Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Bangkok, Koh Phangan & Koh Samui

Jeres 12 dages rejse starter med et par dage i Bangkok. I kan godt forberede jer på, at I får lyst til at vende tilbage til Bangkok - for man bliver aldrig rigtig færdig med den kaotiske og charmerende by! Mulighederne i Thailands hovedstad er nærmest uendelige, og det samme er både oplevelser og kontraster. Det får man hurtigt fornemmelsen af. Faktisk lige så snart man begynder at tage på opdagelse i byens gader, stræder, seværdigheder og selvfølgelig de kendte "Klonger".

Der er et væld af fantastiske udflugter, som I kan tage på. Tag ud at se billedskønne templer og masser af virkelig billig shopping, massage og selvfølgelig en helt speciel kultur, som bare venter på at blive udforsket. Tag med på nogle af vores udflugter i storbyen for at gøre eventyret i byen mere overskueligt. Vi vil især anbefale enten vores cykeltur med en privat guide, som går ad nogle af Bangkoks mere rolige gader og gennem områder i byen, hvor man virkelig kan mærke de kontraster, der gemmer sig - eller tag med på vores "Klong-tur", som også giver jer et unikt indblik i både kontrasterne, men også dagligdagen langs de travle floder.

Derudover er Bangkok indbegrebet af streetfood, så brug en aften i China Town og tag for jer af de mange fantastiske thairetter!

Fra Bangkok tager I nattoget ned gennem Thailand for at sejle ud på øen Koh Phangan, hvor størstedelen af tiden kan fordrives i solen på stranden. Stemningen på Koh Phangan er meget afslappet og rigtig hyggelig. Man kan ikke lade være med at lade sig rive med af stemningen, når man ser øens smukke hvide sandstrande og det turkisblå vand, der omgiver øen.

Her sætter man virkelig tempoet HELT ned - og man kan ikke andet end at nyde den fantastiske service på hotellet og de skønne omgivelser.
Med båd tager I fra Koh Phangan videre til Koh Samui - en ø med noget mere liv og turisme, men stadig med en charme og stemning, som helt klart er værd at opleve.

På Koh Samui er der mulighed for at tage på spændende udflugter eller leje en scooter og køre på opdagelse på den smukke ø, på egen hånd. Og så er der den lille detalje, at Koh Samui gemmer på nogle af de absolut bedste strande i hele Thailand! Og det er da heller ikke uden grund, at det er en meget populær rejse blandt vores kunder, da man får rigtig meget ferie og masser af oplevelser for sine penge!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.