Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

SRI LANKA

Cykeltur i Galle Fort og by

Denne cykeltur gennem Galle by og Galle Fort giver dig mulighed for at opleve byens kulturhistorie og naturskønne skønhed på en aktiv og nærværende måde.

Du begynder cykelturen kl. 14.30 efter en kort introduktion. Forsynet med vandflaske, passende hjelm og en cykel, der passer til din størrelse, er du klar til turen med en erfaren engelsktalende guide.

Undervejs cykler du forbi gamle lagerbygninger og langs havet hvor du oplever de lokale fiskere i arbejde. Når du kommer til Galle by, kan du bekvemt starte med et besøg i Galle Fort ved den gamle indgang. Det tager normalt en hel dag at udforske Galle Fort ordentligt, men ved at cykle kan vi gøre det på en afslappet og behagelig måde.

Efter at have cyklet inde i Galle Fort kommer du ud af den nye indgang. Den blev bygget i 1873 og bryder gennem volten mellem Son og Moon Bastions, som stadig bruges den dag i dag. du besøger også Murugan Hindu-templet, der blev etableret i 1790, samt frugt- og grøntsagsmarkedet, der blev etableret i 1880.

Du cykler langs de smalle gader i Galle Fort med farverig kolonialarkitektur og brostensbelagte gader. Du passerer gamle kirker og små butikker, der emmer af historie og lokal kultur. Du vil mærke den autentiske atmosfære og interagere med de venlige lokale, der byder dig velkommen med smil og åbenhed.

Du kan observere de lokale fiskere, der arbejder langs kysten, og være vidne til deres traditionsrige metoder. Du vil føle historiens vingesus, når du passerer gennem de gamle porte og fæstningsmure, der har beskyttet Galle i århundreder.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.