TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

RUNDREJSER

Fra bjerge og frodig landskab i nord til bountystrand i syd

17 dages uforglemmelig rejse fra den nordlige del af Vietnam med majestætiske bjergkæder, rismarker og frodig natur til den sydlige del, hvor du kan begrave fødderne i det varme sand på et af de Vietnams lækreste strande på bountyøen Phu Qouc. Undervejs besøger du vores absolut yndlingssteder i Vietnam. Glæd dig til en fuldstændig fantastisk tur

Dag 1 - ankomst til Hanoi

Der er transfer til Acoustic Hanoi Hotel. Du kan bruge aftenen på at slappe af efter rejsen og få lidt søvn, så du er klar til at udforske storbyen.

Acoustic Hanoi Hotel og Spa ligger helt centralt mellem Det Franske Kvarter, Den gamle bydel Ha Noi og det fine kvarter med regeringsbygningerne. Dit værelse er luksuriøst indrettet med smukke træmøbler, store senge og eget toilet og bad.

Dag 2 og 3 - Hanoi, byen der aldrig sover

Hanoi er en super interessant by, der pulserer med liv og et spændende kaos, som kun venter på at blive udforsket. Her får du et autentisk indblik i den moderne hverdag, kulturen og historien. Hovedstaden Hanoi er autentisk og fascinerende.

Byen sover aldrig og der er altid noget at give sig til. Gå en tur i byens små snoede gader, besøg de mange boder og butikker, og smag på den fantastiske streetfood - et tip er at gå til de madboder, hvor der er mange lokale. Du må ikke gå glip af Hanois små temainddelte gader, hvor en gade er dedikeret til tøj, en til sko, en til restauranter, en med souvenirs osv. Det er en sjov og anderledes måde at dele gadebilledet op på.

Måltider:
Morgenmad

Dag 4 og 5 - Halong Bay, et af verdens syv naturvidundere

Efter nogle dage i Hanois travle gader bliver skyskrabere, spændende kaos og de mange mennesker udskifte med et af Vietnams smukkeste områder – det eventyrlige Halong Bay, hvor du med Glory Legend Cruises skal sejle rundt mellem bugtens smukke kalkstensklipper i en dragebåd.

Du bliver hentet tidligt, så du får mest ud af de næste to dage. Turen fra Hanoi til Halong Bay går gennem smukke rismarker, hvor bøflerne hygger sig i vandhuller, mens vietnameserne med deres karakteristiske spidshatte arbejder i de lysegrønne rismarker.

Når du ankommer til bugten, bliver du indlogeret i egen kahyt på en af de traditionelle dragebåde - en luksuriøs træbåd med veludstyrede kahytter, et lækkert køkken og et dæk med liggestole og panoramaudsigt ud over det fabelagtige landskab med over 3000 øer, der ligger spredt i det smaragdgrønne vand. Flere af øerne er dækket med træer, store grotter og hvide sandstrande.

Det er næsten en terapeutisk oplevelse at sidde og se klippeøerne glide forbi eller sejle forbi en flydende by. Oplev solens sidste stråler gå ned bag klipperne og lad stilheden sænke sig mens i anker op for natten. 

Næste dag kan du opleve, hvordan solopgangens varme stråler vækker fuglene, mens du nyder morgenmaden.

Under turen besøger i grotter, har mulighed for at ro i kajak og bade fra skibet. 

Efter frokost lægger dragebåde til ved fastlandet. Her venter jeres chauffør. Læn dig tilbage og nyd landskabet, der går fra havets smaragdgrønne farve til de lysegrønne rismarker og mørkegrønne bjerge inde i landet.

Om aftenen ankommer du til Mai Chau Eco Lodge, hvor du bliver indkvarteret. 

