Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

MALDIVERNE

Rundrejse på Sri Lanka & kridhvidt strandparadis på Maldiverne

En skøn kombination af spændende og oplevelsesrige dage i Sri Lanka med en lokal engelsktalende guide og masser af seværdigheder og oplevelser - håndplukket af Unique Travel. På denne ture bliver I præsenteret for alt det bedste på den hellige ø, Sri Lanka. I hvert fald ifølge os og vores erfaringer!

Der er i sandhed tale om oplevelser, som både øjet og kameraet vil nyde godt af! Jeres 6-dages rundrejse på Sri Lanka kommer blandt andet til at byde på utrolige UNESCO-sites, lokal togtur, templer, markeder, vandfald, te-plantager, lokalkultur i landsbyerne og safari blandt elefanter, leoparder, krokodiller, bjørne og meget mere af øens rige dyreliv. Både oplevelser og minder fra denne tur vil helt sikkert vare for evigt!

Hele jeres rundrejse er privat, og I kører rundt med jeres egen privatchauffør - derfor er det også muligt at tilpasse både tempo og aktiviteterne undervejs, alt efter ønske. Jeres chauffør er fra lokalområdet i Sri Lanka, så han har den bedste mulighed for at videregive sin autentisk viden om oplevelserne af Sri Lankas kultur, landsbyer, dagligdage, historie og seværdigheder. På allerbedste vis kommer I virkelig helt ind under huden på Sri Lanka, og får mødt den imødekommende befolkning!

Nogle af de oplevelser I blandt andet kan se frem til på jeres Sri Lanka rundrejse, er togturen til Ella, der med lokalt tog går gennem dale, tunneler, bjerge og utrolige naturskønne områder. Det er virkelig en helt speciel oplevelse at sidde med de lokale på toget og bare nyde den uberørte natur, der på hele turen udfolder sig omkring jernbanen.

Det er svært at udvælge de mest utrolige oplevelser på Sri Lanka rundrejsen, for turen er virkelig fyldt med dem... Men nationalparkerne og det rige dyreliv der befinder sig i, hvad der virker som helt uberørt natur, er virkelig noget, man vil huske langt ude i fremtiden! Vi kan ikke retfærdiggøre alle oplevelserne på tekst - og slet ikke i denne begrænsning. Læs lidt nærmere, om hvad der venter jer, på linket ude til højre.

Inden turen går videre til Maldivernes paradis-øer, er det først tid til et par dage med afslapning og badeferie i Mirissa på Sri Lanka. Mirissa er det helt perfekte sted til at fordøje de mange indtryk og oplevelser, som de sidste dage har været fyldt af - og måske kan man lige snige sig til en sidste oplevelse med det fantastiske dyreliv, som Sri Lanka byder på. Vi vil gerne anbefale, at I en enkelt dag står tidligt op, og går ned til stranden, og hopper på en lokal båd for at tage på hvalsafari!

Efter de 3 sidste nætter på Sri Lanka går rejsen videre til ferieparadiset, Maldiverne. I skal bo på Fihalhohi Island Resort, et 3-stjernet resort med massevis af ægte bounty-strande, krystalklart hav, rolige bølger og et fantastisk undervandsliv. 

Nyd de varme dage med en drink i hånden på de lavvandede strande, der er det perfekte sted at få dyppet tæerne, hvis man har brug for at blive kølet lidt ned... Fihalhohi Island Resort byder desuden på masser af aktiviteter og ture, især når det kommer til vandsportsaktiviteter som f.eks. dykning, snorkling og fiskning. 

Hvis I vil lidt nærmere Maldivernes lokalkultur, tilbyder resortet også en tur til en maldivisk fiskerlandsby, der kun ligger omkring 8km fra øen.

Oplevelser, minder og selvforkælelse... Denne rejse vil du ikke snyde dig selv for!

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.