Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

SRI LANKA

Hvalsafari ved Mirissa

Fra Mirissa er der mulighed for at tage på hvalsafari. Her findes en stor population af blåhvaler, kaskelothvaler og delfiner, hvilket gør stedet til et af de bedste steder i verden at se kolonier af blåhvaler. Delfiner elsker at leje i vandet, tæt på bådene og det er højst sandsynligt, at en flok delfiner vælger at gøre jer selskab og underholde med alle deres utrolige spring.

Man skal tidligt op for at se hvaler. Klokken er heller ikke mange, når I bliver hentet på jeres hotel og kørt til båden, hvor I skal tilbringe de næste 3-5 timer. Alle får udleveret en redningsvest ved ankomst. I er i gode hænder; både kaptajn og besætning er eksperter i at spotte hvaler på lang afstand. 

I nyder en let morgenmad og en kop kaffe ombord på båden, mens den sejler mod de områder, hvor hvaler ofte holder til. Hold udkig, i disse farvande er det muligt at spotte både blåhvaler, kaskelothvaler, spækhuggere, pukkelhvaler og grindehvaler, foruden delfiner og havskildpadder. Vær klar med kameraet, man ved aldrig, hvornår der dukker noget op til overfladen... 

For at beskytte hvalerne skal båden holde 20-30 meters afstand til hvalerne. Afstanden svarer sjovt nok til længden af en fuldvoksen hval!

Hvis vandet er roligt og vejret er rigtigt, sker det, at både skildpadder og flere slags farverige fisk bevæger sig op til havoverfladen.

Vi lover jer en helt fantastisk endagsudflugt og masser af oplevelser med kæmpestore havdyr.

Når I igen er tilbage ved Mirissa havn, bliver I kørt tilbage til jeres hotel. Her skal billederne på kameraet gennemgås, og måske skal nogle have en lille middagslur...

 

 

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.