Måltider:
Fuld forplejning om bord på dragebåden
- Frokost og aftensmad på dag 1
- Morgenmad og frokost på dag 2

Dag 6 og 7 - Helt tæt på rismarkerne og de majestætiske bjerge

Mai Chau Eco Lodge er et smukt kompleks med små individuelle luksushytter bygget af naturlige materialer fra området. Fra din private veranda har du en smuk udsigt ud over et patchwork af rismarker, skyhøje bjerge og utæmmet skov. Her står tiden stille.

Der er få destinationer, der fanger Vietnams ånd og kultur bedre end Mai Chau. Her kan du dykke ned i vietnamesernes ældgamle livstil og få et indblik i hverdagen i de lokale landsbyer og stammer. Vi opfordrer dig til at komme helt tæt på naturen ved at leje en cykel, en lokal båd eller tage på en trekkingtur gennem den skønne natur. 

Hvis du søger ro, så kan du nyde udsigten fra poolområdet og gå lange ture i rismarkerne.

Vi hjælper dig gerne med at booke de udflugter, som du ønsker at deltage i. 

Måltider:
Morgenmad

Dag 8 - transfer til Hoi An

Efter morgenmaden går turen tilbage til lufthavnen i Hanoi, hvor du skal med fly videre til Da Nang. Her venter jeres chauffør, der kører jer videre til det 4-stjernede Rosemary Boutique Hotel i Hoi An.

Det smukke hotel ligger 2,5 km fra den gamle bydel og 2,5 km fra stranden. Værelserne er holdt i et moderne lyst design med smukke møbler, eget toilet og bad og en balkon med udsigt ud over poolen.

Dag 9-11 - Hoi An, asien's måske hyggeligste by

Hoi An er byen med skræddere på hvert gadehjørne af de smalle stræder. Små skæve huse i ægte kolonistil præger gaderne, og den gamle bydel er helt fri for biler. En klar anbefaling er at gå en tur rundt i byen, tage hele den skønne atmosfære ind og benytte dig af de billige shoppe- og skræddermuligheder!

Byen er et af de mest chamerende byer jeg har besøgt. Besøg et af de mange markeder om dagen og oplev den hyggelige stemning i den gamle bydel om aftenen. Om dagen kan du slappe af på en af de fine strande, som omgiver Hoi An og tag en dukkert i det varme vand.

Måltider:
Morgenmad

Dag 12 - transfer til Bountyøen Phu Qouc

Du bliver hentet på hotellet og kørt ud til lufthavnen. Her går turen videre til den smukke ø Phu Qouc og Thanh Kieu Beach Resort.

Thanh Kieu Beach Resort ligger helt ud til stranden med fint hvidt sand, palmer og det klare turkisblå vand.

De små private bungalows ligger med udgang til den frodig have med skygge og palmer. Husene er enkelt indrettet med lette møbler, myggenet og et udendørs toilet og bad, som selvfølgelig er afskærmet, så der er fuld privatliv. 

Dag 13-16 - hvide sandstrande, palmer og turkisblåt vand

Rejsen til Vietnam afsluttes i bedste afslapper-stil med badeferie på den frodige ø Phu Quoc. Hotellet ligger lige ud til en fantastisk strand med helt klart vand. Liggestolene står direkte i sandet under palmernes skygge. Det bliver langsomt dybt og stranden er velegnet til børn. 

Brug dagen på at dase ved strandkanten eller i poolen. Tag snorkel og svømmefødder på og oplev det farverige liv og koralrev under havoverfladen eller book en dykkertur.

Øen byder også på smukke vandreture op gennem frodige skove og den jungleklædte nationalpark. Besøg de lokale markeder og spis på en af de små lokale strandcaféer.

Der er et udvalg restauranter og barer på resortet, hvor der er mulighed for at få internationale retter og smage på det lokale køkken - øen er kendt for sin fishsauce.

Måltider:
Morgenmad

Dag 17: Tilbage til Danmark

I dag går turen med fly fra Ho Chi Minh City tilbage til København.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Vietnam