu Indah Resort, jeres hjem, tilbyder en 5-stjernet dykkerskole, hvor både nybegyndere og erfarne dykkere kan udforske havets skatkammer.

Udover dykning kan I også begive jer ud på snorkleeventyr og bådture. Kun en kort køretur væk ligger Amed, som indbyder til afslapning ved stranden.

Næste stop: Gili Air, hvor kilometervis af hvide sandstrande, svajende palmer og krystalklart vand venter på jer. Lad jer fortrylle af øens charme og rolige atmosfære, hvor tiden synes at stå stille, og hverdagens bekymringer forsvinder som dug for solen. Nyd de gyldne solnedgange og forkæl jer selv med en forfriskende drink eller en lækker middag, mens I lader jer fordybe i naturens vidunder.

På Gili Air er der mange forskellige aktiviteter at udforske, både under vandet og på landjorden. Tag på opdagelse under havets overflade og oplev det farverige dyreliv gennem dykning eller snorkling. På land kan I udforske øen til fods eller på cykel, passere små landsbyer og maleriske stier og lade jer fortrylle af de lokale markeder og deres håndlavede skatte.

Afslutningsvis fører jeres rejse jer til kystbyen Sanur. Med et væld af butikker og markeder er det svært ikke at lade sig friste af de lokales håndværk og smagfulde delikatesser. Gå en tur langs strandpromenaden og find jer til rette på en af de hyggelige restauranter eller barer, hvor I kan nyde en kold øl og lade jer indfange af Sanurs charme og livlige atmosfære.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali