Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Fantastisk rundrejse til Malaysia & Borneo

Jeres 19 dages rejse starter i Kuala Lumpur, Malaysias hovedstad. Her har I et par dage til at gå på opdagelse, shoppe og nyde Østens mest velfungerende storby, og de mange kulturer og minoriteter der har fundet sammen i storbyen - på allerbedste vis. Kuala Lumpur er byen hvor øst møder vest og en by fuld af kontraster - vi anbefaler især at I sætter tid af, til at opleve de berømte Patronas Towers, stille shoppetrangen i et af de store moderne shoppingcentre, hvor de store modehuse står klar til at tage imod dig og dit dankort - og selvfølgelig skal I også opleve østens charme på de mange lokale markeder, og i China Town, hvor duften af den spændende og krydrede mad fylder hele området.

Efter et par dage på egen hånd i Kuala Lumpur, flyver I til Sandakan på udkig efter orangutanger og Borneos vilde dyreliv. Her bliver man betaget og overvældet af naturen - både natur- og dyreliv er noget af det vildeste i HELE verden, og det er man virkelig ikke i tvivl om! Oplevelser og indtryk, sniger sig ind på én, som perler på en perlerække, og det er overvældende på en helt fantastisk måde!

I bliver indlogeret inde midt i junglen, og dagene vil byde på et utal af fantastiske oplevelser, både i den frodige jungle, og med de mange spændende, og tropiske dyr, der gemmer sig heri. I vil komme til at se både orangutanger, næseaber, elefanter, isfugle, krokodiller og meget, meget mere… Sejlture, trekkingture, og indblik i det daglige arbejde i junglen - I lære meget mere om de mange bevaringsprojekter der er, og hvad de lokale gør, for at sikre dyrenes overlevelse. Jeres 4-dages udflugt byder blandt andet på et besøg på det lokal Orangutang Rehabiliteringscenter - her kommer I helt tæt på orangutangerne, og personalets utrolige arbejde, for at redde det fantastiske dyr.

Rehabiliteringscentret har både indendørs og udendørs faciliteter, der giver dem det bedst mulige udgangspunkt for at tage sig af sårede orangutanger, og efterladte unger - alt dette arbejde gør de for at sikre abernes overlevelse, og det hele med udgangspunktet i, at aberne skal leve i det fri igen, så snart de er klar. på denne 4 dages Orangutang Safari får man virkelig indsigt i livet i og omkring den tætte jungle. 

Herefter flyver I videre til Borneos største by, Kota Kinabalu. Stemningen i byen er virkelig hyggelig, og så er byen desuden et springbræt til massevis af spændende udflugter i lokalområdet. Tag med en lokalguide på cykeltur, og oplev området på to hjul, eller tag på raftingtur gennem de naturskønne områder - her er I sikret et godt adrenalinsus! Kota Kinabalu er også hjemstedet for bjerget "Mount Kinabalu" hvor de 4095,2 meter skal bestiges på 3 dage/2 nætter - her skal I på en bjergtagende tur og opleve den ubeskriveligt smukke udsigt når man tidligt om morgenen når toppen og ser solen stå op i horisonten! 

Hvis I har et par timer til overs en aften eller eftermiddag, vil vi også anbefale at I tager en tur ned til byens lokale havnemarked - stemningen er så hyggelig, og man kan få et rigtig lækkert, lokalt og HELT frisk måltid - direkte fra havet.

Jeres rejse afsluttes på bedste vis - nemlig med badeferie på de nok lækreste strande i området! I rejser nemlig videre til Perhentian Islands, et ægte bounty-paradis. Her har I mulighed for at bo i en beachfront bungalow og vågne op til synet af den smukkeste sandstrand - lige ude for døren.

På Perhentian Islands kan man snorkle direkte fra stranden og gå på opdagelse under havets vandoverflade - dyrelivet er rigt, og der er masser af smukke koraller at finde også. Tag en hurtig dukkert, med eller uden snorklemaske, eller nyd blot udsigten over det klare hav, de skønne grønne palmer, og det kridhvide sand, med ren afslapning på de lækre strande. Perhentian Islands er den perfekte afslutning på en indtryks- og begivenhedsrig rundrejse. med god mulighed for at finde plads til alle de nye oplevelser i kufferten.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Borneo

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.