Menu
Forside/Rejsemål/Thailand

Rejser til Thailand - Oplev fantastiske Thailand Rejser her

Unique Travel tilbyder billige drømmerejser til Thailand

Hos Unique Travel tilbyder vi billige rejser til Thailand - uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten!
Unique Travel tilbyder rejser til Thailand i alle afskygninger, og uanset hvordan du helst bruger din ferie, finder du det i Thailand. Det handler blot om den rette planlægning.
Udover badeferier, storbyferier og rundrejser tilbyder Unique Travel også romantiske bryllupsrejser og grupperejser.

Vores rejser til Thailand er yderst eftertragtede, og det er bestemt ikke uden grund. I Thailand kan du blandt andet opleve de skønneste hvide badestrande, udsøgt eksotisk mad og et fantastisk venligt og gæstfrit folkefærd.
Den eneste ulempe, ved rejser til Thailand, er, at det er et land, der gør så stort indtryk, at du muligvis ikke har lyst til at rejse hjem igen. Kontakt os og lad os bruge vores store kendskab til Thailand til at gøre din drømmerejse til virkelighed.

 

Vores rejser til Thailand er perfekte for dig, der drømmer om:

 • at bo helt tæt på de kridhvide sandstrande
 • at få 1 times massage eller måske en manicure - også på stranden - for ca. 40 kr.
 • ren afslapning, hvor du kan få ro i sindet og lade tiden gå med en god bog i en hængekøje i palmernes skygge
 • at dykke ned i en ny og tryllebindende verden under havets overflade og snorkle med smukke, farvestrålende fisk
 • at udforske Thailands lækre gourmetoplevelser - både på de fineste luksusrestauranter og ved de små karakteristiske gadekøkkener
 • shoppe amok i Bangkok
 • at opleve verdens største weekendmarked, hvor du kan shoppe alt mellem himmel og jord
 • spændende kulturelle oplevelser og Thailands mange templer
 • tropisk jungletrekking gennem det smukke, bjergrige landskab og møde det lokale stammefolk
 • at komme helt tæt på naturen og opleve den tætbevoksede jungle fra elefantryg
 • Ø-hoppe i det sydlige Thailand, hvor der findes et væld af tropiske paradisøer

 


Mange forbinder netop rejser til Thailand med hvide bountystrande og klart turkisblåt hav, men udover at være en yndet destination for badeferier, byder landet også på mange spændende oplevelser som blandt andet tæller frodig natur og spændende kultur.

Er du ikke den store strandløve, og frygter du derfor at for mange dage under solen på Thailands skønne strande vil kede dig? Hos Unique Travel har du mulighed for at krydre din rejse med spændende udflugter, som vil vise dig forskellige sider af det fantastiske Thailand. Unique Travel anbefaler blandt andet udflugter til Khao Sok Nationalpark, hvor du bor i hyggelige hytter oppe i trætoppene eller Lake safari på Khao Laem - også kaldet de 1000 øers sø - som er en 4 dages udflugt på en husbåd. Som noget nyt tilbyder vi dig My Dream, som er vores helt unikke udflugt til et område - fuldstændig uberørt af turister - i det nordlige Thailand. Her kommer du helt tæt på de lokale og deres primitive hverdag, hvor børnenes nysgerrige blikke indikerer, at de aldrig tidligere har set noget så almindeligt som et kamera! Alle vores udflugter arrangeres i samarbejde med vores danske samarbejdspartner, som er bosiddende i Thailand.

Hos Unique Travel ønsker vi, at du skal betale mindre og opleve mere, og hos os er du selv med til at sammensætte rejsen ud fra dine præferencer i forhold til destinationer og eventuelt ønsker til ture. Lad Thailand slå benene væk under dig og bliv tryllebundet af den helt unikke stemning, som du kun finder her.